لبنیات کم چرب بخورید تا کمتر دچار افسردگی شوید تیمی از محققان ژاپنی و چینی عنوان کردهاند افرادی که محصولات لبنی کم چرب بین یک تا ۴ وعده در هفته مصرف میکنند کمتر دچار افسردگی میشوند. به گزارش خبرنگار مهر، به گفته محققان افرادی که شیر و ماست کم چرب بیش از محصولات لبنی […]
لبنیات کم چرب بخورید تا کمتر دچار افسردگی شوید
تیمی از محققان ژاپنی و چینی عنوان کردهاند افرادی که محصولات لبنی کم چرب بین یک تا ۴ وعده در هفته مصرف میکنند کمتر دچار افسردگی میشوند.
به گزارش خبرنگار مهر، به گفته محققان افرادی که شیر و ماست کم چرب بیش از محصولات لبنی پرچرب مصرف میکنند کمتر در معرض ابتلا به افسردگی قرار دارند.
همواره مصرف محصولات لبنی با طیف وسیعی از فواید سلامت جسمی مرتبط بوده است، اما تأثیر آن بر سلامت روان همچنان ناشناخته باقی مانده بود. حال مطالعه جدید نشان میدهد افرادی که لبنیات کم چرب مصرف میکنند، کمتر در معرض ابتلا به افسردگی قرار دارند.
پرفسور ریوچی ناگاتومی از دانشگاه توهوکو و همکارانش در چین و ژاپن، ارتباط بین محصولات لبنی پرچرب و کم چرب را با علائم افسردگی نظیر خستگی، غم و اندوه، اضطراب، درماندگی و ناامیدی مورد بررسی قراردادند.
این مطالعه شامل ۱۱۵۹ فرد بزرگسال ژاپنی بین رده سنی ۱۹ تا ۸۳ سال بود. از بین این تعداد ۸۹۷ مرد و ۲۶۲ زن مبتلا به افسردگی بودند.
محققان از شرکتکنندگان در مورد میزان مصرف ماست یا شیر پرچرب و کم چرب سؤال کردند. علائم افسردگی افراد با استفاده از ۲۰ سؤال متمایزکننده افراد مبتلا به افسردگی و بدون بیماری ارزیابی شد.
نتایج نشان داد افرادی که بین یک تا ۴ وعده در هفته محصولات لبنی کم چرب مصرف میکردند کمتر مبتلا به افسردگی بودند. البته در این مطالعه هیچ ارتباطی بین مصرف لبنیات پرچرب و افسردگی یافت نشد.
محققان گمان میکنند اسیدچرب ترانس موجود در شیر پرچرب که با افسردگی مرتبط است، موجب از بین رفتن تأثیر ضدافسردگی ماده موجود در شیر موسوم به تریپتوفان میشود.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.