تغییرات سقف و کف انتقال وجه بینبانکی سامانههای ساتنا، پایا و پل، براساس مصوبات دومین جلسه کمیسیون ابزارهای پرداخت و تسویه بانکمرکزی به شبکه بانکی ابلاغ شد. به گزارش مناقصهمزایده، طبق اعلام بانکمرکزی، این بانک طی بخشنامهای در تاریخ ۱۴ اردیبهشت و نظر به بازنگری صورت گرفته درخصوص حدود مبالغ تراکنشهای انتقال وجه بینبانکی در […]
تغییرات سقف و کف انتقال وجه بینبانکی سامانههای ساتنا، پایا و پل، براساس مصوبات دومین جلسه کمیسیون ابزارهای پرداخت و تسویه بانکمرکزی به شبکه بانکی ابلاغ شد. به گزارش مناقصهمزایده، طبق اعلام بانکمرکزی، این بانک طی بخشنامهای در تاریخ ۱۴ اردیبهشت و نظر به بازنگری صورت گرفته درخصوص حدود مبالغ تراکنشهای انتقال وجه بینبانکی در سامانههای ملی پرداخت (براساس مصوبات دومین جلسه کمیسیون ابزارهای پرداخت و تسویه این بانک در تاریخ ۳۰/۱۰/۱۴۰۳)، حدود مصوب شده را به شرح زیر به شبکه بانکی ابلاغ کرد:
*افزایش کف مبلغ دستور پرداختهای بین مشتری «ساتنا» از ۵۰۰ میلیون ریال به یک میلیارد ریال
* افزایش سقف دستور پرداختهای «پایا»، از یک میلیارد ریال به دو میلیارد ریال، در یک دستور پرداخت.
* افزایش سقف روزانه دستورپرداختهای «سامانه پل»؛ برای تراکنشهای غیرحضوری از ۱۰۰ میلیون ریال به ۵۰۰ میلیون ریال و برای تراکنشهای حضوری از ۱۵۰ میلیون ریال به یک میلیارد ریال.
* همچنین، حداکثر تعداد دستورپرداخت قابل دریافت هر شخص ذینفع در سامانه پل (تعداد مجاز ورودی به هر حساب)، روزانه پنج دستورپرداخت تعیین شده است.
شایان ذکر است؛ ارائه خدمت در آستانههای مزبور، منوط به رعایت دقیق مفاد «دستورالعمل شفافسازی تراکنشهای بانکی اشخاص» و سایر مقررات حوزه مبارزه با پولشویی و تامین مالی تروریسم خواهد بود.
گفتنی است؛ بانکها بایستی مراتب را جهت صدور دستورات لازم به منظور پیادهسازی موارد برشمرده در سامانههای بینبانکی از اول خرداد ۱۴۰۴ و اطلاعرسانی لازم به مشتریان شبکه بانکی به قید تسریع به واحدهای ذیربط ابلاغ کنند.
بخش قابلتوجهی از شیوه کلاهبرداری در شرایط کنونی، هک (دسترسی غیرمجاز) گوشی تلفن همراه و درخواست پول قرضی به بهانه پُر شدن سقف کارت به کارت است؛ به این صورت که گوشی قربانی از طریق لینکهای آلوده هک میشود و از طریق آن به تمام شمارههای ذخیرهشده داخل گوشی یک پیامک ارسال میشود. به گزارش […]
دیدگاه بسته شده است.