مدیرعامل بورس کالای ایران فاینکس فرصت تبادل و گسترش دانش و سواد مالی است مدیرعامل بورس کالا گفت: نمایشگاه بورس، بانک و بیمه فرصتی است تا فعالان بازار سرمایه به معرفی محصولات و ابزارهای جدید مالی خود بپردازند. به گزارش مناقصهمزایده از بورس کالا، حامد سلطانینژاد درباره دهمین نمایشگاه بورس، بانک و بیمه (فاینکس ۲۰۱۷) […]
مدیرعامل بورس کالای ایران
فاینکس فرصت تبادل و گسترش دانش و سواد مالی است
مدیرعامل بورس کالا گفت: نمایشگاه بورس، بانک و بیمه فرصتی است تا فعالان بازار سرمایه به معرفی محصولات و ابزارهای جدید مالی خود بپردازند.
به گزارش مناقصهمزایده از بورس کالا، حامد سلطانینژاد درباره دهمین نمایشگاه بورس، بانک و بیمه (فاینکس ۲۰۱۷) با تأکید بر اینکه برگزاری چنین گردهماییهایی برای بازار سرمایه ایران ضروری است، گفت: در بازار سرمایه توسط برخی از نهادها دستاوردهایی به وجود میآید که پیش نیاز فعالیت برخی نهادهای دیگر است، بنابراین برگزاری این نمایشگاه فرصت مناسبی است تا دستاوردهای مالی و فنی محصولات تازهای که تولید شده به فعالان بازار معرفی شود تا آنها هم بتوانند با همافزایی با سایر فعالان بازار محصولات جدیدتری را برای استفاده همگان در بازار سرمایه ارایه دهند.
وی اظهارداشت: از سوی دیگر این نمایشگاه میتواند یک نقطه قرار باشد برای فعالان مالی که هر ساله طبق رسمی که در همه صنوف و صنعتها وجود دارد دور هم جمع میشوند و با هم مذاکره میکنند، بنابراین برگزاری این نمایشگاه فرصتی به وجود میآورد تا تمامی فعالان حوزه بازار سرمایه کشور با همفکری یکدیگر نقشه راه آیندهای را ترسیم کنند که به تناسب آن نقش هر یک از آنها در پیشرفت بازار سرمایه مؤثر باشد و از این مسیر برنامهریزی بهتری برای رسیدن به اهدافشان داشته باشند.
وی ادامه داد: این نمایشگاه همچنین فرصتی خواهد برای اینکه عموم مردم عزیز کشورمان نیز در جهت آشنایی با بازار سرمایه آشنایی بیشتری پیدا کنند، چرا که بازار سرمایه با وجود فعالیتهایی که طی چند سال اخیر داشته، اما همچنان از برخی جوانب برای مردم ناشناخته است، بنابراین، نمایشگاه فاینکس فرصت آشنایی مناسبی برای آنها نیز خواهد بود، همچنین امکانات دیگر بازار سرمایه از قبیل ابزارهای پوشش ریسک نیز میتواند در این فاینکس به مردم معرفی شود، از طرفی هم فرصت مناسبی است تا عموم مردم نیز با سازو کار بورسهای کالایی آشنایی بیشتری پیدا کنند.
به گفته سلطانینژاد، از طرفی در سالهای اخیربورسهای کالایی ما حرکتی را به سمت محوریت اشخاص به خصوص اشخاص حقیقی در بازار سرمایه و بازارهای کالایی داشتهاند که به نظر میرسد معرفی روش فعالیت این اشخاص در بورسهای کالایی نیز بتواند یکی از دستاوردهای این نمایشگاه باشد. همچنین بحث تأمین مالی منابع به ویژه منابع خرد و جهتدهی آن برای فعالیتهای اقتصادی میتواند در این نمایشگاه بورس، بانک و بیمه معرفی خواهد شد.
وی در پاسخ به این سؤال که هدف بورس کالای ایران بورس کالای ایران از شرکت در این نمایشگاه چیست، گفت: بورس کالا نیز با شرکت در نمایشگاه فاینکس ۲۰۱۷ در ابتدا سعی میکند به آموزش افرادی که در غرفه حضور پیدا میکند بپردازد و آنها را با نحوه داد و ستد معاملات آشنا کند بر همین اساس نیز برنامههایی را در نظر گرفتهایم ومحتواهای آموزشی طراحی شده تا افراد بتوانند در فضای مجازی با نحوه انجام معاملات بیشتر آشنا شوند و آموزش ببینند تا بتوانند در فضای واقعی و کسب و کار خودشان هم از ابزارهایی که در مکانیزم بورس کالا استفاده شد بهرهمند شوند.
به گفته مدیرعامل بورس کالای ایران، در سالهای اخیر ابزارهای مالی چه در زمینه تأمین مالی و چه پوشش ریسک توسعه پیدا کردند به این ترتیب در نمایشگاه بورس، بانک و بیمه و در غرفه بورس کالای ایران، این ابزارهای مالی و نحوه استفاده از آنها برای کسانی که متقاضی نحوه آشنایی انجام معاملات هستند از طریق کلاسهای آموزشی، آموزش داده خواهد شد.
سلطانینژاد تأکیدکرد: بهطور کلی ابزارهای مالی نیازمند آموزش هستند به ویژه برای کسانی که میخواهند در عرصه بازار مالی فعالیتهای حرفهای داشته باشند، بنابراین باید بهطور حتم آموزشهای لازم را ببینند، البته ابزارهای دیگری نیز وجود دارد که عموم مردم میتوانند از آن استفاده کنند و دورههای آموزشی ویژه سطوح مختلف اعم از پیشرفته و عادی توسط بورس کالا در نمایشگاه ارایه خواهد شد.
سلطانینژاد در پایان اشارهکرد: بورس کالای ایران در سالهای ابتدایی فعالیت خود محلی برای ارتباط بنگاهها با یکدیگر بوده، اما خوشبختانه با سیاستهایی که اتخاذ شده به سمت فعالیت اشخاص حقیقی و نهادهای خرد نیز حرکت کرده و اکنون فضایی ایجاد شده تا سرمایهگذاران خرد، کشاورزان و سایر فعالانی که در واقع به نوعی بنگاههای تخصصی محسوب نمیشوند هم در این بورس فعالیت کنند.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.