۶ کمپانی اماراتی علاقه‌مند به انتقال تجهیزات لجستیک به منطقه آزاد اروند هستند

۶ کمپانی اماراتی علاقه‌مند به انتقال تجهیزات لجستیک به منطقه آزاد اروند هستند مدیرعامل سازمان منطقه آزاد اروند گفت: تاکنون بیش از ۶ کمپانی اماراتی به ما مراجعه کردند تا بتوانند سیستم لجستیک خود را به این منطقه منتقل کنند و می‌توانیم با انجام اقدامات لازم منطقه آزاد اروند را به یکی از مهم‌ترین بنادر […]

۶ کمپانی اماراتی علاقه‌مند به انتقال تجهیزات لجستیک به منطقه آزاد اروند هستند

مدیرعامل سازمان منطقه آزاد اروند گفت: تاکنون بیش از ۶ کمپانی اماراتی به ما مراجعه کردند تا بتوانند سیستم لجستیک خود را به این منطقه منتقل کنند و می‌توانیم با انجام اقدامات لازم منطقه آزاد اروند را به یکی از مهم‌ترین بنادر در حوزه خلیج‌فارس تبدیل کنیم.

به گزارش مناقصه‌مزایده، اسماعیل زمانی در نشست با اعضای کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی، اظهار داشت: مدت‌‌‌ها بود که مردم از کم‌توجهی مسؤولان رنج می‌بردند اما اخیراً توجه مسؤولان بیش‌تر شده است.

وی با بیان این‌که اخیراً معاون اول رییس‌جمهور مصوبه‌ای را قرائت کردند که اتفاق بزرگ و چشمگیری در استان تلقی می‌شود، عنوان کرد: بر این اساس ۱۱ هزار میلیارد تومان اعتبار برای حل مشکلات خوزستان ازجمله آب، فاضلاب و برق شهرستان‌های آبادان، خرمشهر و اهواز، فاز ۲ طرح ۵۵۰ هزار هکتاری مقام‌معظم‌رهبری و همچنین مشکل ریز گرد‌‌ها در این استان اختصاص می‌یابد.

زمانی مزیت راهبردی خلیج‌فارس در منطقه خاورمیانه را تجارت، ترانزیت و توسعه بین‌المللی

به‌ویژه در شمال و شمال غرب آن دانست و افزود: جنگ تحمیلی سبب شد نتوانیم از این مزیت به‌خوبی استفاده کنیم.

مدیرعامل و رییس هیأت‌مدیره سازمان منطقه آزاد اروند با بیان این‌که ما نیز این فرصت را از دست دادیم، بیان کرد: شرایط منطقه‌ای در حال حاضر ایران را به کشوری با ثبات و امن تبدیل کرده است و باید از مزایای این منطقه استفاده کنیم و شرایط قبل را بازگردانیم.

وی اظهار کرد: باید از این مزیت به نفع توسعه اقتصادی کشور استفاده کنیم چراکه منطقه آزاد اروند محل تلاقی شمال به جنوب و شرق به غرب آسیا است.

زمانی بیان کرد: منطقه آزاد اروند باید در شرایطی باشد که محور توسعه کشور قرار گیرد ضمن آن‌که نقطه آغاز طرح سواحل مکران می‌تواند همین‌ منطقه باشد.

مدیرعامل و رییس هیأت‌مدیره سازمان منطقه آزاد اروند گفت: اگر بر روی نقشه دایره‌ای به شعاع ۳۰۰ کیلومتر به مرکزیت منطقه آزاد اروند کشیده شود به بزرگ‌‌‌ترین حوزه نفتی جهان می‌رسیم.

وی عنوان کرد: تدارکاتی که در منطقه جبل‌علی دبی انجام می‌شود، می‌تواند در اینجا ایجاد شود البته نیاز به سرمایه‌گذاری زیادی دارد.

زمانی با بیان این‌که تاکنون بیش از ۶ کمپانی اماراتی به ما مراجعه کردند تا بتوانند سیستم لجستیک خود را به این منطقه منتقل کنند، اظهار کرد: عراق که کم‌ترین سهم را از سواحل خلیج‌فارس دارد با همکاری امارات توانست بزرگ‌ترین بندر خلیج‌فارس را در خورعبدا… بسازد.

 

مدیرعامل و رییس هیأت‌مدیره سازمان منطقه آزاد اروند، تصریح کرد: ما نیز می‌توانیم با انجام اقدامات لازم منطقه آزاد اروند را به یکی از مهم‌ترین بنادر در حوزه خلیج‌فارس تبدیل کنیم.