تکلیف قانونی برای خودکفایی ۹۰ درصدی در محصولات اساسی

معاون امور دام وزارت جهادکشاورزی، با اشاره به تکلیف این وزارتخانه در قانون برنامه هفتم برای رسیدن به خودکفایی ۹۰ درصدی در محصولات اساسی، از تولید مازاد شیر و گوشت‌مرغ، هدف‌گذاری برای صادرات تخم‌مرغ، برنامه‌ریزی برای خودکفایی در گوشت قرمز و همچنین تأمین سرمایه در گردش دامداران خبر داد. ابراهیم حسن‌نژاد؛ معاون امور دام وزارت […]

معاون امور دام وزارت جهادکشاورزی، با اشاره به تکلیف این وزارتخانه در قانون برنامه هفتم برای رسیدن به خودکفایی ۹۰ درصدی در محصولات اساسی، از تولید مازاد شیر و گوشت‌مرغ، هدف‌گذاری برای صادرات تخم‌مرغ، برنامه‌ریزی برای خودکفایی در گوشت قرمز و همچنین تأمین سرمایه در گردش دامداران خبر داد. ابراهیم حسن‌نژاد؛ معاون امور دام وزارت جهادکشاورزی، در گفتگو با ایسنا، اظهار کرد: مطابق قانون برنامه هفتم، وزارت جهادکشاورزی مکلف است که در محصولات اساسی کشور را تا ۹۰ درصد به خودکفایی برساند. در بخش تولیدات دامی نیز این تکلیف برای محصولاتی همچون گوشت قرمز، گوشت مرغ و شیر دیده شده است. معاون امور دام، در پایان با اشاره به وضعیت خشکسالی و تأثیر آن بر تولید علوفه، تصریح کرد: با توجه به کاهش بارش‌ها، تولید مراتع و علوفه به‌صورت محسوس کاهش یافته است. برای جبران این کمبود، واردات نهاده‌هایی مانند جو و غلات در دستور کار قرار گرفته است تا تأمین خوراک دام دچار اختلال نشود.