خرید بخاری‌های کم مصرف گازسوز برای مدارس همدان با ترک‌تشریفات

خرید بخاری‌های کم مصرف گازسوز برای مدارس همدان با ترک‌تشریفات مدیرکل نوسازی و تجهیز مدارس استان همدان از نصب دو هزار بخاری کم مصرف گازسوز در مدارس استان همدان خبر داد. به گزارش تسنیم، فرزاد تیموری اظهار‌ کرد: مشکلاتی برای نصب بخاری کم مصرف گازسوز شوکت در همدان وجود داشت که خوشبختانه در حال رفع […]

خرید بخاری‌های کم مصرف گازسوز برای مدارس همدان با ترک‌تشریفات

مدیرکل نوسازی و تجهیز مدارس استان همدان از نصب دو هزار بخاری کم مصرف گازسوز در مدارس استان همدان خبر داد.

به گزارش تسنیم، فرزاد تیموری اظهار‌ کرد: مشکلاتی برای نصب بخاری کم مصرف گازسوز شوکت در همدان وجود داشت که خوشبختانه در حال رفع شدن است.

وی با اشاره به این‌که مسأله مربوط به استاندارد آن حل شده و تأییدیه آن توسط اداره کل استاندارد استان همدان صادر شده است، گفت: نشستی با نظام مهندسی برگزار شده است که مسایل مربوط به آن نیز برطرف شد.

تیموری با بیان این‌که براساس پیگیری انجام شده از فصل یک برای خرید و نصب این بخاری‌ها قرار است هزینه شود که اختیار آن در استان است، افزود: تأمین اعتبار انجام و مجوز برای اخذ ترک‌تشریفات نیز صادر شده است ولی در این بین پرونده خرید آنها به سازمان بازرسی ارسال شد تا مشکلی ایجاد نشود.

وی با اعلام این‌که با صدور تأییدیه فنی و امضای ترک‌تشریفات خرید بخاری‌ها انجام می‌شود، گفت: ۸۰۰ بخاری در فاز اول از محل اعتبارات سال ۹۵ و هزار و ۲۰۰ بخاری از محل اعتبارات سال ۹۶ خریداری خواهد شد.

مدیرکل نوسازی و تجهیز مدارس استان همدان عنوان‌ کرد: داخل خود استان دو هزار بخاری نیاز است ولی به مرور سیستم‌های فرسوده و شوفاژ‌ها را به جای تعمیر و نگهداری کنار گذاشته و از بخاری‌های کم مصرف استفاده می‌شود.

رییس هیأت مدیره گروه صنعتی پیروی نیز اظهار کرد: کارخانه شوکت ماه‌هاست آمادگی تولید بخاری کم مصرف گازسوز را دارد ولی هنوز تولید شروع نشده است.

پیروی تصریح‌کرد: از روز نخست طرح براساس دستوراتی که مقامات دولتی از وزیر نفت تا دستورات مقام‌معظم‌رهبری دنبال شده است که ابتدا دولتی‌‌ها و مدارس باید در این راستا گام‌بردارند.

وی با اشاره به این‌که براساس آمار اعلام شده توسط سازمان نوسازی ۱۰۰ هزار کلاس بخاری‌های غیراستاندارد دارند که باید اصلاح شود، گفت: براساس دستور مقام‌معظم‌رهبری در زمینه رعایت الگوی مصرف باید این بخاری‌ها در سطح کشور نصب شود.

 

پیروی با اشاره به این‌که کارخانه شوکت ۱۸۰ نفر نیرو دارد، تصریح کرد: برای تولید ۱۰ هزار بخاری پارسال سرمایه‌گذاری و تمام قطعات آماده شده است که امکان مونتاژ روزانه هزار بخاری در کارخانه وجود دارد.