معاون قوانین مجلس اعلام کرد تنقیح ۷۷۸ قانون مالیاتی از حدود ۱۱۰ سال پیش تاکنون معاون قوانین مجلس گفت: معاونت قوانین در شرایط کنونی باید از مجموع ۹۰ قانون باقی مانده در حوزه مالیات، این موارد را به صورت مجموعهای تنقیح شده در قالب یک کتاب جامع تدوین کند. به گزارش خانه ملت، امیدواررضاییمیرقائد در […]
معاون قوانین مجلس اعلام کرد
تنقیح ۷۷۸ قانون مالیاتی از حدود ۱۱۰ سال پیش تاکنون
معاون قوانین مجلس گفت: معاونت قوانین در شرایط کنونی باید از مجموع ۹۰ قانون باقی مانده در حوزه مالیات، این موارد را به صورت مجموعهای تنقیح شده در قالب یک کتاب جامع تدوین کند.
به گزارش خانه ملت، امیدواررضاییمیرقائد در حاشیه نشست علنی دیروز مجلس، در جمع خبرنگاران با اشاره به تصویب کلیات و جزییات طرح تنقیح قوانین مالیاتی کشور، گفت: تصویب این طرح یک حرکت مثبت و بزرگ در راستای ساماندهی قوانین مالیاتی در کشور است.
معاون قوانین مجلس ادامه داد: در کشور از ۴۵ سال گذشته، قوانین برای تنقیح قوانین از سوی مجلس و دولت تصویب شد اما این قانونها هیچ وقت عملیاتی نشد تا اینکه از چند سال قبل با دستور لاریجانی، روند تنقیح قوانین آغاز شد و معاونت قوانین مجلس برای هر موضوعی یک کد تعریف کرد.
وی گفت: براساس بررسیهای صورت گرفته در موضوع قوانین مالیاتی، حدود ۷۷۸ مورد قانون در کشور از حدود ۱۱۰ سال پیش تاکنون وجود داشت که معاونت قوانین در گام نخست، موارد و قوانینی که نسخ صریح قانون بود را شناسایی و براساس مصوبه مجلس، این موارد را برای لغو به روز رسمی ابلاغ کرد که حدود ۱۷۹ فقره از قوانین موجود طبق این روش نسخ و ملغی شد. بقیه موارد از این دست قوانین نیز مربوطه به موافقتنامههای بینالمللی بود که ما با هماهنگی وزارت خارجه، بررسی و نظر درباره این موضوعات را به وزارتخانه محول کردیم.
رضایی ادامه داد: از طرف دیگر حدود ۳۷۰ فقره از قوانین مذکور نیز نسخ ضمنی بود که برداشتهای مختلفی از قانون صورت میگرفت و یا اینکه چندین قانون درباره یک موضوع خاص وجود داشت، همچنین برخی از این قوانین، عملاً با گذشته زمان به قوانین غیرضرور تبدیل شده بود، بهطور مثال قانون وضع مالیات از درشکهها در خیابانهای تهران یکی از این قوانین غیرضرور محسوب میشد.
معاون قوانین مجلس گفت: یک فوریت طرح تنقیح قوانین مالیاتی کشور در آغاز مجلس دهم تصویب شد و پس از آن در کمیسیون اقتصادی مجلس، کمیتهای برای بررسی این طرح تشکیل شد و در نهایت در دستور کار مجلس قرار گرفت و امروز طرح مذکور به تصویب رسید، حال معاونت قوانین در شرایط کنونی باید از مجموع ۹۰ قانون باقی مانده در حوزه مالیات، این موارد را به صورت مجموعهای تنقیح شده در قالب یک کتاب جامع تدوین کند تا این کتاب به عنوان مرجع در حوزه مالیات مورد استفاده قرار گیرد.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.