لزوم مدیریت واردات بلور و چینی برای ظرفیت تولید داخل

لزوم مدیریت واردات بلور و چینی برای ظرفیت تولید داخل رییس اتحادیه لوستر، بلور و چینی گفت: ظرفیت تولیدی داخل می‌تواند با مدیریت واردات ارتقا پیدا کند و تولیدکننده‌ها با حس رقابت به فعالیت بپردازند. احمدرحمانی در گفت‌وگو با اقتصاد‌آنلاین در خصوص ایجاد رونق در بازار بلور و چینی در ایران گفت: تولید و بازار […]

لزوم مدیریت واردات بلور و چینی برای ظرفیت تولید داخل

رییس اتحادیه لوستر، بلور و چینی گفت: ظرفیت تولیدی داخل می‌تواند با مدیریت واردات ارتقا پیدا کند و تولیدکننده‌ها با حس رقابت به فعالیت بپردازند.

احمدرحمانی در گفت‌وگو با اقتصاد‌آنلاین در خصوص ایجاد رونق در بازار بلور و چینی در ایران گفت: تولید و بازار در کنار یکدیگر جان می‌گیرند و برای ایجاد رونق در بازار هم باید به افزایش تولید توجه کرد. که در این خصوص نقش بانک‌ها مؤثر است. البته با توجه به این‌که فعالان این صنف با سازمان بیمه تأمین اجتماعی سر و کار دارند، حمایت‌های این سازمان هم می‌تواند کمک مؤثری داشته باشد.

وی افزود: در این صنف به دلیل کاهش سرمایه در گردش، خرید با چک افزایش پیدا کرده است و این در حالی صورت گرفته است که آمار چک‌های برگشتی هم به دلیل رکود رو به افزایش است.

رییس اتحادیه لوستر، بلور و چینی با اشاره به این‌که بانک‌ها می‌توانند از اندوخته خود به تولیدکننده‌ها، انگیزه فعالیت بدهند، اظها‌ر کرد: تسهیلات بانکی نرخ بالایی دارد. در حالی که در کشورهای پیشرفته این نرخ بسیار پایین‌تر است. برای پیشرفت اقتصاد و رقابت با چنین کشورهایی می‌بایست از الگوهای این کشور‌ها استفاده کرد. در بخش بانک نیز همانند‌سازی نرخ تسهیلات می‌تواند به اقتصاد کمک کند.

وی ادامه ‌داد: بخشی از درآمد هر تولید‌کننده صرف مالیات و بیمه کارگران مجموعه‌اش می‌شود. اگر این بخش‌ها هم تسهیلات تشویقی داشته باشد، تولید‌کننده‌ها از افزایش ظرفیت تولیدی استقبال می‌کنند و نیروی انسانی بیکار در جامعه جذب کار می‌شوند.

 

رحمانی با بیان این‌که ظرفیت تولید بلور و چینی کشور بر واردات آن غلبه دارد، تصریح ‌کرد: ظرفیت تولید بلور و چینی قابل رقابت با محصولات جهانی است و در صورت حمایت قابل ارتقا است. اما از طرفی هم واردات می‌بایست کنترل شود تا ظرفیت کنونی تولید از بین نرود و از طرفی هم حس رقابت تولید‌کننده با نمونه خارجی وجود داشته باشد.