۱۸۰۰ مگاوات نیروگاه حرارتی جدید روی مدار بهرهبرداری با آغاز عملیات اجرایی بخش بخار نیروگاههای سیکل ترکیبی به ظرفیت ۷ هزار مگاوات و بهرهبرداری از ۱۸۰۰ مگاوات نیروگاه حرارتی جدید، شرکت تولید برق حرارتی سال موفقی را در اجرای پروژههای اقتصاد مقاومتی داشت. به گزارش مناقصهمزایده به نقل از پاون، ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی در […]
۱۸۰۰ مگاوات نیروگاه حرارتی جدید روی مدار بهرهبرداری
با آغاز عملیات اجرایی بخش بخار نیروگاههای سیکل ترکیبی به ظرفیت ۷ هزار مگاوات و بهرهبرداری از ۱۸۰۰ مگاوات نیروگاه حرارتی جدید، شرکت تولید برق حرارتی سال موفقی را در اجرای پروژههای اقتصاد مقاومتی داشت.
به گزارش مناقصهمزایده به نقل از پاون، ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی در تاریخ ۲۹ فروردین ماه سال گذشته، ۱۷ پروژه اجرایی را در جهت دستیابی به اهداف اقتصاد مقاومتی در سال ۹۵ در مجموعه مسؤولیتهای وزارت نیرو تعریف کرد که از این تعداد، شرکت تولید نیروی برق حرارتی، مجری و مسؤول اجرای ۴ پروژه شد.
پروژههای تکمیل و بهرهبرداری از نیروگاه پرند، شروع عملیات اجرایی بخش بخار نیروگاههای سیکل ترکیبی به ظرفیت ۷ هزار مگاوات (شروع عملیات اجرایی سال ۹۵)، تکمیل و بهرهبرداری از ۱۸۰۰ مگاوات نیروگاه حرارتی جدید و شروع عملیات اجرایی ۱۰ هزار مگاوات ظرفیت اسمی تولید برق توسط بخش خصوصی و دولتی (سال ۹۵)، ۴ پروژهای بود که در دستور کار شرکت تولید نیروی برق حرارتی قرار گرفت.
در خصوص تکمیل و بهرهبرداری از نیروگاه پرند، قراردادی با کنسرسیوم گروه مپنا، شرکت توسعه۱ و شرکت توسعه۲ با مبلغ ۴۰۷ میلیون یورو منعقد شد که هم اکنون نیروهای متخصص دولتی (سال ۹۵)، ۴ پروژهای بود که در دستور کار شرکت تولید نیروی برق حرارتی قرار گرفت.
به منظور تحقق شروع عملیات اجرایی بخش بخار نیروگاههای سیکل ترکیبی به ظرفیت ۷۰۰۰ مگاوات، تاکنون ۳ هزار و ۵۴۵ مگاوات نیروگاه کلنگزنی شده است که شامل نیروگاههای جهرم، پرند، فردوسی، سبلان، ارومیه و عسلویه هر کدام به ظرفیت ۴۸۰ مگاوات، نیروگاههای کاشان و رودشور هر یک به ظرفیت ۱۶۰ مگاوات و نیروگاه رودشور به ظرفیت ۳۴۵ مگاوات است.
همچنین در خصوص پروژه تکمیل و بهرهبرداری از ۱۸۰۰ مگاوات نیروگاه حرارتی، تکمیل و بهرهبرداری از ۴ واحد دولتی به مجموع ظرفیت ۶۴۸ مگاوات در نیروگاه ماهشهر و تکمیل و بهرهبرداری از ۸ واحد نیروگاهی خصوصی با مجموع ظرفیت ۱۳۱۶ مگاوات در نیروگاههای چادرملو، بهبهان، گلگهر سیرجان، سمنگان و کهنوج صورت گرفته است.
در این بخش بیش از صددرصد برنامه مورد نظر اجرا شد و شرکت تولید نیروی برق حرارتی موفق شد به جای تکمیل و بهرهبرداری از ۱۸۰۰ مگاوات نیروگاه حرارتی جدید، ۱۹۶۴ مگاوات نیروگاه حرارتی جدید را وارد مدار بهرهبرداری نماید.
در بخش شروع عملیات اجرایی احداث ۱۰ هزارمگاوات ظرفیت تولید برق توسط بخش خصوصی با سرمایهگذاری بخش دولتی و خصوصی، عملیات اجرایی نیروگاههای سیکل ترکیبی قشم۲، سیکل ترکیبی ماکو، سیکل ترکیبی خرمآباد، سیکل ترکیبی ۱۳۱۶ مگاوات در نیروگاههای چادرملو، بهبهان، گلگهر سیرجان، سمنگان و کهنوج صورت گرفته است.
همچنین بیش از صددرصد برنامه مورد نظر اجرا شد و شرکت تولید نیروی برق حرارتی موفق شد به جای تکمیل و بهرهبرداری از ۱۸۰۰ مگاوات نیروگاه حرارتی جدید، ۱۹۶۴ مگاوات نیروگاه حرارتی جدید را وارد مدار بهرهبرداری نماید.
در بخش شروع عملیات اجرایی احداث ۱۰ هزارمگاوات ظرفیت تولید برق توسط بخش خصوصی با سرمایهگذاری بخش دولتی و خصوصی، عملیات اجرایی نیروگاههای سیکل ترکیبی قشم۲، سیکل ترکیبی ماکو، سیکل ترکیبی خرمآباد، سیکل ترکیبی غرب مازندران، سیکل ترکیبی دالاهو، سیکل ترکیبی لامرد، سیکل ترکیبی هریس، سیکل ترکیبی بندرعباس، سیکل ترکیبی خرم آباد، سیکل ترکیبی اندیمشک۳، بخاری بندرعباس، سیکل ترکیبی تبریز، سیکل ترکیبی ساوه و سیکل ترکیبی زاهدان با مجموع ظرفیت ۱۰ هزار و ۷۲ مگاوات در سال ۹۵ آغاز شد و این برنامه اقتصادی مقاومتی که در حیطه مسؤولیتهای اجرایی شرکت تولید نیروی برق حرارتی قرار داشت، به صورت صددرصد محقق شد.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.