کم‌ترین و بیش‌ترین افزایش دستمزد در طرح‌های عمرانی مشخص شد

در نیمه اول سال ۹۵ کم‌ترین و بیش‌ترین افزایش دستمزد در طرح‌های عمرانی مشخص شد کم‌ترین و بیش‌ترین درصد تغییرات متوسط دستمزد نیروی انسانی شاغل در طرح‌های عمرانی ملی و استانی در سطح استان تهران در نیمه اول سال ۱۳۹۵ منتشر شد. به گزارش مناقصه‌مزایده به نقل از مرکز آمار ایران، کم‌ترین و بیش‌ترین درصد […]

در نیمه اول سال ۹۵

کم‌ترین و بیش‌ترین افزایش دستمزد در طرح‌های عمرانی مشخص شد

کم‌ترین و بیش‌ترین درصد تغییرات متوسط دستمزد نیروی انسانی شاغل در طرح‌های عمرانی ملی و استانی در سطح استان تهران در نیمه اول سال ۱۳۹۵ منتشر شد.

به گزارش مناقصه‌مزایده به نقل از مرکز آمار ایران، کم‌ترین و بیش‌ترین درصد تغییرات متوسط دستمزد نیروی انسانی شاغل در طرح‌های عمرانی ملی و استانی در سطح استان تهران در نیمه اول سال ۱۳۹۵ تفکیک هر گروه، نسبت به نیمه قبل (نیمه دوم ۱۳۹۴) و نیمه مشابه سال قبل (نیمه اول ۱۳۹۴) در زیر ارایه می‌شود.

گروه رانندگان ماشین‌آلات حمل‌ونقل

این گروه شامل ۹ قلم از دستمزد انواع رانندگان و کمک‌رانندگان ماشین‌آلات حمل و نقل می‌باشد مقایسه متوسط دستمزد نیروی انسانی اقلام این گروه در این دوره با دوره قبل نشان می‌دهد که بیش‌ترین افزایش متوسط دستمزد ساعتی مربوط به «کمک راننده ماشین‌آلات حمل‌ونقل» با ۱۱٫۳ درصد و بیش‌ترین کاهش آن مربوط به «راننده ماشین‌های سبک‌-‌سواری» با ۰٫۵ درصد می‌باشد.

همچنین با مقایسه نتایج حاصل از آمارگیری نیمه اول ۱۳۹۵ با دوره مشابه سال قبل، تمامی دستمزد‌‌ها دارای افزایش دستمزد هستند که بیش‌ترین افزایش متوسط دستمزد ساعتی مربوط به «راننده جرثقیل‌های کفی» با ۱۲٫۱ درصد و کم‌ترین افزایش دستمزد ساعتی مربوط به «راننده ماشین‌های سبک‌-‌سواری» با ۰٫۶ درصد می‌باشد.

گروه رانندگان ماشین‌های سنگین

این گروه شامل ۱۱ قلم از دستمزد انواع رانندگان و کمک رانندگان ماشین‌های سنگین می‌باشد مقایسه متوسط دستمزد نیروی انسانی اقلام این گروه در این دوره با دوره قبل نشان می‌دهد که تمامی دستمزد‌‌ها در این گروه دارای افزایش می‌باشند، در این میان، بیش‌ترین افزایش متوسط دستمزد ساعتی مربوط به «راننده درجه دو جرثقیل» با ۱۸٫۱ درصد و کم‌ترین افزایش آن مربوط به «راننده ماشین‌های آسفالت پخش‌کنی- فینیشر» با ۲٫۹ درصد می‌باشد. مقایسه نتایج حاصل از آمارگیری نیمه اول ۱۳۹۵ با دوره مشابه سال قبل نیز نشان می‌دهد که تمام دستمزدهای این گروه دارای افزایش می‌باشد. در این میان، بیش‌ترین افزایش متوسط دستمزد ساعتی مربوط به «راننده درجه دو جرثقیل» با ۱۹٫۴ و کم‌ترین افزایش مربوط به «راننده ماشین‌ةای آسفالت پخش کنی – فینیشر» با ۱٫۴ درصد می‌باشد.

گروه کارهای بنایی ابنیه ساختمان

این گروه شامل ۵ قلم از دستمزد انواع نیروی انسانی شاغل در کارهای بنایی ابنیه ساختمان می‌باشد مقایسه متوسط دستمزد ساعتی نیروی انسانی این گروه در این دوره با دوره قبل نشان می‌دهد که تمامی دستمزد‌‌ها در این گروه دارای افزایش می‌باشند.

