دو نرخی شدن نان عاملی برای ایجاد رانت

دو نرخی شدن نان عاملی برای ایجاد رانت سخنگوی کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی مجلس با بیان این‌که دو نرخی شدن نان عاملی برای ایجاد رانت تلقی می‌شود، گفت: نرخ نان باید بر طبق درآمد پایین‌‌ترین دهک جامعه تعیین شود. به گزارش خانه ملت علی وقف‌چی درباره وضعیت نرخ نان در کشور، گفت: دو […]

دو نرخی شدن نان عاملی برای ایجاد رانت

سخنگوی کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی مجلس با بیان این‌که دو نرخی شدن نان عاملی برای ایجاد رانت تلقی می‌شود، گفت: نرخ نان باید بر طبق درآمد پایین‌‌ترین دهک جامعه تعیین شود.

به گزارش خانه ملت علی وقف‌چی درباره وضعیت نرخ نان در کشور، گفت: دو نرخی بودن نان هیچ گونه توجیه اقتصادی ندارد زیرا نان جزو اساسی‌‌ترین کالایی غذایی شهروندان به شمار می‌آید، بنابراین دولت باید برای جلوگیری از ایجاد رانت نرخ نان رابه طریق تک‌نرخی و واحد اعلام کند.

نماینده مردم زنجان و طارم در مجلس شورای اسلامی با بیان این‌که نرخ نان به دو طریق آزاد و دولتی به‌طور همزمان می‌تواند منجر به رانت شود، تصریح کرد: نرخ نان نباید هیچ‌گونه فشار اقتصادی بر مردم وارد کند.

وی ادامه داد: نظارت اصولی و منطقی بر کیفیت نان موجب ارتقای سرانه سلامت مردم می‌شود؛ بنابراین مسولان ذی‌ربط باید با به‌طور مستمر شرایط پخت نان را در کشور کنترل کنند.

 تولید نان صنعتی در کشور شناسنامه‌دار شود

وقف‌چی افزود: تولید نان صنعتی در کشور باید شناسنامه دار شود تا بتوان بر توزیع برخی از نان‌های صنعتی که هیچ گونه نشانی ندارند، نظارت جامع شود.

 

سخنگوی کمیسیون کشاورزی مجلس با بیان این‌که سازمان‌های استاندارد و غله توزیع نان صنعتی در کشور را شناسنامه دار کنند، تصریح کرد: مشخص نبودن مبدا تولید نان می‌تواند سلامت شهروندان را به خطر بیندازد.