برگزاری ۹ مناقصه نفتی ۱۹۳ میلیارد تومانی در سال ۹۵

در شرکت پایانه‌های نفتی صورت گرفت برگزاری ۹ مناقصه نفتی ۱۹۳ میلیارد تومانی در سال ۹۵ معاون مدیرعامل شرکت پایانه‌های نفتی ایران با اشاره به افزایش صادرات بیش از ۳۵۰ میلیون بشکه‌ای نفت در سال ۹۵ نسبت به سال ۹۴ گفت: این افزایش صادرات به دلیل بهبود شرایط بازاریابی و فروش نفت در دوره پسابرجام […]

در شرکت پایانه‌های نفتی صورت گرفت

برگزاری ۹ مناقصه نفتی ۱۹۳ میلیارد تومانی در سال ۹۵

معاون مدیرعامل شرکت پایانه‌های نفتی ایران با اشاره به افزایش صادرات بیش از ۳۵۰ میلیون بشکه‌ای نفت در سال ۹۵ نسبت به سال ۹۴ گفت: این افزایش صادرات به دلیل بهبود شرایط بازاریابی و فروش نفت در دوره پسابرجام بوده است.

به گزارش مناقصه‌مزایده به نقل از NIOC، غلامحسین‌گرامی میزان صادرات نفت در سال ۹۵ را ۷۸۴ میلیون بشکه و در سال ۹۴، ۴۳۲ میلیون بشکه اعلام کرد.

گرامی با بیان این‌که پایانه خارگ ۴۸ مخزن به ظرفیت اسمی ۲۸ میلیون بشکه و ظرفیت عملیاتی ۲۴ میلیون بشکه نفت دارد، اظهار کرد: شرکت پایانه‌های نفتی ایران در سال ۹۵ با ظرفیت عملیاتی ۲۰ میلیون بشکه نفت خام، عملیات دریافت، ذخیره‌سازی و صادرات را انجام داده است.

گرامی افزود: تعداد کشتی‌های پهلودهی شده برای دریافت نفت‌خام در سال ۹۵، ۸۳۰ فروند بوده این در حالی است که در سال ۹۴، ۵۴۱ فروند کشتی برای دریافت نفت پهلودهی شدند که علت آن افزایش میزان صادرات نفت‌خام بوده است.

وی با بیان این‌که زمان بارگیری براساس تناژ کشتی تعیین می‌شود، افزود: در سال گذشته شرکت پایانه‌های نفتی در ۹۵ درصد مواقع موفق شده که در زمانی کم‌تر از میزان استاندارد عملیات بارگیری را انجام دهد که نتیجه آن ذخیره کردن یکهزار و ۷۸۰ ساعت بوده است. زمان ذخیره بارگیری در سال ۹۴، ۶۰۱ ساعت بوده است.

گرامی کمبود اسکله، یدک‌کش، نفت خام و بدی آب و هوا را از جمله عواملی برشمرد که سبب ایجاد تأخیر می‌شود و گفت: در سال گذشته در پایانه نفتی خارگ ۱۲۸ روز بدی آب و هوا داشتیم.

صرفه‌جویی حدود ۵۰ هزار میلیون ریالی امور فنی پایانه ها

صادق دراوی‌پور؛ مدیرامور فنی شرکت پایانه‌های نفتی ایران نیز در این نشست ضمن ارایه گزارش عملکرد این مدیریت گفت: در سال ۹۴، این مدیریت ۱۵ هزار و ۲۳۴ درخواست کار تعمیراتی داشت که در سال ۹۵ این رقم به ۹ هزار و ۷۹۳ مورد رسید که علت کاهش آن برون‌سپاری برخی از درخواست کار‌ها بود.

وی توضیح داد: براساس چارت، تعمیرات اساسی باید کاملاً برون‌سپاری شود و شرکت پایانه‌های نفتی باید ناظر امور باشد اما در برخی موارد این شرکت با امکانات و توان نیروهای عملیاتی خود تعمیرات را انجام داده که نتیجه آن صرفه‌جویی ۴۹ هزار و ۷۳۶ میلیون ریالی بوده است.

داروی پور، تکمیل مدیریت اطلاعات و پیاده‌سازی سیستم نگهداری و تعمیرات، تدوین کتابچه فهرست بهای تعمیرات مخازن و اسکاه‌های بارگیری و تخلیه نفت، کاهش ریسک عدم پایداری برق از طریق ایجاد شبکه برق‌رسانی بین شرکت پایانه‌های نفتی و شرکت پتروشیمی خارگ، خرید و نصب دو دستگاه دیزل ژنراتور اضطراری، تأمین اعتبار خرید دو دستگاه توربو ژنراتور و تعمیرات اساسی تجهیزات و ماشین‌آلات موجود را از جمله برنامه‌های سال جاری مدیریت امور فنی برشمرد.

تکمیل و تحویل ۹ پروژه فنی و مهندسی

عبدا…احمدی؛ مدیر مهندسی و ساختمان شرکت پایانه‌های نفتی ایران نیز اعلام کرد: این مدیریت ۲۵ پروژه فعال به ارزش ۸۲ میلیارد تومان، ۹ مناقصه فعال به ارزش ۱۹۳ میلیارد تومان در سال گذشته داشته که از میان آنها ۹ پروژه تکمیل و به بهره‌بردار تحویل شده است.

 

پیام انتظام؛ جانشین مدیر مهندسی ساختمان و رییس امور مهندسی پایانه‌های نفتی هم گفت: از میان پروژه‌های تکمیل شده این مدیریت در سال گذشته می‌توان به انجام تعمیرات اساسی مخازن ۲۱ و ۱۹، رنگ‌آمیزی سازه‌های اسکله غربی، احداث ساختمان نگهداشت واحد خدمات پایانه‌ها، اجرای سیستم حفاظت الکترونیک پایانه نفتی شمال، انجام مطالعات مهندسی سازه و تهیه برنامه ۵ ساله بازسازی، نوسازی و نگهداشت اسکله‌ها در خارگ، مطالعات زیست‌محیطی، احداث آشیانه شناورهای دریایی، مجتمع تدارکاتی، عملیاتی و کارگاهی در عسلویه اشاره کرد.