اجرای مسکن اجتماعی در انتظار تأمین بودجه دو هزار میلیاردی رییس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی با اشاره به شروع طرح مسکن اجتماعی در سال جاری گفت: برای اجرای این طرح نیاز به ۲ هزار و ۴۰۰ میلیارد تومان بودجه داریم که با تأمین آن پروژه اجرا میشود. به گزارش خبرنگار اقتصادی ایلنا، علیرضا تابش در […]
اجرای مسکن اجتماعی در انتظار تأمین بودجه دو هزار میلیاردی
رییس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی با اشاره به شروع طرح مسکن اجتماعی در سال جاری گفت: برای اجرای این طرح نیاز به ۲ هزار و ۴۰۰ میلیارد تومان بودجه داریم که با تأمین آن پروژه اجرا میشود.
به گزارش خبرنگار اقتصادی ایلنا، علیرضا تابش در مراسم سی و هشتمین سالگرد حساب صد امام راحل در تأسیس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی با اشاره به شروع طرح مسکن اجتماعی از سال جاری اظهارداشت: طرح مسکن کمدرآمدها با عناوین مسکن اجتماعی و مسکن حمایتی اواخر سال گذشته به تصویب هیأت دولت رسید و بخشی از این طرح در قالب مسکن اجتماعی و بخشی در آن در قالب مسکن حمایتی از امسال به اجرا میرسد.
وی درباره جزییات طرح مسکن اجتماعی اظهارداشت: از سال ۹۶ تسهیلات ساخت مسکن ملکی در جریان اجرای طرح مسکن اجتماعی برای ۱۰ هزار واحد داده میشود که سقف این تسهیلات برای هر نفر ۴۰ میلیون تومان است. همچنین وام خرید مسکن برای ۲۰ هزار واحد تا سقف ۴۰ میلیون تومان در جریان اجرای طرح اجتماعی پرداخت میشود.
رییس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی با اشاره به برنامههای مسکن حمایتی برای مستاجران گفت: ساخت مسکن استیجاری – ملکی به نسبت ۴۰ به ۶۰ و تأمین زمین توسط وزارت راه و شهرسازی برای ۱۰ هزار واحد مسکونی به اجرا میرسد.
تابش گفت: همچنین به سازندگان مسکن اجتماعی که دارای زمین هستند تسهیلاتی برای ساخت ۱۵ هزار واحد مسکونی داده میشود.
وی با اشاره به پرداخت کمک اجاره در طرح مسکن اجتماعی گفت: تسهیلات کمک اجاره برای ۱۵ هزار واحد مسکونی در شهرهای زیر ۵۰۰ هزار نفر پیشبینی شده است و همچنین در شهرهای بالای ۵۰۰ هزار نفر به ۲۰ هزار واحد مسکونی میرسد.
تابش با بیان اینکه نرخ سود تسهیلات مسکن حمایتی و اجتماعی ۵ درصد است گفت: تسهیلات کمک اجاره در مسکن اجتماعی سالانه تا ۱۰ درصد افزایش مییابد.
رییس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی با اشاره به منابع مورد نیاز برای اجرای طرح مسکن اجتماعی در سال ۹۶ اظهارداشت: برای اجرای این طرح دو هزار و ۴۰۰ میلیارد تومان منابع نیاز است که منتظریم این منابع تأمین شود و طرح را شروع کنیم.
وی همچنین با اشاره به اقدامات بنیاد انقلاب اسلامی در راستای مقاومسازی مسکن روستایی اظهارداشت: آمار ساخت و ساز مسکن روستایی یک و نیم میلیون واحد در روستاها است که این واحدها با صرف تسهیلاتی معادل ۱۳ هزار و ۹۰۰ میلیارد تومان ساخته شدهاند.
رییس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی با بیان اینکه با احتساب واحدهای مسکونی بازسازی شده به تعداد ۳۴۰هزار واحد، رقم ساخت مسکن روستایی به یک میلیون و ۹۰۰ هزار واحد میرسد گفت: خوشبختانه در سالهای اخیر توانستیم در بخش مقاومسازی خانههای روستایی اقدامات قابل توجهی انجام دهیم.
تابش افزود: سال ۸۴ حدود ۷درصد خانههای روستایی در برابر زلزله مقاوم بودند که امروز این رقم به ۴۰ درصد رسید.
وی درباره مهاجرت معکوس از شهرها به روستاها گفت: سال گذشته تسهیلات مسکن روستایی تا سقف ۱۸ میلیون تومان به روستاها و ۲۰ میلیون تومان برای واحدهای مسکونی بافت فرسوده در روستاها اختصاص داده شد و کمک بلاعوض ۵ میلیون تومانی به افراد خانوارهای کمدرآمد پرداخت شد که در مجموع سال گذشته ۱۸۰ میلیارد تومان و در سال ۹۴ چیزی حدود ۵۵ میلیارد تومان کمک بلاعوض به خانوارهای روستایی پرداخت شد.
رییس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی همچنین با اشاره به تکمیل طرح مسکن مهر در شهرهای زیر ۲۵ هزار نفر و روستا گفت: اجرای طرح مسکن مهر شهرهایی با جمعیت زیر ۲۵ هزار نفر بر عهده بنیاد مسکن انقلاب اسلامی بوده و باید ۳۴۷ هزار مسکن مهر ساخته میشد که از این رقم ۳۱۳ هزار واحد به پایان رسیده و مالکان ۱۲ هزار واحد هم تسویه کرده و استعفا دادهاند.
تابش گفت: در شهرهای زیر ۲۵ هزار نفر چیزی حدود ۸هزار و ۴۰۰ واحد بدون متقاضی وجود دارد.
وی ادامه داد: ۸۵ درصد واحدهای مسکن مهر فروش اقساطی شدهاند و در ۵۶۰ شهر زیر ۲۵ هزار نفر پروژه مسکن مهر به اتمام رسیده است.
رییس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی با بیان اینکه در حال حاضر ۳هزار و ۴۰۰ واحد مسکن مهر بلاتکلیف هستند، گفت: بخشی از این واحدها در قالب تعاونیها هنوز تکمیل نشده است چرا که تعدادی از آنها مشکل حقوقی دارند و تعدادی هم به دلیل اینکه متقاضیان آورده خود را تکمیل نکردهاند نیمهکاره باقی مانده است.
وی افزود: در حال حاضر در حال مذاکره هستیم که برای آن واحدها جایگزین پیدا کنیم و مشکلات آن را رفع کنیم.
وی با اشاره به پروژه ادامه مقاومسازی خانههای روستایی گفت: برنامه ما این است که تا سال ۱۴۰۵ سالانه ۲۴۰ هزار واحد مسکونی را نوسازی و بازسازی کنیم که در این صورت چیزی حدود ۸۰ درصد خانههای روستایی مقاوم شدهاند.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.