شفاف‌سازی مالی در کلیه اسناد مناقصات لحاظ می‌شود

تشریح بندهای اقتصاد مقاومتی در شرکت نفت مناطق مرکزی شفاف‌سازی مالی در کلیه اسناد مناقصات لحاظ می‌شود با اجرای کامل سیاست‌های ابلاغی اقتصاد مقاومتی، دستیابی به اشتغال و توسعه پایدار، استعدادیابی و استفاده مطلوب از نیروهای انسانی و چابکی سیستم محقق خواهد شد. به گزارش مناقصه‌مزایده به نقل از روابط عمومی شرکت نفت مناطق مرکزی […]

تشریح بندهای اقتصاد مقاومتی در شرکت نفت مناطق مرکزی

شفاف‌سازی مالی در کلیه اسناد مناقصات لحاظ می‌شود

با اجرای کامل سیاست‌های ابلاغی اقتصاد مقاومتی، دستیابی به اشتغال و توسعه پایدار، استعدادیابی و استفاده مطلوب از نیروهای انسانی و چابکی سیستم محقق خواهد شد.

به گزارش مناقصه‌مزایده به نقل از روابط عمومی شرکت نفت مناطق مرکزی ایران، در نخستین جلسه اقتصاد مقاومتی در سال جدید که با حضور مدیران و روسای ستادی و مدیران شرکت‌های تابعه که به صورت ویدئو کنفرانس برگزار شد، سلبعلی‌کریمی با اشاره به نام‌گذاری سال جدید از سوی مقام‌معظم‌رهبری بر اجرایی شدن برنامه‌های اقتصاد مقاومتی در این شرکت و شرکت‌های بهره‌بردار تأکید کرد.

کریمی گفت: سند اقتصاد مقاومتی به عنوان سیاست اصلی شرکت نفت مناطق مرکزی ایران و با اولویت‌بندی نیازهای آتی شرکت به ویژه به حداکثر رساندن مشارکت کارکنان در فعالیت‌های شرکت، تشویق همکاری جمعی، حمایت از فعالیت‌های دانش‌بنیان به منظور ارتقای جایگاه شرکت و افزایش سهم تولید توسط مدیران و کارکنان در دستور کار اجرایی قرار گیرد. همچنین شرکت‌های بهره‌برداری فهرست اقلام پرمصرف و حیاتی ساخت داخل در امر تولید و برداشت صیانتی از منابع به عنوان گام اول در پیاده‌سازی اقتصاد مقاومتی شرکت تهیه و به منظور حمایت از تولید ملی نسبت به برنامه‌ریزی و تأمین آنها از سازندگان داخلی اقدام نمایند.

وی افزود: مجریان پروژه‌ها و اداره حفاری نیز با اولویت ویژه نیازهای خود را در فعالیت‌های اجرایی، پروژه‌های EPC و PC و تکمیل چاه‌ها با استفاده از تجهیزات ساخت داخل و مدیریت بهینه مصرف در پروژه‌ها و دوری از افراط و تفریط در استفاده از منابع و صرفه‌جویی در هزینه‌ها اقدام نمایند.

کریمی در رابطه با نظارت مستمر مدیریت برنامه‌ریزی بر برنامه‌های اقتصاد مقاومتی اظهار داشت: نظارت مستمر بر تحقق برنامه‌های مندرج در بسته اقتصاد مقاومتی بر عهده مدیریت برنامه‌ریزی است و تمام مدیریت‌ها موظفند در این خصوص همکاری‌های لازم را داشته باشند. همچنین اقلام پرمصرف به صورت انبوه و یکبار با استفاده از روش قراردادهای باز تهیه شود.

مدیرعامل شرکت نفت مناطق مرکزی ایران درباره مدیریت بهینه مصرف در شرکت و ایجاد روحیه جهادی که در بسته اقتصاد مقاومتی این شرکت آمده، تصریح کرد: مدیریت بهینه مصرف در شرکت با تأکید بر تحول در ساختار سازمانی و چابک‌سازی سازمان و حذف فعالیت‌های موازی، غیرضروری و هزینه‌های زائد در اجرای طرح اقتصاد مقاومتی به صورت ویژه مدنظر قرار گیرد. همچنین فرهنگ‌سازی اقتصاد مقاومتی در سطح شرکت با ارایه و ایجاد روحیه جهادی در بین مسؤولان به ویژه مدیران و روسای ادارات جهت انجام تمام امور در دستور کار قرار گیرد.

کریمی با اشاره به لزوم استفاده از شرکت‌های دانش‌بنیان و سازندگان داخلی اظهار داشت: بایستی حمایت‌های فنی و تخصصی و دانش فنی همکاران در بخش‌های مختلف شرکت به ویژه از شرکت‌های دانش‌بنیان و سازندگان به عمل آید. تمرکز بر حداکثر بهره‌مندی مهندسان مشاور داخل کشور و کمک به ایجاد همکاری مشترک با شرکت‌های مهندسی مشاور و دانش‌بنیان به منظور ارتقای سطح علمی و مهندسی کشور از دیگر موارد بسته اقتصاد مقاومتی این شرکت است.

 

از دیگر بندهای بسته اقتصاد مقاومتی در شرکت نفت مناطق مرکزی ایران می‌توان به جهت افزایش ذخایر راهبردی نفت و گاز شرکت و برداشت صیانتی از منابع و توسعه ظرفیت‌های تولید نفت و گاز به ویژه در میادین مشترک با بهره‌گیری از همه مکانات به خصوص شیو‌های نوین EOR/IOR در راستای تحقق سیاست‌های اقتصاد مقاومتی ذکر کرد. همچنین شفاف‌سازی و جلوگیری از هر گونه اقداماتی که زمینه ساز شکل‌گیری فساد در حوزه مالی و… است، در اسناد مناقصات لحاظ شود و اولویت استفاده از توان داخل کشور در کلیه اسناد مناقصات ذکر شود.