آمریکا، استرالیا و کانادا؛ پیشتازان علمی بخش معدن جهان نتایج رتبهبندی کیو اس دانشگاههای برتر حوزه معدن حاکی از برتری دانشگاههای آمریکا استرالیا و کانادا است. به گزارش مناقصهمزایده به نقل از روابطعمومی سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایرن(ایمیدرو)، در رتبهبندی کیو اس (Quacquarelli Symonds)، دانشگاههای جهان در ۴۶ حوزه مختلف بررسی […]
آمریکا، استرالیا و کانادا؛ پیشتازان علمی بخش معدن جهان
نتایج رتبهبندی کیو اس دانشگاههای برتر حوزه معدن حاکی از برتری دانشگاههای آمریکا استرالیا و کانادا است.
به گزارش مناقصهمزایده به نقل از روابطعمومی سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایرن(ایمیدرو)، در رتبهبندی کیو اس (Quacquarelli Symonds)، دانشگاههای جهان در ۴۶ حوزه مختلف بررسی شدند که در بخش مهندسی معدن و مواد معدنی از میان ۵۱ دانشگاه موجود در لیست، دانشگاههای آمریکایی، استرالیایی و کانادایی توانستند در میان ۲۰ دانشگاه برتر جهان قرار گیرند.
شاخص رتبهبندی کیو اس براساس جایگاه دانشگاهها در حوزههای آموزش و مطالعات خارجی تعریف میشود. در این شاخص تعداد مقالات اعضای هیأت علمی دانشگاهها که در پایگاه استنادی اسکوپوس (Scopos) قرار میدهند، بررسی و سنجیده میشود.
علیرغم کاهش ۲٫۳ امتیاز نسبت به سال گذشته دانشگاه کلورادو (Colorado) که در سال ۱۸۵۹تأسیس شده، توانست با کسب ۹۰ امتیاز رتبه نخست را به دست آورد.
دانشگاه کِرتین(Curtin) که در سال ۱۹۸۶ در استرالیای غربی تأسیس شد توانست با پیشرفت چشمگیری از رتبه نوزدهم به رتبه دوم صعود کند. دانشگاههای کویینزلند (Queensland (استرالیا و پنسیلوانیا در آمریکا نیز توانستند رتبههای سو م و چهارم را به خود اختصاص دهند.
سقوط عربستان
دانشگاه نفت و موادمعدنی ملک فهد از فهرست ۲۰ دانشگاه برتر خارج شد و دانشگاه ویت واترسراند Witwatersrand)) در آفریقای جنوبی نیز پس از ۴ پله تنزل در جایگاه بیست و دوم قرار گرفت.
براساس نتایج این نظرسنجی دانشگاه معدن دَنباد (Dhanbad) هند در رتبه ۲۴ و دانشگاه معدن و تکنولوژی زوژائو (Xuzhau) چین در رتبه ۱۷ام جای گرفت
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.