رییس کمیسیون ویژه حمایت از تولید ملی با بیان اینکه در حال حاضر فقط ۳۰ درصد واحدهای تولیدی در صنایع کوچک و متوسط فعال هستند، گفت: هنوز جزییاتی از سرمایهگذاری ۶۷ هزار میلیارد تومانی دولت در ۳۶ هزار واحد تولیدی ارایه نشده است. به گزارش تسنیم، حمیدرضا فولادگر با اشاره به اینکه هنوز جزییاتی […]
رییس کمیسیون ویژه حمایت از تولید ملی با بیان اینکه در حال حاضر فقط ۳۰ درصد واحدهای تولیدی در صنایع کوچک و متوسط فعال هستند، گفت: هنوز جزییاتی از سرمایهگذاری ۶۷ هزار میلیارد تومانی دولت در ۳۶ هزار واحد تولیدی ارایه نشده است.
به گزارش تسنیم، حمیدرضا فولادگر با اشاره به اینکه هنوز جزییاتی از برنامه سرمایهگذاری ۶۷ هزار میلیارد تومانی دولت در ۳۶ هزار واحد تولیدی ارایه نشده است، اظهار داشت: دولت با توجه به تأکیدات مقام معظم رهبری باید توجه جدی به حمایت از بخش تولید داشته باشد تا در راستای آن سیاستهای اقتصاد مقاومتی در کشور اجرایی شود.
وی با بیان اینکه در حال حاضر فقط ۳۰ درصد واحدهای تولیدی در صنایع کوچک و متوسط فعال هستند، افزود: مجلس شورای اسلامی در روند بررسی لایحه بودجه ۹۵ تأکیدات زیادی را به اختصاص یارانه به بخش تولید اعلام و حتی در احکام برنامه ششم نیز موضوعاتی را مطرح کرده است.
رییس کمیسیون ویژه حمایت از تولید ملی، گفت: باید قوانین فعلی به مرحله اجرا برسد. در کنار این مجلس آمادگی دارد تا قوانین جدیدتری را برای تسریع در حمایت از تولید ملی کشور تصویب کند.
فولادگر با اشاره به اینکه یکی از دفاعیات دولت در عدم پرداخت سهم تولید از قانون هدفمندسازی یارانهها عدم تحقق منابع مالی است، تصریح کرد: دولت معتقد است اگر بخواهد سهم تولید را پرداخت کند با توجه به عدم تحقق منابع باید یارانه نقدی را کاهش دهد که این موضوع امکان پذیر نیست.
وی اضافه کرد: خوشبختانه مجلس در روند بررسی بودجه ۹۵ مقرر کرده که یارانه بخشی از پردرآمدها حذف شود همین موضوع میتواند تا حدودی منابع لازم را برای دولت جهت حمایت از واحدهای تولیدی تأمین کند.
رییس کمیسیون حمایت از تولید ملی مجلس ادامه داد: در لایحه بودجه ۹۵ تفکیکی برای سهم تولید از منابع هدفمندسازی یارانهها اعلام نشده است.
پیش از این محمدباقر نوبخت سخنگوی دولت و رییس سازمان مدیریت از تخصیص ۶۷ هزار میلیارد تومان سرمایهگذاری به ۳۶ هزار واحد تولیدی در سال ۹۵ خبر داده و گفته بود: در اولین جلسه ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی در سال جاری تصویب شده بود که تسهیلات ارزان قیمت برای احیای ۵ هزار واحد تولیدی فعال و غیرفعال در ۶ ماه نخست امسال تخصیص یابد.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.