سخنگوی قوه قضاییه کانالهای تلگرامی مدیران بازداشتی پس از چند ساعت فعال شد سخنگوی قوه قضاییه با بیان اینکه کانالهای تلگرامی مدیران بازداشتی پس از چند ساعت مجدد فعال شد، گفت: کارهایی که امروز در فضای مجازی انجام میشود حامی و پشتیبان آنها یک سرویس خارجی است. به گزارش مهر، حجتالاسلام غلامحسینمحسنیاژهای در همایش پیشگیری […]
سخنگوی قوه قضاییه
کانالهای تلگرامی مدیران بازداشتی پس از چند ساعت فعال شد
سخنگوی قوه قضاییه با بیان اینکه کانالهای تلگرامی مدیران بازداشتی پس از چند ساعت مجدد فعال شد، گفت: کارهایی که امروز در فضای مجازی انجام میشود حامی و پشتیبان آنها یک سرویس خارجی است.
به گزارش مهر، حجتالاسلام غلامحسینمحسنیاژهای در همایش پیشگیری از آسیبهای اجتماعی که با حضور معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه و رؤسای دادگستریها و دادستانهای سراسر کشور برگزار شد، گفت: با توجه به تأکیدات مقاممعظمرهبری همگی احساس مسؤولیت کردند و در زمینه آسیبهای اجتماعی وارد عمل شدند و معاونت پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه نیز در این زمینه با جدیت ورود کردند.
سخنگوی قوهقضاییه خطاب به رؤسای دادگستریها و دادستانهای سراسر کشور، گفت: فرمایشات همه شما قابل استفاده بود؛ اما باید در برگزاری این جلسات موضوعات مشخصتر شود و به صورت تخصصی بررسی صورت گیرد.
وی ادامه داد: اداره کل امور استانها این قضیه را پیگیری میکند که در صورت دعوت رؤسای دادگستری برای برگزاری نشستها ساماندهی صورت گیرد و شما اگر نقطهنظری داشتید، بیان کنید.
حجتالاسلاموالمسلمین اژهای افزود: در خصوص نقطه نظرات شما در استفاده از صدا و سیما از آنجا که بنده رییس شورای نظارت بر سیما هستم، مدیران اصلی صدا و سیما این آمادگی را دارند که در هر آنچه شما احساس میکنید که برای تعالی کشور لازم است، همکاری کنند.
معاون اول قوه قضاییه اضافه کرد: آسیبهای اجتماعی ممکن است سبب فاصله گرفتن جوانان از ارزشهای اسلامی و یا بیاعتمادی مردم به نظام شود، بنابراین ما از چه منظری میخواهیم با آثار مخرب این آسیبها برخورد کنیم. ما در این زمینه وظیفه دینی داریم و به میزان اهمیت آن باید در جهت پیشگیری از این موارد باید تلاش کنیم.
وی بیان کرد: امروز باید از این دید به مسأله آسیبهای اجتماعی نگاه کنیم که این آسیبها در شأن نظام جمهوری اسلامی نیست و مردم نیز از ما انتظار دارند و کسانی که در جلسات و محضر مقاممعظمرهبری بودند میدانند که ایشان با وجود مشغلههای زیاد هر چند ماه جلسه تشکیل دادند و از مسؤولین عالی نظام دعوت کرده و رهنمود دادند و از مسؤولین پیگیریهای لازم را میکنند، بنابراین این امر اهمیت پیشگیری از آسیبهای اجتماعی را میرساند.
سخنگوی قوه قضاییه تصریح کرد: آقای الفت به عنوان نماینده قوه قضاییه در شورای عالی پیشگیری حضور دارند که مقاممعظمرهبری میفرمودند که این شورا باید سازمان شود.
وی خاطرنشان کرد: در این شورا درمورد آسیبهای اجتماعی بررسی و کار کارشناسی جامع و کار میدانی صورت میگیرد، اولویتها مشخص میشود و بعد ابلاغ میگردد.
معاون اول دستگاه قضا یکی از مسایل مهم در اقتصاد مقاومتی را اشتغال دانست و افزود: اگر از بیکاری جلوگیری شود، از بسیاری از آسیبها جلوگیری خواهد شد. البته ما نمیگوییم هر کس بیکار بود، معتاد است؛ اما رابطهای بین بیکاری و جرایم مواد مخدر و خرده فروشان مواد مخدر وجود دارد.
وی با بیان اینکه قوه قضاییه در توزیع عادلانه فرصتها و ثروتهای ملی میتواند مؤثر باشد، گفت: امروز قاچاق واقعاً بر روی تولید داخلی اثر گذاشته است. قوه قضاییه در بحث قاچاق هم اختیارات قانونی و هم وظیفه دارد و باید نسبت به این مسأله اهتمام ورزید.
وی افزود: درباره گردش مالی قاچاق از ۱۳ میلیارد دلار میگویند تا ۲۸ میلیارد که نمیدانیم کدام درست است. عدهای هم گفتهاند ۸ تا ۹ میلیارد دلار در سال که قطعاً دروغ است و بیشتر از اینهاست. این طور نیست که کالای قاچاق دوباره از طریق سازمان اموال تملیکی دوباره به بازار برگردد و قطعاً باید از بین برود.
محسنیاژهای در رابطه با فساد نیز گفت: کسانی هستند قانون دور را میزدند که تقاضا دارم قضات را در این خصوص آموزش دهید. کسانی برای اینکه حق بانکها را ندهند اعلام ورشکستگی میکنند که تقاضا دارم قضات به راحتی از کنار این مسایل عبور نکنند.
محسنی اژهای اضافه کرد: قطعاً امر پیشگیری بر مقابله ارجحیت دارد اما باید با توجه به اولویتبندیها در پیشگیری ورود و تمرکز کنیم. سرمایه و امکان خود را روی دهها مسأله پخش نکنیم که نتوانیم جمع کنیم.
وی با بیان اینکه قطعاً مبارزه با فساد هزینه دارد، گفت: یکی از این هزینهها، وارد کردن فشار بر قوه قضاییه است و دلیل آن هم مؤثر بودن کارهای قوه قضاییه است. امروز قوه قضاییه در همه موارد، با دانهدرشتها برخورد میکند. شما نه تنها در سال ۸۸ مبارزه جدی با فتنه کردید بلکه آن مبارزه امروز بازدارنده شده و فتنه گر جرات فتنه ندارد. شما فکر میکنید کارهایی که امروز در فضای مجازی انجام میشود، فردی است؟ قطعاً سازمانیافته است و حامی و پشتیبان آنها یک سرویس خارجی است.
وی افزود: در همین بازداشت مدیران کانالهای تلگرامی که هنوز هم ۶ نفر بازداشت هستند، ظرف چند ساعت دوباره این کانالها بالا آمد. چه کسی این کار را انجام داد؟
محسنیاژهای هشدار داد: چه بسا در آینده هم با فتنه و فسادهایی روبهرو شویم و نباید کوتاه بیاییم و ما در مقابل هر فتنه، فشار و فسادی باید بایستیم.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.