مس سرچشمه از بازار پایه خداحافظی کرد

در یک نشست خبری اعلام شد مس سرچشمه از بازار پایه خداحافظی کرد زهرا قره داغی- اولین نشست خبری فرابورس در سال جدید روز گذشته در حل سازمان فرابورس ایران برگزار شد. به گزارش خبرنگار مناقصه‌مزایده، علی‌ارجمندی، رییس هیأت مدیره شرکت مس سرچشمه در ابتدای این نشست با تأکید بر این‌که NAV متغیر مهمی برای […]

در یک نشست خبری اعلام شد

مس سرچشمه از بازار پایه خداحافظی کرد

زهرا قره داغی- اولین نشست خبری فرابورس در سال جدید روز گذشته در حل سازمان فرابورس ایران برگزار شد.

به گزارش خبرنگار مناقصه‌مزایده، علی‌ارجمندی، رییس هیأت مدیره شرکت مس سرچشمه در ابتدای این نشست با تأکید بر این‌که NAV متغیر مهمی برای تصمیم‌گیری سهامداران است، تأکیدکرد: قیمت سهم در حال حاضر بسیار پایینتر از NAV است و این نشان‌دهنده قابلیت و پتانسیل رشد قیمت سهم است.

 مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری مس سرچشمه گفت: شرکت سرمایه‌گذاری مس سرچشمه با سرمایه‌ای معادل ۱۶۰ میلیارد تومان وارد بازار دوم فرابورس می‌شود.

ارجمندی اضافه‌کرد: سرمایه شرکت به زودی از ۱۶۰ به ۲۰۰ میلیارد تومان افزایش می‌یابد.

به گفته وی، در حال حاضر سرمایه‌گذاری مس ۱۴ شرکت فعال در زمینه خدماتی، مهندسی و پروسس محصول مس دارد.

ارجمندی گفت: شرکت ملی مس هم‌اکنون در دو استان آذربایجان شرقی و کرمان فعالیت دارد و ۵۶ درصد از سهام این شرکت در اختیار صندوق بازنشستگی است.

او افزود: این شرکت در سال ۹۱ در بازار اول فرابورس پذیرفته شد و به زودی وارد بازار دوم می‌شود.

همچنین منصورسلطانی، رییس هیأت مدیره این شرکت درباره میزان تولید شرکت ملی مس گفت: تولید مس کاتد این شرکت در سال جاری به ۲۶۰ هزار تن افزایش و در سال آینده این رقم به ۴۰۰ هزار تن می‌رسد.

وی با اشاره این‌که سال آینده سال درخشان مس خواهد بود، افزود: به برکت برجام، مشکلات سیاسی مرتبط با صادرات مس تا حد زیادی برطرف شده و هم‌اکنون تقاضای جهانی برای کاتد بسیار بالاست.

سلطانی با تأکید بر این‌که قیمت تمام شده مس را ۷۰۰ دلار در هر تن کاهش دادیم، ادامه‌داد: طرح‌های توسعه شرکت سرمایه‌گذاری مس سرچشمه در سال ۹۸ به ظرفیت نهایی خود نزدیک خواهد شد.

وی به سهامداران توصیه کرد که به سهام این شرکت نگاه بلندمدت داشته باشند.

همچنین مجیداسکندری، معاون مالی سرمایه‌گذاری مس سرچشمه درباره زمینه‌های اصلی فعالیت این شرکت گفت: هم‌اکنون این شرکت در ۸ صنعت برق و نیروگاهی، ساختمانی، فلزی و فولادی، خاکبرداری و راهسازی، هلدینگ‌های سرمایه‌گذاری مانند آتیه‌اندیشان، صنعت پیشگام، خدمات مهندسی و معدن مس ۴ گنبد کرمان متمرکز است.

این مقام مسؤول ارزش دفتری ۸ صنعت مذکور را ۲۰۰میلیارد تومان اعلام کرد و گفت: nav این گروه ۹۰۰ میلیارد تومان و ارزش دفتری این ۸ صنعت ۱۳۰۰ میلیارد تومان است.

به گفته وی به دلیل این‌که این شرکت حدود ۳۰ سال گذشته تأسیس شده است و بسیاری از سرمایه‌گذاری‌های آن در همان دوران است فاصله ارزش دفتری و ارزش روز سرمایه‌گذاری‌هایش زیاد است.

اسکندری درباره سود پیش‌بینی شده شرکت گفت: EPS شرکت در سال ۹۶ به صورت تلفیقی ۸۵ و اصلی ۱۱۰ تومان و برای سال ۹۷ نیز سود تلفیقی ۹۰ و سود نهایی ۱۲۰ تومان در نظر گرفته شده است.

وی NAV شرکت را در سال ۹۷ معادل ۱۰۰۰ تومان دانست افزود: NAV شرکت در حال حاضر ۷۰۰ تومان است این در حالی است که قیمت پایانی سهم در آخرین معامله بازار پایه ۳۰۳ تومان بوده است.

 

به گفته وی قابلیت رشد قیمت سهم، نقدشوندگی و شفافیت این سهم باعث شد تا از بازار پایه به بازار دوم منتقل شده و امید است به زودی به بازار اول و سپس به بورس وارد شود.