نماد معاملاتی دو شرکت خودروسازی به استناد مواد ۱۶ و ۱۹ دستورالعمل اجرایی نحوه انجام معاملات به منظور بررسی وضعیت شفافیت اطلاعاتی ناشر متوقف شده است. به گزارش پرشینخودرو، براساس اطلاعات منتشر شده در سامانه کدال، شرکت ایرانخودرو با نماد «خودرو» به استناد ماده ۱۹ مکرر دستورالعمل اجرایی نحوه انجام معاملات در بورس اوراق بهادار […]
نماد معاملاتی دو شرکت خودروسازی به استناد مواد ۱۶ و ۱۹ دستورالعمل اجرایی نحوه انجام معاملات به منظور بررسی وضعیت شفافیت اطلاعاتی ناشر متوقف شده است. به گزارش پرشینخودرو، براساس اطلاعات منتشر شده در سامانه کدال، شرکت ایرانخودرو با نماد «خودرو» به استناد ماده ۱۹ مکرر دستورالعمل اجرایی نحوه انجام معاملات در بورس اوراق بهادار تهران با توجه به ابهامات موجود در اطلاعات با اهمیت منتشر شده توسط ناشر به مدت چهار روز تا ۱۱ تیرماه متوقف شد. همچنین شرکت ایرانی تولید اتومبیل سایپا با نماد «خساپا» نیز به استناد ماده ۱۶ مکرر دستورالعمل اجرایی نحوه انجام معاملات در بورس اوراق بهادار تهران با توجه به ابهامات موجود در اطلاعات با اهمیت منتشر شده توسط ناشر، این نماد به مدت دو روز کاری متوقف شد. در همین راستا، ناشر موظف به رفع ابهامات موجود در اطلاعات با اهمیت منتشر شده است.
مواد ۱۶ و ۱۹ دستورالعمل اجرایی نحوه انجام معاملات در بورس اوراق بهادار تهران:
طبق ماده ۱۶ دستورالعمل اجرایی نحوه انجام معاملات، بورس نماد معاملاتی ناشران پذیرفته شده را بلافاصله پس از اعلام سازمان مبنی بر دریافت اطلاعات با اهمیت، در موارد زیر متوقف میکند بر این اساس در صورتی که سود (زیان) قابل اعمال براساس پیشبینیهای ارایه شده نسبت به سود (زیان) قابل اعمال براساس آخرین پیشبینی افشاشدة سال مالی مربوطه، بیش از ۲۰ درصد تغییر داشته باشد. همچنین در صورتی که سود (زیان) قابل اعمال براساس عملکرد واقعی نسبت به سود (زیان) قابل اعمال براساس آخرین پیشبینی افشاشدة سال مالی مربوطه بیش از ۲۰ درصد تغییر داشته باشد. طبق این ماده قانونی، در صورتی که سود (زیان) قابل اعمال براساس اولین پیشبینی ارائه شده نسبت به سود (زیان) قابل اعمال براساس آخرین پیشبینی یا عملکرد واقعی سال مالی قبل بیش از ۲۰ درصد تغییر داشته باشد؛ در صورت خرید یا فروش دارایی ثابت و یا سهام به نحوی که قیمت تمامشدة آن بیش از ۲۰ درصد ارزش مجموع داراییها براساس آخرین اطلاعات افشاشدة ناشر پذیرفته شده باشد. تبصره این ماده شامل تغییرات موضوع بندهای یک الی، سه فقط در صورتی که قدر مطلق آن بیش از ۵۰ ریال باشد، منجر به توقف نماد معاملاتی میشود. همچنین در ماده ۱۹ این دستورالعمل تأکید شده است که بورس باید دلیل توقف نماد معاملاتی را حداکثر تا پایان روز کاری توقف نماد معاملاتی اطلاعرسانی نماید. ضمن اینکه بورس مکلف است حداقل ۱۵ دقیقه قبل از بازگشایی نماد معاملاتی مراتب را به اطلاع عموم برساند.
دیدگاه بسته شده است.