تیرآهن چینی رقیب تولیدکننده داخلی وقتی تیرآهنها رژیم لاغری میگیرند! رییس اتحادیه آهنسازان کشور از کم شدن وزن تیرآهنهای تولیدی پایینتر از حد استاندارد خبر داد و ابراز نگرانی کرد. سال ۹۶ از سوی رهبر انقلاب، به عنوان سال اقتصاد مقاومتی، تولید و اشتغال نامگذاری شد، کاهش تولیدات کارخانهها و بیکار شدن جوانان عاملی اصلی […]
تیرآهن چینی رقیب تولیدکننده داخلی
وقتی تیرآهنها رژیم لاغری میگیرند!
رییس اتحادیه آهنسازان کشور از کم شدن وزن تیرآهنهای تولیدی پایینتر از حد استاندارد خبر داد و ابراز نگرانی کرد.
سال ۹۶ از سوی رهبر انقلاب، به عنوان سال اقتصاد مقاومتی، تولید و اشتغال نامگذاری شد، کاهش تولیدات کارخانهها و بیکار شدن جوانان عاملی اصلی اتخاذ چنین تصمیمی بوده است. کاهش تولید در داخل کشور در بخشهای مختلف تبعات گوناگونی داشته است. در بعضی بخشها واردات جایگزین شده و در برخی دیگر تولیدکنندهها مجبور به تعطیلی، تغییر کاربری واحد خود و یا جبران به روشهای غیرمعمول شدهاند. همه این روشها دارای تبعاتی است، اما در این میان واحدهای تولیدی هستند که با کاهش حجم تولید خود امنیت افراد جامعه را به خطر میاندازند.
کارخانههای تولید تیرآهن از جمله بخشهایی هستند که تولید آنها براساس استانداردهای حرفهای دارای اهمیت است، اما به تازگی و در اقدامی عجیب این کارخانهها به منظور مقابله با رکودی که با آن دست به گریبانند، مشغول به جبران کاهش فروش خود با کاهش دادن وزن محصولات تولیدی هستند. بهطوری که در یک نمونه تیرآهن ۱۸ با وزن استاندارد ۲۳۰ کیلوگرم با کاهش ۹۰ کیلویی وزن به رقم ۱۶۰ کیلوگرم رسیده است.
حبیبا… بشارتی در گفتوگو با اقتصاد آنلاین در خصوص این اتفاق در بازار آهن اینطور گفت: تولید و عرضه هر محصولی توام است و این شرایط بر هم تأثیر میگذارد. در شرایطی که عرضه فراوان است و متقاضی نیست این روند تولید را هم تحت تأثیر قرار میدهد. در حال حاضر با کاهش رونق در بخش مسکن، بیشتر محصولات تولیدی در انبارهای دپو شدهاند. این رکودی که در این بخش فراگیر شده، در برخی واحدهای تولیدی به تعطیلی کامل منجر شده است. اما برخی از تولیدکنندگان با روش «کمفروشی» درصدد مقابله با شرایط رکودی هستند. البته در این میان برخی هم فقط به گران فروختن محصول خود اکتفا کردهاند.
وی افزود: اصلیترین مشتریان ورق آهن و تیرآهن را پیمانکاران بخش ساختمانی تشکیل میدهند و بعد از رکود در این بخشها تولیدکنندهها ضمن کاهش ظرفیت تولید خود و اخراج کارگران، اقدام به کمفروشی از طریق کاهش وزن استاندارد محصولات تولیدی کردند و این موضوع میتواند در آینده منجر به وقوع حوادث مشابه دیگری هم چون ریزش ساختمان پلاسکو شود.
بشارتی ادامهداد: این وظیفه نهادهای نظارتی و سازمان استاندارد است که به کمک اتحادیه آهنسازان برای مقابله با تولید محصولات آهنی بیکیفیت اقدام کنند.
وی در بخش دیگری از صحبت خود با بیان اینکه با افزایش ساختو ساز در کشور میتوان، بر رونق واحدهای تولیدی آهن افزود، تأکیدکرد: راهکار دیگری که برای مقابله با رکود وجود دارد، جلوگیری از واردات محصولات آهنی است که در داخل امکان ساخت آن وجود دارد. در حالی که هم اکنون واحدهای تولیدی با ۵۰ درصد ظرفیت خود مشغول بهکار هستند، تیرآهنهای چینی رقیب تولیدکنندههای داخلی است و در صورت مقابله با واردات محصولات از چین میتوان ظرفیت این واحدها را به ۸۰ درصد هم رساند.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.