حمایت از واحدهای تولیدی سیاست راهبردی بانک ملی

حمایت از واحدهای تولیدی سیاست راهبردی بانک ملی مدیرعامل بانک ملی ایران با اشاره به سخنان نوروزی مقام‌معظم‌رهبری که سال ۹۶ را سال «اقتصاد مقاومتی، تولید و اشتغال» نامیده‌اند، حمایت از واحدهای تولیدی را سیاست راهبردی بانک ملی ایران در سال ۹۶ ذکر کرد و از واحدهای بانک خواست تا در چارچوب ضوابط بانک از […]

حمایت از واحدهای تولیدی سیاست راهبردی بانک ملی

مدیرعامل بانک ملی ایران با اشاره به سخنان نوروزی مقام‌معظم‌رهبری که سال ۹۶ را سال «اقتصاد مقاومتی، تولید و اشتغال» نامیده‌اند، حمایت از واحدهای تولیدی را سیاست راهبردی بانک ملی ایران در سال ۹۶ ذکر کرد و از واحدهای بانک خواست تا در چارچوب ضوابط بانک از طرح‌هاى توجیه‌دارحمایت کنند.

به گزارش مناقصه‌مزایده به نقل از روابط‌عمومی بانک ملی، محمدرضا حسین‌زاده در دیدار نوروزی با مدیران ارشد این بانک در سراسر کشور با تبریک سال نو به مسؤولان و کارکنان بانک، افزایش سرمایه بانک ملی ایران به ۲۰ هزار میلیارد تومان در سال ۹۵ را یکی از مهم‌ترین اتفاقات مبارک در طول تاریخ ۸۸ ساله این بانک قلمداد کرد و گفت: خوشبختانه با حمایت ویژه دولت تدبیر و امید و همیاری مجلس محترم، سرمایه نقدی بانک ملی ایران به دو برابر افزایش یافت که در صورت‌های مالی و نرخ کفایت سرمایه این بانک به‌ویژه در عرصه بین‌المللی بسیار مؤثر است.

 وی با مرور عملکرد بخش‌های مختلف این بانک در سال ۹۵ ابراز داشت: در بخش جذب سپرده‌ها بانک ملی ایران در سال ۹۵ در ۴ سپرده اصلی بالغ بر ۳۴ درصد رشد داشته که در سال‌هاى اخیر بی‌نظیر بوده است.

رشد کل سپرده‌های بانک نیز حدود ۳۰ درصد بوده است که در ادامه تلاش‌های صورت‌ گرفته، امسال نیز اهتمام تمامی رؤسای شعب باید جذب سپرده‌های ارزان قیمت به‌ویژه در ماه‌های ابتدای سال باشد.

 حسین‌زاده وضعیت منابع مالی بانک ملی ایران را در سال گذشته مستحکم دانست و گفت: در ماه‌های پایانی سال قبل نه تنها اضافه برداشتی نبود بلکه توانستیم به بانک‌های دیگر نیز تسهیلات بین‌ بانکی پرداخت کنیم.

 مدیرعامل بانک ملی ایران اشتغال و تولید را دغدغه مهم این بانک در سال جاری دانست و یادآور شد پرداخت تسهیلات باید با رعایت ضوابط و نظارت کامل انجام شود و طرح‌هایی که به‌طور واقعی منشأ اشتغال می‌شوند، مورد حمایت قرار گیرند.

 

 مدیرعامل بانک ملی ایران، استفاده از منابع صندوق توسعه ملی را برای حمایت از طرح‌های تولیدی مورد تأکید قرارداد و ابرازداشت: در اواخر سال گذشته مبلغ یک میلیارد دلار از منابع صندوق مذکور به بانک ملی ایران اختصاص یافته که طرح‌های سرمایه‌گذاری مناسب و موجه تولیدی و اشتغال‌زا در سال جاری می‌توانند در چارچوب ضوابط از این منابع بهره‌مند شوند.