واگذاری پهنه معدنی طارم در استان قزوین از طریق مزایده رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان قزوین از آزادسازی پهنه معدنی بخش طارم از توابع شهرستان قزوین خبر داد. به گزارش ایرنا، علی پرزحمت افزود: در اجرای سیاستهای توسعه و گسترش فعالیتهای معدنی، آزادسازی پهنههای معدنی استان قزوین از امروز همزمان با سراسر کشور […]
واگذاری پهنه معدنی طارم در استان قزوین از طریق مزایده
رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان قزوین از آزادسازی پهنه معدنی بخش طارم از توابع شهرستان قزوین خبر داد.
به گزارش ایرنا، علی پرزحمت افزود: در اجرای سیاستهای توسعه و گسترش فعالیتهای معدنی، آزادسازی پهنههای معدنی استان قزوین از امروز همزمان با سراسر کشور اجرا میشود.
وی اظهار داشت: پهنههای منطقه طارم سفلی از پهنههای مشمول طرح آزادسازی در استان قزوین میباشد و متقاضیان میتوانند در موعد مقرر نسبت به ثبت محدوده درخواستی خود در این سامانه اقدام کنند.
پرزحمت تأکید کرد: با عنایت به آزاد نشدن پهنههای اکتشافی ۱۷ اسفند سال گذشته، تمامی درخواستهای ثبت شده روی پهنهها فارغ از زمان ثبت آن، تا قبل از زمان آزادسازی آنها از امروز معارض اعلام خواهند شد، لذا متقاضیان ثبت محدوده در پهنهها میتوانند پس از آزادسازی پهنههای مذکور نسبت به ثبت درخواست اقدام کنند.
وی اضافه کرد : در این مرحله ۱۹ پهنه در سراسر کشور پس از کسر مناطق امید بخش شناسایی شده، آزادسازی خواهند شد.
این مسؤول با بیان اینکه مرحله دوم طرح آزادسازی محدودههای معدنی از ۱۷ اسفند ماه سال ۹۵ بهطور همزمان در سراسر کشور آغاز شد، یادآور شد: محدودههای مشمول طرح آزادسازی بر روی سامانه کاداستر بارگذاری شدهاند و متقاضیان میتوانند در موعد مقرر نسبت به ثبت محدوده درخواستی خود در این سامانه اقدام کنند.
پرزحمت ادامه داد: در این مرحله ۱۰۱ محدوده اکتشافی قدیمی که فعالیتی در آن صورت نگرفته و همچنین پهنه اکتشافی طارم با مساحت دوهزار و ۸۷۵ کیلومتر مربع که مطالعات اولیه آن توسط بخش خصوصی صورت گرفته، از طریق مزایده واگذار میشود.
این مسؤول با اشاره به شرایط ثبت محدوده معدنی، تأکید کرد: رعایت موارد اعلام شده از سوی متقاضیان جهت ثبت محدوده الزامی است.
رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت قزوین افزود: هم اکنون ۱۸۵ فقره پروانه بهرهبرداری در حوزه معادن در گروههای مختلف مانند مصالح ساختمانی، طلا، سنگهای تزیینی و سنگ لاشه در استان صادر شده است که از این تعداد ۱۰۰ فقره از آنها فعال میباشند.
از معادن استان قزوین سالانه دو میلیون و ۴۰۰ هزار تن شامل ۲۵ نوع ماده معدنی استخراج میشود که مهمترین مواد استخراج شده به ترتیب اولویت شامل سیلیس، آهک، خاک صنعتی، سنگ لاشه، سنگ تزیینی و شن و ماسه کوهی، روی، باریت و سرب هستند در زمینههای تولید انواع شیشه و صنایع کاشی و سرامیک بهکار میروند.
میزان ذخیره موجود مواد معدنی در استان قزوین ۲۱۹ میلیون تن پیشبینی شده است که استخراج اسمی این معادن ۵ میلیون تن میباشد.
میزان سرمایهگذاری در بخش معادن استان ۳۵۵ میلیارد ریال میباشد که زمینه اشتغال یک هزار و ۳۰۰ نفر را فراهم کرده است.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.