در این میان، بیش‌ترین افزایش متوسط دستمزد ساعتی به «کمک بنای سفت‌کاری» با ۱۷٫۱ درصد و کم‌ترین افزایش مربوط به «بنای نماچین درجه دو» با ۹٫۸ درصد تعلق دارد همچنین، با مقایسه نتایج حاصل از آمارگیری نیمه اول ۱۳۹۵ با دوره مشابه سال قبل، در تمامی اقلام این گروه رشد دستمزد نیروی انسانی مشاهده می‌شود که بیش‌ترین افزایش متوسط دستمزد ساعتی مربوط به «بنای سفت‌کار درجه یک» با ۲۵٫۲ درصد و کم‌ترین افزایش متوسط دستمزد ساعتی مربوط به «بنای سفت‌کار درجه دو» با ۱۵٫۸ درصد می‌باشد.

گروه قالب‌بند چوبی

این گروه شامل ۴ قلم از دستمزد انواع قالب‌بند چوبی می‌باشد. مقایسه متوسط دستمزد نیروی انسانی این گروه در این دوره با دوره قبل نشان می‌دهد که تمامی دستمزد‌‌ها در این گروه دارای افزایش می‌باشند در این میان، بیش‌ترین افزایش متوسط دستمزد ساعتی مربوط به «نجار قالب بند درجه یک» با ۱۵٫۶ درصد و کم‌ترین افزایش مربوط به «نجار قالب بند درجه دو» با ۸٫۰ درصد است.

با مقایسه نتایج حاصل از آمارگیری نیمه اول ۱۳۹۵ با دوره مشابه سال قبل نیز در تمامی اقلام این گروه رشد دستمزد نیروی انسانی مشاهده می‌شود در این میان، بیش‌ترین افزایش متوسط دستمزد ساعتی مربوط به «سرنجار» با ۱۹٫۸ درصد و کم‌ترین افزایش مربوط به «نجار قالب‌بند درجه دو» با ۱۳٫۴ درصد می‌باشد.

گروه قالب‌بند فلزی

این گروه شامل ۴ قلم از دستمزد انواع قالب‌بندهای فلزی می‌باشد. مقایسه متوسط دستمزد نیروی انسانی این گروه در این دوره با دوره قبل نشان می‌دهد که تمامی دستمزد‌‌ها در این گروه دارای افزایش می‌باشند در این میان، بیش‌ترین افزایش متوسط دستمزد ساعتی به «قالب‌ساز فلزی درجه یک» با ۱۵٫۰ درصد و کم‌ترین افزایش به «قالب‌بندی فلزی درجه دو» با ۱۲٫۴ درصد تعلق دارد.

با مقایسه نتایج حاصل از آمارگیری نیمه اول ۱۳۹۵ با دوره مشابه سال قبل نیز در تمامی اقلام این گروه، رشد دستمزد نیروی انسانی مشاهده می‌شود در این میان، بیش‌ترین افزایش متوسط دستمزد ساعتی مربوط به «قالب‌ساز فلزی درجه دو» با ۲۶٫۸ درصد و کم‌ترین افزایش، مربوط به «قالب‌بند فلزی درجه دو» با ۱۵٫۴ درصد می‌باشد.

گروه آرماتوربند

این گروه شامل ۴ قلم از دستمزد انواع آرماتوربند‌‌ها می‌باشد. مقایسه متوسط دستمزد نیروی انسانی این گروه در این دوره با دوره قبل نشان می‌دهد که تمامی دستمزد‌‌ها در این گروه دارای افزایش می‌باشند. در این میان، بیش‌ترین افزایش متوسط دستمزد ساعتی به «سرآرماتوربند» با ۱۴٫۵ درصد و کم‌ترین افزایش به «آرماتوربند درجه دو» با ۶٫۷ درصد تعلق دارد.

با مقایسه نتایج حاصل از آمارگیری نیمه اول ۱۳۹۵ با دوره مشابه سال قبل نیز در تمامی اقلام افزایش دستمزد مشاهده می‌شود که بیش‌ترین افزایش متوسط دستمزد ساعتی مربوط به «سرآرماتوربند» با ۲۰٫۵ درصد و کم‌ترین افزایش مربوط به «کمک آرماتوربند» با ۸٫۹ درصد می‌باشد.

گروه کارهای بتنی

این گروه شامل ۳ قلم از دستمزد انواع بتن‌کاران می‌باشد مقایسه متوسط دستمزد نیروی انسانی این گروه در این دوره با دوره قبل نشان می‌دهد که تمامی دستمزد‌‌ها در این گروه دارای افزایش می‌باشند. در این میان، بیش‌ترین افزایش متوسط دستمزد ساعتی به «استادکار کارهای بتنی» با ۱۲ درصد و کم‌ترین افزایش به «کمک بنای بتن‌کار» با ۷٫۵ درصد تعلق دارد. همچنین با مقایسه نتایج حاصل از آمارگیری نیمه اول ۱۳۹۵ و دوره مشابه سال قبل در تمامی اقلام این گروه، رشد دستمزد نیروی انسانی مشاهده می‌شود که بیش‌ترین افزایش متوسط دستمزد ساعتی مربوط به «استادکار کارهای بتنی» با ۲۴٫۶ درصد و کم‌ترین افزایش مربوط به «کمک‌بنای بتن‌کار» با ۱۷٫۵ درصد می‌باشد.

