مدیرعامل شرکت حفاری رقابت در صنعت حفاری با حضور شرکتهای بینالمللی بالا میگیرد مدیرعامل شرکت ملی حفاری ایران به برنامهریزی این شرکت برای ادامه حرکت در مسیر سیاستهای اقتصاد مقاومتی در سال ٩٦ اشاره کرد و گفت: برنامههای توسعهای نفت، فرصت ارزشمندی را برای بازار کار، انتقال فناوری و توسعه صنعت حفاری ایجاد میکند. به […]
مدیرعامل شرکت حفاری
رقابت در صنعت حفاری با حضور شرکتهای بینالمللی بالا میگیرد
مدیرعامل شرکت ملی حفاری ایران به برنامهریزی این شرکت برای ادامه حرکت در مسیر سیاستهای اقتصاد مقاومتی در سال ٩٦ اشاره کرد و گفت: برنامههای توسعهای نفت، فرصت ارزشمندی را برای بازار کار، انتقال فناوری و توسعه صنعت حفاری ایجاد میکند.
به گزارش شانا، حیدر بهمنی با بیان اینکه شرکت ملی حفاری ایران برنامههای متعددی همسو با سیاستهای اقتصاد مقاومتی تبیین کرده است، افزود: افزایش کیفیت خدمات، کار براساس برنامههای پیشبینی شده، بهبود کارکرد دستگاههای حفاری، بهبود میزان اثربخشی فعالیتهای پژوهشی، تأمین بهموقع کالا، ارتقای سطح HSE، بهبود عملکرد پروژههای حفاری، توجه بیش از پیش به منابع انسانی، توسعه و گسترش زیرساختهای فناوری اطلاعات و سیستمهای پشتیبان و…، از جمله این برنامههاست.
وی گفت: برنامههای توسعهای صنعت نفت، فرصت مغتنمی برای توسعه صنعت حفاری کشور است و با توجه به حضور شرکتهای بینالمللی به عنوان سرمایهگذار و مجری پروژهها، رقابت در این عرصه بیشتر خواهد شد.
مدیرعامل شرکت ملی حفاری ایران گفت: متخصصان و کارشناسان این صنعت تجربه خوبی در حفاری چاههای نفت و گاز دارند و و میتوانند در هر میدان نفتی یا گازی در اقصی نقاط جهان وارد شوند که مصداق آن، حفاری و تکمیل بیش از ۴ هزار و ٢٠٠ حلقه چاه نفت و گاز در ۳ دهه گذشته است.
پس از آنکه ناصر قلیپور، مدیر برنامهریزی تلفیقی شرکت ملی حفاری ایران در هفته گذشته از حفاری و تکمیل ١٩٣ حلقه چاه نفت و گاز به متراژ ٢٩٣ هزار و ٦٠٥ متر از سوی این شرکت در سال ٩٥ خبر داد، علیرضالایجی، معاون مدیرعامل شرکت ملی حفاری ایران در امور فنی و مهندسی نیز به تشریح عملکرد این بخش در سال گذشته پرداخته است.
لایجی در این زمینه، از ارایه ۸ هزار و ٨٨٢ مورد خدمات فنی تخصصی حفاری به چاه های نفت و گاز در مناطق خشکی و دریایی کشور در سال ٩٥ خبر داد و گفت: پارسال مدیریت خدمات فنی شرکت موفق به ارایه دو هزار و ٥٩٢ عملیات شامل حفاری با هوا، حفاری فروتعادلی، آزمایشگاه چاه با ساق مته، آزمایش بهرهدهی چاه، لوله مغزی سیار، لولهگذاری چاه و نصب آویزه شد.
وی انجام ۴ هزار و ٨٨١ عملیات شامل سیمانکاری چاه، اسیدکاری گسترده و ویژه و تزریقپذیری چاهها را از جمله خدمات ارایه شده از سوی مدیریت سیمان و انگیزش چاه و یک هزار و ٤٠٩ مورد خدمات نمودارگیری از سیال حفاری و چاهپیمایی را از خدمات فنی و تخصصی شاخص مدیریت خدمات ویژه عنوان کرد.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.