قائممقام وزیر امور خارجه در همایش تقدیر از صادرکنندگان صنعت آب و برق اعلام کرد اطلاعرسانی مناقصات بینالمللی به شرکتهای داخلی از طریق سفارتخانهها شرکتهای ایرانی باید به صورت کنسرسیوم در مناقصات خارجی شرکت کنند قائممقام وزیر امور خارجه گفت: بایستی شرایط فعالیت در خارج از کشور را تقویت کنیم و وزارت امور خارجه تلاش […]
قائممقام وزیر امور خارجه در همایش تقدیر از صادرکنندگان صنعت آب و برق اعلام کرد
اطلاعرسانی مناقصات بینالمللی به شرکتهای داخلی از طریق سفارتخانهها
شرکتهای ایرانی باید به صورت کنسرسیوم در مناقصات خارجی شرکت کنند
قائممقام وزیر امور خارجه گفت: بایستی شرایط فعالیت در خارج از کشور را تقویت کنیم و وزارت امور خارجه تلاش میکند تا رفع مشکلات شرکتهای فعال در بخش آب و برق در خارج از کشور از آنان حمایت کند.
به گزارش مناقصهمزایده به نقل از پاون، مرتضیسرمدی، قائممقام وزیر امور خارجه در آیین برگزاری همایش تقدیر از صادرکنندگان تجهیزات و خدمات فنی و مهندسی صنعت آب و برق در سالن همایشهای وزارت نیرو با اشاره به اینکه اصلیترین مأموریت سفرا و کارشناسان اقتصادی در ملاقاتهای بینالمللی شناساندن شرکتهای توانمند داخلی به سایر کشورها است، افزود: تلاش برای حل مشکلات شرکتها ادامه دارد و وزارت امور خارجی در رفع مشکلات شرکتهای داخلی که در خارج از کشور فعال هستند از هیچ کوششی دریغ نخواهد کرد.
وی با بیان اینکه صدور خدمات فنی و مهندسی شاید به اندازه صادرات کالا در جهت تولید و اشتغال نقش نداشته باشد، گفت: بیتردید در پروژههای خارج از کشور نشان از اقتدار و حیثیت و توان جمهوری اسلامی دارد و آثار آن بهطور قطع بیشتر از صدور کالا به خارج از کشور است.
مرتضی سرمدی با اشاره به برجام به عنوان نخستین بحث وزارت خارجه در دولت یازدهم گفت: برجام مانع بزرگی را از سر راه اقتصاد کشور در فعالیتهای اقتصادی خارجی برداشت تا بتوانیم از همه امکانات و ابزارها برای تثبیت حضور خود در بازارهای جهانی استفاده کنیم.
قائممقام وزیر امور خارجه در خصوص صدور خدمات فنی و مهندسی بیان داشت: همسایگان جمهوری اسلامی، کشورهای آسیای مرکزی، قفقاز، آسیایغربی، آفریقا و آمریکای لاتین از جمله کشورهای هدف برای توسعه صادرات خدمات فنی و مهندسی هستند و دیپلماسی اقتصادی نیز به عنوان یک اولویت در دولت یازدهم و به عنوان اصلیترین دستور کار وزارت امور خارجه است.
وی ادامه داد: از سال ۹۳ تاکنون در خصوص کشورهای هدف، ۹۰ درصد مذاکرات و ملاقاتها در بخش اقتصادی بوده است.
او با اشاره به اینکه یکی از آسیبهای منطقه ما برای فعالیتهای اقتصادی امنیتی شدن منطقه است، افزود: ایجاد جنگ و ناامنی در منطقه سبب خواهد شد تا احساس عدمامنیت به عنوان یکی از پارامترهای منفی برای فعالیتهای اقتصادی در منطقه مطرح شود.
سرمدی ادامه داد: تمام تلاش ما این است تا با برقراری برجام و فعالیتهای دیپلماسی تلاش کنیم فضا به گونهای متناسب شود تا ضمن کاهش ایرانهراسی، از امنیتی شدن منطقه که از اهداف اصلی دشمنان است جلوگیری شود.
وی با اشاره به اینکه مجموعه مناقصات موجود در خارج از کشور از طریق سفارتخانههای جمهوری اسلامی به شرکتهای داخلی اطلاعرسانی میشود تا امکان حضور شرکتهای توانمند داخلی در صنایع آب و برق در خارج از کشور فراهم شود، افزود: بایستی برنامهریزی شود تا در سفرهای خارجی مقامات ارشد، تعدادی از شرکتهای توانمند داخلی نیز برای معرفی به بازار جهانی حضور داشته باشند.
او با اشاره به اینکه شرکتهای ایرانی بایستی به صورت کنسرسیوم در مناقصات خارجی شرکت کنند، اظهار داشت: حضور به صورت کنسرسیوم قدرت رقابت با شرکتهای خارجی را افزایش داده و ورود به مناقصات و گرفتن پروژهها را آسانتر میکند.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.