گروه اسکلت‌ساز ساختمان

این گروه شامل ۶ قلم از دستمزد انواع اسکلت‌سازان ساختمان می‌باشد مقایسه متوسط دستمزد نیروی انسانی این گروه در این دوره با دوره قبل، مانند سایر گروه‌ها نشان می‌دهد که تمامی دستمزد‌‌ها در این گروه دارای افزایش می‌باشند. در این میان، بیش‌ترین افزایش متوسط دستمزد ساعتی به «اسکلت‌ساز درجه دو» با ۲۴٫۶ درصد و کم‌ترین افزایش متوسط دستمزد ساعتی به «کمک اسکلت‌ساز» با ۶٫۲ درصد تعلق دارد. همچنین، با مقایسه نتایج حاصل از آمارگیری نیمه اول ۱۳۹۵ با دوره مشابه سال قبل، در تمامی اقلام این گروه، رشد دستمزد نیروی انسانی مشاهده می‌شود که بیش‌ترین افزایش متوسط دستمزد ساعتی، مربوط به «جوش‌کار اسکلت» با ۲۲٫۷ درصد و کم‌ترین افزایش، مربوط به «کمک جوش‌کار اسکلت» با ۱۱٫۵ درصد می‌باشد.

گروه آهنگر در و پنجره‌ساز ساختمان

این گروه شامل دو قلم از دستمزد انواع آهنگران در و پنجره‌ساز ساختمان می‌باشد متوسط دستمزد نیروی انسانی هر دو قلم این گروه در این دوره نسبت به دوره قبل دارای افزایش می‌باشند که بیش‌ترین افزایش مربوط به «آهنگر در و پنجره‌ساز درجه یک» ‌با ۱۶٫۴ درصد است. با مقایسه نتایج حاصل از آمارگیری نیمه اول ۱۳۹۵ با دوره مشابه سال قبل نیز در هر دو قلم مربوط به این گروه، رشد دستمزد نیروی انسانی مشاهده می‌شود که «آهنگر در و پنجره‌ساز درجه یک» با ۲۴٫۸ درصد نسبت به قلم دیگر دارای افزایش بیش‌تری می‌باشد.

گروه عایق‌کار و آسفالت‌کار ابنیه ساختمان

این گروه شامل ۳ قلم از دستمزد انواع عایق‌کاران و آسفالت‌کاران ابنیه ساختمان می‌باشد. مقایسه متوسط دستمزد نیروی انسانی این گروه در این دوره با دوره قبل نشان می‌دهد که تمامی دستمزد‌‌ها در این گروه دارای افزایش می‌باشند.

در این میان، بیش‌ترین افزایش متوسط دستمزد ساعتی مربوط به «عایق‌کار و آسفالت‌کار درجه یک» با ۱۴٫۷ درصد و کم‌ترین افزایش مربوط به دستمزد ساعتی «عایق‌کار و آسفالت‌کار درجه دو» با ۵٫۶ درصد می‌باشد. با مقایسه‌ نتایج‌ حاصل از آمارگیری نیمه اول ۱۳۹۵ با دوره مشابه سال قبل نیز در تمامی موارد افزایش دستمزد‌‌ها دیده می‌شود که بیش‌ترین افزایش متوسط دستمزد ساعتی مربوط به «عایق‌کار و آسفالت‌کار درجه یک» با ۲۹٫۲ درصد و کم‌ترین افزایش دستمزد ساعتی مربوط به «عایق‌کار و آسفالت‌کار درجه دو» با ۱۲٫۲ درصد می‌باشد.

گروه سیمان‌کار

 

این گروه شامل ۴ قلم از دستمزد انواع سیمان‌کاران می‌باشد. مقایسه متوسط دستمزد نیروی انسانی این گروه در این دوره با دوره قبل نشان می‌دهد که تمامی دستمزد‌‌ها در این گروه دارای افزایش می‌باشند. در این میان، بیش‌ترین افزایش متوسط دستمزد ساعتی مربوط به «سیمان کار درجه دو» با ۱۶٫۷ درصد و کم‌ترین افزایش دستمزد ساعتی مربوط به «کمک‌بندکش» با ۸٫۳ درصد است. با مقایسه نتایج حاصل از آمارگیری نیمه اول ۱۳۹۵ با دوره مشابه سال قبل نیز در تمامی اقلام این گروه رشد دستمزد نیروی انسانی مشاهده می‌شود که بیش‌ترین افزایش متوسط دستمزد ساعتی مربوط به «سیمان‌کار درجه دو» با ۲۵٫۶ درصد و کم‌ترین افزایش مربوط به «بندکش» با ۱۶٫۷ درصد می‌باشد.