رییس کمیسیون خصوصیسازی اتاق بازرگانی ایران مطرح کرد آسیبپذیری بنگاههای خرد و کوچک در رقابت با شبهدولتیها رییس کمیسیون رقابت، خصوصیسازی و سلامت اداری اتاق بازرگانی ایران به ارزیابی عملکرد دولت یازدهم در زمینه رقابتی کردن فضای کسبوکار و مبارزه با فساد پرداخت و تصریح کرد: تلاش برای مبارزه با فساد یکی از مهمترین دستاوردهای […]
رییس کمیسیون خصوصیسازی اتاق بازرگانی ایران مطرح کرد
آسیبپذیری بنگاههای خرد و کوچک در رقابت با شبهدولتیها
رییس کمیسیون رقابت، خصوصیسازی و سلامت اداری اتاق بازرگانی ایران به ارزیابی عملکرد دولت یازدهم در زمینه رقابتی کردن فضای کسبوکار و مبارزه با فساد پرداخت و تصریح کرد: تلاش برای مبارزه با فساد یکی از مهمترین دستاوردهای دولت یازدهم است.
یلدا راهدار در گفتوگو با ایسنا، اظهار کرد: مهمترین اقدام در زمینه رقابتی کردن فضای کسبوکار بهبود شاخصهای کسبوکار و دیگری موضوع جلوگیری از مداخله دولت در فضای کسبوکار است.
وی ادامه داد: طبیعتاً هر چقدر که این فضا آزادتر باشد و اقتصاد آزاد و شفافتر وجود داشته باشد مطمئناً فضا رقابتیتر خواهد شد. دولت یازدهم در زمینه تلاش بیشتری نسبت به دولتهای نهم و دهم برای رقابتی کردن فضای کسب و کار انجام داد اگرچه موفقیت مناسبی به دست نیاورد.
عضو هیأت نمایندگان اتاق بازرگانی ایران عنوان کرد: سالهاست که درباره شفافسازی در فضای اقتصادی صحبت میشود و گفته میشود که بخش خصوصی واقعی باید در فضای کسبوکار حضور داشته باشد و شرایط برابری در پروژههایی که دولتیها و شبهدولتیها میتوانند ورود کنند برای بخش خصوصی هم وجود داشته باشد اما این اتفاق هنوز محقق نشده است.
راهدار با اشاره به یکی از موانع رقابتی کردن فضای کسب و کار گفت: یکی از مسایل منفی که در فضای رقابتی کشور از سالهای قبلتر وجود داشته این بوده است که تعدادی شرکت از درون خود دولتها به وجود آمدند و امور دولتیها را به این شرکتها که معمولاً اسمشان هم شرکتهای تعاونی است واگذار شد. این شرکتها دقیقاً به بنگاههای خرد و کوچک آسیب میزنند و بنگاههای بزرگ آسیبی از آنها ندیدند.
رییس کمیسیون رقابت، خصوصیسازی در بخش دیگری از صحبتهایش درباره وضعیت سلامت اداری در دولت یازدهم عنوان کرد: در زمینه سلامت اداری هم بزرگترین دستاورد دولت یازدهم بحث صداقت در مبارزه با فساد اداری بود و پیگیری مناسبی از طرف دولت و مجلس اتفاق افتاد و برای همین باعث شد که موضوع مبارزه با فساد در این دولت بیش از دولتهای دیگر دیده و شنیده شود که البته هنوز کافی نیست.
وی اضافه کرد: به هر حال باید توجه داشت که جراحی این همه درد و مشکل در اقتصاد نیاز با زمان بیشتر و دوران نقاهت طولانیتری دارد و در کنار آن هم باید برنامه و استراتژی مشخصی برای سلامت اداری تعیین شود.
راهدار تصریح کرد: دولت دوازدهم در اختیار هر کسی باشد باید یکی از موضوعاتی که بهطور جدی روی آن تمرکز کند بحث سلامت اداری است چرا که به عنوان یک مطالبه عمومی مطرح است. ما تا زمانی که گردش آزاد اطلاعات در سازمانها و ادارات شیشهای اتفاق نیفتد نمیتوانیم مانع فساد شویم.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.