مصرف روزانه آجیل ریسک مرگ زودهنگام را کاهش میدهد مصرف ۲۰ گرم فندق و گردو و بادام زمینی در روز میتواند ریسک بیماری قلبی، سرطان و مرگ زودهنگام را کاهش دهد. به گزارش مهر، مغزیجات آجیلی غنی از چربیهای پلی اشباع نشده و چربیهای مونواشباع نشده سالم برای قلب هستند که کلسترول بد یا LDL […]
مصرف روزانه آجیل ریسک مرگ زودهنگام را کاهش میدهد
مصرف ۲۰ گرم فندق و گردو و بادام زمینی در روز میتواند ریسک بیماری قلبی، سرطان و مرگ زودهنگام را کاهش دهد.
به گزارش مهر، مغزیجات آجیلی غنی از چربیهای پلی اشباع نشده و چربیهای مونواشباع نشده سالم برای قلب هستند که کلسترول بد یا LDL را کاهش میدهند؛ همچنین این مغزیجات منبع خوب فیتواسترولها، ترکیباتی که به کاهش کلسترول خون کمک میکنند، هستند.
بررسیها نشان میدهد مصرف یک مشت مغزیجات آجیلی که در حدود ۲۰ گرم است میتواند ریسک بیماری قلبی را تا حدود ۳۰ درصد، ریسک سرطان را تا ۱۵ درصد و ریسک مرگ زودهنگام را تا ۲۲ درصد کاهش دهد.
در حقیقت یافتهها نشان میدهد مغزیجات آجیلی با کنترل اشتها به پیشگیری از اضافه وزن کمک کرده یا حتی منجر به کاهش وزن میشوند.
این مطالعه شامل انواع مغزیجاتی نظیر فندق و گردو و بادامزمینی بود. این مغزیجات مملو از فیبر، پروتئین، ویتامینها و مواد معدنی از جمله فولات، ویتامین E، پتاسیم و منیزیم هستند.
به گفت محققان، گردو در بین مغزیجات اهمیت بیشتری دارد چراکه دارای میزان قابل توجهی اسیدهای چرب امگا-۳ بوده که برای سلامت پوست مهم هستند. همچنین در مقایسه با سایر مغزیجات، آنتی اکسیدان بیشتری دارد.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.