دانشگاه شهید بهشتی، پنج نفر از عزیزترین فرزندانش را از دست داد و به سوگ پنج استاد تمام خود و دانشمندان هستهای کشور نشست. به گزارش ایرنا، بامداد جمعه ۲۳ خردادماه در پی حمله تروریستی رژیم صهیونی به تهران و تعدادی از شهرهای کشور، شماری از فرماندهان نظامی، دانشمندان و مردم غیرنظامی به شهادت رسیدند. […]
دانشگاه شهید بهشتی، پنج نفر از عزیزترین فرزندانش را از دست داد و به سوگ پنج استاد تمام خود و دانشمندان هستهای کشور نشست. به گزارش ایرنا، بامداد جمعه ۲۳ خردادماه در پی حمله تروریستی رژیم صهیونی به تهران و تعدادی از شهرهای کشور، شماری از فرماندهان نظامی، دانشمندان و مردم غیرنظامی به شهادت رسیدند. در جریان این حملات، محمدمهدی طهرانچی، فریدون عباسی، احمدرضا ذوالفقاریداریانی، عبدالحمید مینوچهر و امیرحسین فقهی؛ از استادان دانشگاه شهید بهشتی و دانشمندان علوم و فنون هستهای کشور به درجه رفیع شهادت، دست یافتند.
محمدمهدی طهرانچی
محمدمهدی طهرانچی، زاده ۱۴ تیرماه ۱۳۴۴ در تهران، استادتمام دانشکده فیزیک دانشگاه شهید بهشتی و رئیس دانشگاه آزاد اسلامی بود. ریاست دانشگاه آزاد اسلامی از ١٣٩٨ تاکنون، عضو هیئت امنای دانشگاه آزاد اسلامی، معاون علمی آستان قدسرضوی از ١٣٩٥ تا ١٣٩٧، مشاور رئیس مرکز تحقیقات استراتژیک مجمع تشخیص مصلحت نظام در یژوهشهای علم و فناوری، ریاست دانشگاه شهید بهشتی از ١٣٩١ تا ١٣٩٥، معاون پژوهشهای علم و فناوری مرکز تحقیقات استراتژیک مجمع تشخیص مصلحت نظام ١٣٩٥، ریاست مرکز نشر دانشکاهی از ١٣٨٧ تا ١٣٩١، استاد نمونه کشوری در سال ١٣٩١، معاون پروهشی دانشگاه شهید بهشتی از ۱۳۸۷ تا ۱۳۹۱و کسب عنوان استاد نمونه کشوری سال ١٣٩١ در کارنامه علمی و اجرایی طهرانچی به چشم میخورد.
فریدون عباسی
فریدون عباسی، ۱۷ شهریور ۱۳۳۷، استاد تمام دانشکده مهندسی هستهای دانشگاه شهید بهشتی و در عین حال، دانشآموخته دکترای فیزیک هستهای از همین دانشگاه بود. وی که رئیس گروه فیزیک دانشگاه امام حسین و عضو شورای مرکزی انجمن هستهای ایران بود، در سال ۱۳۸۹ همزمان با شهید دکتر مجید شهریاری و دیگر مهندسان و فیزیکدانان هستهای ایران، مورد هدف ترور نافرجام قرار گرفته بود و از این حادثه، جان سالم به در برده بود. عباسی؛ در فاصله سالهای ۱۳۸۹ تا ۱۳۹۲ بهعنوان معاون رئیسجمهور و رئیس سازمان انرژی اتمی ایران، ایفای مسئولیت میکرد و در مجلس یازدهم نیز نماینده مردم کازرون و کوهچنار در مجلس شورای اسلامی بود و بهعنوان رئیس کمیسیون انرژی مجلس فعالیت داشت.
احمدرضا ذوالفقاریداریانی
احمدرضا ذوالفقاریداریانی؛ متولد پنجم آذرماه ۱۳۳۸، استاد تمام دانشکده مهندسی هستهای دانشگاه شهید بهشتی و دکترای مهندسی مکانیک هستهای از امپریال کالج انگلستان بود. وی در یکم مهرماه ۱۳۷۸ به استخدام دانشگاه شهید بهشتی درآمد و در حوزههای فنی مرتبط با انرژی هستهای فعالیت داشت. ذولفقاری که علاوه بر فعالیتهای علمی، معاون پشتیبانی، مالی و مدیریت منابع در دانشگاه شهید بهشتی بود و پیشتر ریاست دانشکده مهندسی هستهای شهید بهشتی را برعهده داشت.
