ترکیبات خطرناک در پاکت چیپس! تحقیقات اخیر نشان داده است که بستههای چیپس کارخانهای دارای میزان زیادی مواد شیمیایی سرطانزا است. به گزارش سلامتنیوز به نقل از پایگاه خبری شبکهالعالم، تحقیقات جدید نشان داده است که دستکم از هر ۵ برگه سیبزمینی تهیه شده به عنوان چیپس، در یک برگه آن، میزان زیادی از ترکیب […]
ترکیبات خطرناک در پاکت چیپس!
تحقیقات اخیر نشان داده است که بستههای چیپس کارخانهای دارای میزان زیادی مواد شیمیایی سرطانزا است.
به گزارش سلامتنیوز به نقل از پایگاه خبری شبکهالعالم، تحقیقات جدید نشان داده است که دستکم از هر ۵ برگه سیبزمینی تهیه شده به عنوان چیپس، در یک برگه آن، میزان زیادی از ترکیب شیمیایی آکریل آمید وجود دارد که در زمان پخت و آماده شدن تولید میشود.
آژانس استاندارد غذایی (FSA) اوایل سال جاری با انتشار هشدارهایی درباره مصرف تکههای چیپس و سیبزمینی سرخ و پخته شده به علت وجود آکریل آمید جنجالی بزرگ ایجاد کرد.
روزنامه دیلیمیلی برخی از تولیدات از جمله برخی انواع غلات صبحانه، نان و بیسکوئیت و حتی غذاهای کودک را به علت هشدار اخیر، برای سلامتی انسان مضر دانست.
این تحقیق نشان داد که ۱۶ نوع از مجموع ۹۲ نوع چیپس موجود، دارای میزان زیادی از ترکیب آکریلامید است که سازمان جهانی بهداشت آن را از جمله ترکیبات سرطانزا معرفی کرده است.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.