بیش از ۷۰۰۰ مگاوات به تولید برق نیروگاه‌ها اضافه شد

بیش از ۷۰۰۰ مگاوات به تولید برق نیروگاه‌ها اضافه شد معاون وزیر نیرو در امور برق و انرژی با اشاره به دستاوردهای دولت یازدهم در حوزه انرژی، گفت: در دولت تدبیر و امید ۷ هزار و ٤٠٥ مگاوات به ظرفیت تولید برق نیروگاه‌های کشور افزوده شد. هوشنگ فلاحتیان در آیین افتتاحیه بیست‌ودومین کنفرانس ملی شبکه‌های […]

بیش از ۷۰۰۰ مگاوات به تولید برق نیروگاه‌ها اضافه شد

معاون وزیر نیرو در امور برق و انرژی با اشاره به دستاوردهای دولت یازدهم در حوزه انرژی، گفت: در دولت تدبیر و امید ۷ هزار و ٤٠٥ مگاوات به ظرفیت تولید برق نیروگاه‌های کشور افزوده شد.

هوشنگ فلاحتیان در آیین افتتاحیه بیست‌ودومین کنفرانس ملی شبکه‌های توزیع نیروی برق در تالار امیرکبیر دانشگاه سمنان با اشاره به این‌که امسال نیز ٤هزار مگاوات نیروی برق به نیروی توزیعی شبکه‌های سراسری برق کشور افزوده می‌شود، گفت: بر این اساس، از ابتدای فعالیت دولت یازدهم تا پایان سال ٩٦، در مجموع حدود ١١ هزار و ٥٠٠ مگاوات به ظرفیت نیروگاه‌های برق در کشور ایران افزوده می‌شود.

وی افزود: در سال گذشته ٢٠ هزار میلیارد تومان در صنعت برق کشور سرمایه‌گذاری شد که بسیار چشمگیر بود و با وجود هدفگذاری افزایش تولید یک هزار و ۸۰۰ مگاواتی به تولید برق، میزان افزایش تولید برق نیروگاه‌های کشور در سال گذشته به میزان دو هزار مگاوات اضافه شد.

معاون وزیر نیرو در امور برق و انرژی یاد آور شد: در سال ٩٤ در بخش توزیع تأمین مالی دو هزار و ٥٠٠ میلیارد تومان هزینه شد که این مقدار در سال ٩٥ به ۳ هزار ٥٦٠ میلیارد تومان افزایش یافت و به‌طور کلی تزریق نقدینگی در بخش توزیع در سال ٩٥ کم نظیر بوده است.

فلاحتیان، یکی از اهداف وزارت نیرو را تمرکز بر افزایش بازدهی عنوان کرد و گفت: امسال اولین نیروگاه سیکل ترکیبی کلاس اف با بازدهی بالا وارد شبکه می‌شود و در سال‌های نه چندان دور، بازدهی نیروگاه‌های کشور شرایط مطلوبی را در تراز جهانی پیدا خواهند کرد.

وی افزود: در ۳ سال و نیم گذشته در دولت تدبیر و امید، تلفات توزیع برق در کشور از ١٥ درصد به ۱۰٫۷ درصد رسیده است و نزدیک به ۵ درصد تلفات توزیع کاهش پیدا کرده است.

معاون وزیر نیرو در امور برق و انرژی ادامه داد: برق ثروت ملی است و باید از هدررفت آن پیشگیری کرد و با توجه به اقتصاد مقاومتی باید با کار جهادی در صنعت برق پیشرفت بیش‌تری داشت.

وی ادامه داد: به ازای هر مشترک در هر ٢٤ ساعت شبانه‌روز ۲٫۷ دقیقه قطعی برق در ایران داریم و همواره به دنبال بهبود اوضاع بوده‌ایم به‌طوری که هدف‌گذاری شده است تا در ٤ سال آینده، حداقل این مقدار قطعی برق ٤٠ درصد کاهش پیدا کند.

 

فلاحتیان ادامه داد: اوج بار مصرف برق در سال ۹۴ به میزان ٥٢ هزار ٧٠٠ مگاوات بود و برای سال ٩٦ برای ۳ حالت بالاتر از ٥٢ هزار مگاوات، ٥٥ هزار مگاوات و بالاتر از ٥٥ هزار مگاوات برنامه‌ریزی‌هایی شده است.