مسی و قحطی گل در روزهای سرنوشت‌ساز

مسی و قحطی گل در روزهای سرنوشت‌ساز لیونل مسی، فوق ستاره آرژانتینی بارسا دیشب کاری از پیش نبرد و مانند دیگر ستارگان، پشت سد بوفون و مدافعان با تجربه یوونتوس ماند. به گزارش «ورزش سه»، ستاره شماره ۱۰ بارسلونا اگرچه نمایش مؤثری در حملات تیمش داشت و مرکز ثقل معدود هجوم‌های خطرناک کاتالان‌ها در دو […]

مسی و قحطی گل در روزهای سرنوشت‌ساز

لیونل مسی، فوق ستاره آرژانتینی بارسا دیشب کاری از پیش نبرد و مانند دیگر ستارگان، پشت سد بوفون و مدافعان با تجربه یوونتوس ماند.

به گزارش «ورزش سه»، ستاره شماره ۱۰ بارسلونا اگرچه نمایش مؤثری در حملات تیمش داشت و مرکز ثقل معدود هجوم‌های خطرناک کاتالان‌ها در دو بازی رفت و برگشت برابر یووه بود، اما به مانند سال‌های اخیر نتوانست در بازی‌های بزرگ در امر گلزنی موفق عمل کند.

از سال ۲۰۱۴ و جام جهانی برزیل که مسی رهبر رسیدن آرژانتین به فینال بعد از ۲۴ سال بود، هدایت مقتدرانه او نقش مهمی در نایب قهرمانی آلبی سلسته داشت.

اما کاپیتان آرژانتین در مراحل حذفی در گلزنی ناکام ماند که شاید مهم‌ترین آن موقعیت‌های نسبتاً خوبی بود که در فینال و برابر المان نصیب مسی شد اما او در استفاده از آن ناکام ماند تا ژرمن‌ها همانند فینال ۱۹۹۰ یک بار دیگر آرژانتین را مغلوب کرده و قهرمان جهان شوند.

در رقابت‌های کوپا آمریکا نیز اوضاع برای ستاره شماره ۱۰ همینگونه پیش رفت و او در فینال که در نهایت منجر به قهرمانی شیلی شد، یک ضربه پنالتی مهم را از دست داد تا دست تیمش از قهرمانی کوتاه باشد.

مسی در آن مقطع برای دوره کوتاهی از تیم ملی خداحافظی کرد اما بعد از مدتی دوباره رهبر آرژانتینی‌ها در رقابت‌های آتی شد. البته لئو در آن مسابقات عملکرد خوبی از خود نشان داد و از عوامل اصلی صعود تیمش به مرحله فینال بود.

اما شرایط در عرصه باشگاهی کمی متفاوت بود. در نیمه نهایی فصل ۲۰۱۵-۲۰۱۴ که در نهایت منجر به کسب یک سه‌گانه دیگر در تاریخ بارسلونا شد، مسی نقش اول را ایفا کرد و موفق شد با دبل برابر نویر در نوکمپ، به نوعی انتقام ناکامی فینال جام جهانی را گرفته و نقش اول صعود تیمش به فینال برلین را ایفا کند.

در دیدار فینال و برابر یوونتوس، مسی اگرچه عملکرد بسیار خوبی در میدان داشت اما در گلزنی ناکام ماند تا روند او در فینال‌ها مستمر باشد.

در فصل پیشین نیز مسی در مراحل گروهی ستاره اول تیمش در لیگ قهرمانان بود اما در مرحله یک چهارم، بلوگرانا دوباره به سد محکم اتلتیکومادرید و دیگو سیمئونه برخورد کرد تا در نهایت با پذیرش شکست ۲-۳، از رسیدن به جمع ۴ تیم محروم شود.

مسی در دو دیدار رفت و برگشت نمایش چندان درخشانی نداشت و نتوانست در برابر تاکتیک‌های فشرده و بسته اتلتیکو کاری از پیش ببرد و در نهایت نتیجه، حکم به حذف بارسلونا داد.

در فصل جاری لیگ قهرمانان، بارسا در مرحله قبل و در برابر پاری‌سن‌ژرمن تا آستانه حذف پیش رفت اما در نهایت با خلق یک معجزه در نوکمپ، راهی مرحله بعدی شد.

شماره ۱۰ در بازی رفت همانند دیگر ستارگان بارسا اسیر تاکتیک‌های اونای امری شد اما در بازی برگشت یکی از نمایش‌های درخشان خود را ارایه داد و علی‌رغم به ثمر رساندن یک گل از روی نقطه پنالتی، با ارایه یک بازی روان از ارکان مهم صعود دراماتیک تیمش به مرحله بعد شد.

اما برابر یوونتوس، اوضاع بر وفق مراد مسی و بارسلونا پیش نرفت و در طول ۱۸۰ دقیقه، آنها برابر دفاع منسجم بیانکونری‌ها ناکام ماندند. مسی و بارسا در دو دیدار رفت و برگشت در امر گلزنی موفق نبودند تا فوق ستاره آرژانتینی در سومین تقابل با بوفون نیز در گشودن قفل دروازه او ناکام باشد.

اگرچه لیونل مسی با زدن ۲۱ گل بهترین گلزن همه ادوار الکلاسیکو به شمار می‌آید، اما در رقابت با رقیب دیرینه نیز اوضاع مدت‌هاست چندان مساعد نیست و مسی بیش از ۵۰۰ دقیقه است که در باز کردن دروازه کهکشانی‌ها ناکام مانده است.

 

با حذف از لیگ قهرمانان، حالا تمام تمرکز شاگردان انریکه روی لالیگا خواهد بود و دیدار روز یکشنبه(فردا) برابر رئال مادرید، بهترین فرصت برای ستاره بلوگراناست تا یک بار دیگر ارزش‌های خود را در بازی‌های بزرگ به نمایش بگذارد.