محبوبیت ترامپ در ۱۰۰ روز نخست ریاست جمهوری به پایین‌‌‌ترین حد رسید

محبوبیت ترامپ در ۱۰۰ روز نخست ریاست جمهوری به پایین‌‌‌ترین حد رسید نظرسنجی جدید صورت گرفته توسط «واشنگتن پست» و «ای‌بی‌سی‌نیوز» نشان داد که دونالدترامپ، رییس‌جمهور آمریکا در شرف صدمین روز حضورش در کاخ سفید از کم‌ترین میزان محبوبیت در دوران معاصر برخوردار است؛ رییس‌جمهوری که رأی‌دهندگانش همچنان نسبت به عملکردش راضی هستند اما میزان […]

محبوبیت ترامپ در ۱۰۰ روز نخست ریاست جمهوری به پایین‌‌‌ترین حد رسید

نظرسنجی جدید صورت گرفته توسط «واشنگتن پست» و «ای‌بی‌سی‌نیوز» نشان داد که دونالدترامپ، رییس‌جمهور آمریکا در شرف صدمین روز حضورش در کاخ سفید از کم‌ترین میزان محبوبیت در دوران معاصر برخوردار است؛ رییس‌جمهوری که رأی‌دهندگانش همچنان نسبت به عملکردش راضی هستند اما میزان حمایت از وی از زمان روی کارآمدن افزایش نیافته است.

به گزارش ایسنا، به نوشته روزنامه واشنگتن پست، نخستین ماه‌های حضور ترامپ در کاخ سفید موفقیت‌های ملموسی داشته است. علاوه بر اشتیاق پایدار برخی از وفادار‌‌ترین طرفداران ترامپ اکثریت کوچکی از آمریکایی‌‌‌ها وی را به عنوان یک رهبر قوی و قدرتمند تلقی می‌کنند.

اکثریت بزرگ‌تری از آمریکایی‌‌‌ها تأیید می‌کنند که تلاش‌های ترامپ شرکت‌های آمریکایی را تحت فشار خواهد گذاشت تا در این کشور مشاغل را حفظ کند.

براساس این نظرسنجی بین تعداد افرادی که می‌گویند اقتصاد رو به بهبود است و افرادی که معتقدند وضعیت اقتصادی بدتر شده در ۱۵ سال گذشته بیش‌تری اختلاف وجود دارد. اما به‌طور کلی نظرات نسبت به ترامپ منفی است. اکثریت آمریکایی‌‌‌ها می‌گویند ترامپ در ماه‌های نخست خود به عنوان رییس‌جمهور آنقدر که باید اقدامات سازنده انجام نداده است.

در همین حال وی بهبود کمی را در خلق و خو و صداقت خود نشان داده در حالی که توانسته تا حدودی یکدلی مردم را به دست آورد اما از هر ۱۰ نفر ۶ نفر معتقدند که ترامپ مشکلات افرادی چون آنها را درک نمی‌کند.

یک هفته مانده به ۱۰۰روزگی دولت ترامپ وی هنوز به یک موفقیت قانونی بزرگ دست نیافته و هنگامی که جمهوریخواهان در کنگره تصمیم گرفتند که به لایحه خدمات درمانی تحت حمایت کاخ سفید رأی ندهند، با مانعی بزرگ دست و پنجه نرم می‌کنند.

اقدامات اجرایی ترامپ در زمینه تجارت، مهاجرت، آب و هوا و سازمان‌های دولتی نشان داده که وی قصد دارد ممنوعیت ورود اتباع ۶ کشور مسلمان به آمریکا را اجرا کند؛ اقدامی که از سوی برخی دادگاه‌ها مسدود شده است.

ترامپ و افرادش در دولت با انتقاد از دادگاه‌ها آنها را به انجام اقدام افراطی متهم می‌کند اما از هر ۱۰ نفر ۶ نفر اقدامات دادگاه‌ها را به عنوان نقشی قانونی برای قوه قضاییه می‌دانند.

ترامپ در مسایل برون‌مرزی نیز با حملات هدفمند در سوریه و استفاده از یکی از بزرگ‌‌ترین بمب‌های غیراتمی در زرادخانه آمریکا در افغانستان تمایل خود را برای استفاده از نیروی نظامی نشان داد.

نظرسنجی ۱۰۰روز اول بخشی از یک معیار سنجش برای تمامی رؤسای جمهور محسوب می‌شود اما با مقایسه این نتیجه مشخص می‌شود که ترامپ نسبت به دیگر رؤسای جمهور اخیر آمریکا از پایین‌‌‌ترین میزان محبوبیت برخوردار است.

میزان محبوبیت ترامپ با ۴۲ درصد پایین‌‌‌ترین میزان در این مرحله برای یک رییس‌جمهور از زمان «‌آیزنهاور» محسوب می‌شود. میزان مخالفت با ترامپ ۵۳ درصد است که نسبت به بیل‌کلینتون با ۳۹ درصد، ۱۴ درصد بالاتر است. ۸ سال پیش میزان محبوبیت باراک اوباما ۶۹ درصد و میزان مخالفت با وی ۲۶ درصد بود.

کره شمالی یک شهروند آمریکایی را بازداشت کرد

در همین حال، بازداشت یکی دیگر از شهروندان آمریکایی که در فرودگاه بین‌المللی پیونگ‌یانگ صورت گرفت، شمار شهروندان آمریکایی بازداشت شده در کره‌شمالی را به ۳ نفر می‌رساند.

به گزارش مهر، پیونگ‌یانگ یک شهروند آمریکایی را حین خروج از کره‌شمالی، بازداشت کرد. به این ترتیب، این فرد که از وی تنها با نام خانوادگی «کیم» یاد می‌شود، سومین شهروند آمریکایی محبوس در کره‌شمالی خواهد بود. از دو نفر دیگر، یکی متهم به جاسوسی و دیگری متهم به سرقت یکی از علایم تبلیغاتی از هتل محل اقامتش است. مورد سوم هم که امروز رخ داد، در اوج تنش‌های چند هفته اخیر پیونگ‌یانگ- واشنگتن اتفاق می‌افتد.

وی در فرودگاه بین‌المللی پیونگ‌یانگ بازداشت شد. گفتنی است کره شمالی تهدید کرد که آماده غرق کردن «کارل‌وینسون» نام هواپیمابر آمریکایی است که تا چند روز دیگر وارد دریای ژاپن می‌شود.

این در حالی است که آمریکا با اعمال اندک تغییری در رویکرد خود از ژست جنگ‌طلبانه هفته‌های اخیر فاصله گرفته و می‌گوید همکاری با چین، شانس حل مسایل شبه‌جزیره کره از راه‌های مسالمت‌آمیز را افزایش می‌دهد.

چین دیروز مانع از تخلیه بار زغال‌سنگ کشتی‌های کره شمالی در بنادر خود شد- اقدامی که انتقاد شدید پیونگ‌یانگ را به دنبال داشت.

اعزام کارل وینسون به غرب اقیانوس آرام در مجاورت شبه‌جزیره کره، در راستای تکمیل تهدیدهای آمریکا به آمادگی برای اقدام یک جانبه علیه پیونگ‌یانگ صورت گرفت.