عبدالحمید مینوچهر
عبدالحمید مینوچهر؛ متولد ۱۶ خردادماه ۱۳۴۱ بود، پس از گذراندن تحصیلات عالی خود در رشته مهندسی هستهای و کسب مدرک دکتری، بهعنوان عضو هیئت علمی در دانشگاه شهید بهشتی مشغول به خدمت شد.
مینوچهر مدرک دکترای مهندسی هستهای از دانشگاه میفی روسیه داشت و تخصصش در حوزههای فیزیک رآکتور، شبیهسازی هستهای و طراحی سوختهای پیشرفته هستهای بود. وی پژوهشهای گستردهای در زمینه افزایش بهرهوری و ایمنی نیروگاههای هستهای انجام داده بود و مقالات علمی متعددی در مجلات معتبر ملی و بینالمللی از وی به چاپ رسیده است. مینوچهر؛ در جایگاه رئیس دانشکده مهندسی هستهای دانشگاه شهید بهشتی، نقش محوری در توسعه برنامههای آموزشی و پژوهشی این دانشکده ایفا کرد؛ او که از اعضای هیئتعلمی دانشکده مهندسی هستهای بود که از سال ۱۴۰۱ ریاست دانشکده را نیز برعهده داشت.
امیر حسین فقهی
امیرحسین فقهیزاده؛ ۲۰ شهریورماه ۱۳۵۷، استاد تمام دانشکده مهندسی هستهای و رئیس پژوهشگاه علم و فناوری و هستهای دانشگاه شهید بهشتی بود. وی دارای مدرک دکترای مهندسی هستهای (گرایش انرژی) بود که علاوه بر استادی دانشگاه، بهعنوان مدیر گروه کاربرد پرتوها، معاون سازمان انرژی اتمی و رئیس پژوهشگاه علم و فناوری و هستهای نیز فعالیت داشت. این دانشمند جوان در روند فعالیتهای علمی و تحقیقاتی خود موفق به کسب عنوان پژوهشگر برگزیده دانشگاه شهید بهشتی در سال ۱۳۹۴، مدرس نمونه دانشگاه شهید بهشتی در سال ۱۳۹۰، پژوهشگر برتر دانشگاه شهید بهشتی در سال ۱۳۸۹ و رتبه دوم پژوهشهای کاربردی در بیست و سومین جشنواره بینالمللی خوارزمی در سال ۱۳۸۸ شده بود. سحرگاه جمعه ۲۳ خردادماه، در پی حمله تروریستی رژیمصهیونی به تهران و تعدادی از شهرهای کشور، شماری از فرماندهان نظامی، دانشمندان و مردم غیرنظامی به شهادت رسیدند. به دنبال این جنایت رژیمصهیونیستی، رهبر معظم انقلاب در پیامی خطاب به ملت بزرگ ایران، فرمودند: رژیم باید منتظر مجازاتی سخت باشد. دست قدرتمند نیروی مسلح جمهوری اسلامی او را رها نخواهد کرد باذنا…. ستاد مدیریت بحران از شهروندان درخواست کرد آرامش خود را حفظ کنند، به منظور حفظ نظم عمومی، از هرگونه اقدام شتابزده که موجب اضطراب عمومی میشود، خودداری کنند، فقط به اطلاعات رسمی و معتبر توجه کنند، اخبار و دستورالعملهای رسمی را فقط از رسانه ملی، کانالهای ارتباطی معتبر و رسانههای رسمی دریافت کنند و فعالان فضای مجازی نیز امنیت روانی جامعه را اولویت اول در نظر بگیرند، از ترددهای غیرضروری حتیالامکان خودداری کنند و در صورت نیاز با کادر امدادی همکاری کنند.
دیدگاه بسته شده است.