آییننامه اجرایی ماده ۷ قانون تأمین مالی تولید و زیرساختها (موضوع اموال و داراییهای قابل توثیق) ابلاغ شده است و براساس آن داراییهایی از قبیل بیمه زندگی، ریال دیجیتال، خودرو، یارانه نقدی و سهامعدالت قابل توثیق شدند. به گزارش مناقصه مزایده، بانکمرکزی در خبری اعلام کرده است: تصویبنامه مصوب جلسه مورخ ۲۴/۲/۱۴۰۴ هیئت وزیران درخصوص […]
آییننامه اجرایی ماده ۷ قانون تأمین مالی تولید و زیرساختها (موضوع اموال و داراییهای قابل توثیق) ابلاغ شده است و براساس آن داراییهایی از قبیل بیمه زندگی، ریال دیجیتال، خودرو، یارانه نقدی و سهامعدالت قابل توثیق شدند. به گزارش مناقصه مزایده، بانکمرکزی در خبری اعلام کرده است: تصویبنامه مصوب جلسه مورخ ۲۴/۲/۱۴۰۴ هیئت وزیران درخصوص «آییننامه اجرایی ماده ۷ قانون تأمین مالی تولید و زیرساختها (موضوع اموال و داراییهای قابل توثیق)» با شماره ۳۴۸۶۷ در تاریخ ۳۰/۲/۱۴۰۴ توسط معاون اول رئیسجمهور ابلاغ شد.
در مصوبه هیئت دولت ۳۵ نوع متخلف از دارایی قابل توثیق معرفی شدهاند.
این آییننامه با هدف تسهیل دسترسی به منابع مالی برای بخش تولید و زیرساختها، ۳۵ نوع دارایی مختلف را بهعنوان داراییهای قابل توثیق معرفی کرده است. براساس این مصوبه، داراییهای قابل توثیق به شرح زیر دستهبندی شدهاند:
این آییننامه با همکاری نهادهای مختلف از جمله وزارت امور اقتصادی و دارایی، بانکمرکزی، سازمان بورس و سازمان ثبت اسناد تدوین شده است و هدف اصلی آن، تسهیل تأمین مالی بنگاههای تولیدی و پروژههای زیرساختی از طریق استفاده از داراییهای موجود بهعنوان وثیقه است. نهادهای امین دارایی مسئول ثبت و مدیریت داراییهای توثیقشده هستند. نهادهای ناظر شامل بانکمرکزی، سازمان بورس و سایر دستگاههای مرتبط، بر فرآیند توثیق نظارت خواهند کرد. سامانه جامع مالی برای ثبت و رهگیری داراییهای قابل توثیق راهاندازی میشود. طبق گزارش بانکمرکزی این مصوبه با گسترش دامنه داراییهای قابل توثیق، گام مهمی در جهت تسهیل دسترسی به نقدینگی برای بخش تولید و کاهش نیاز به فروش داراییها برداشته است. انتظار میرود این طرح به رشد اقتصادی و توسعه زیرساختهای کشور کمک کند.
ارسال دیدگاه
قوانین ارسال دیدگاه