پژوهش جدید محققان دانشگاه لوند در سوئد نشان داد یک لیوان آب تمیز حاوی ۱۰ میلیون باکتری خوب است که احتمالاً در تصفیه آب و ایمن نگهداشتن آن سودمند هستند. به گزارش ایسنا، محققان دریافتند که آب آشامیدنی تا حد زیادی توسط میلیونها باکتری خوب موجود در لولههای آب و تصفیهخانهها تصفیه میشود. به […]
پژوهش جدید محققان دانشگاه لوند در سوئد نشان داد یک لیوان آب تمیز حاوی ۱۰ میلیون باکتری خوب است که احتمالاً در تصفیه آب و ایمن نگهداشتن آن سودمند هستند.
به گزارش ایسنا، محققان دریافتند که آب آشامیدنی تا حد زیادی توسط میلیونها باکتری خوب موجود در لولههای آب و تصفیهخانهها تصفیه میشود.
به گفته آنها، تاکنون دانشی در مورد این باکتریها وجود نداشت. یک لیوان آب دارای ۱۰ میلیون باکتری بوده اما این باکتریها ضروری هستند و آب آشامیدنی خارج شده از شیر آب همیشه حاوی باکتریهای بیضرر است.
این باکتریها و سایر میکروبها در تصفیهخانههای آب شرب و درون لولههای آب رشد میکنند که به شکل پوشش نازک و چسبنده یا همان فیلم زیستی قابل مشاهده هستند. تمام سطوح از زمان دریافت آب تصفیه نشده تا لولهها با این فیلم زیستی پوشیده شدهاند.
این یافتهها نشان میدهد که تنوع گونههای باکتری در لولههای آب زیاد بوده و اینکه باکتریها ممکن است نقش بزرگتری نسبت به تصورات پیشین ایفا کند.
در این میان، محققان بر این گمانند که بخش بزرگی از تصفیه آب در لولهها انجام شده و این کار تنها در تصفیهخانهها رخ نمیدهد. حداقل هزاران گونه باکتری در لولههای آب زندگی میکنند. به گفته محققان، بین ترکیب باکتریها و کیفیت آب ارتباط وجود دارد.
اگرچه این تحقیق در جنوب سوئد انجام شده اما باکتریهای فیلمهای زیستی در سراسر جهان در لولهها و شیرهای آب وجود دارند. به گفته محققان، این دانش برای کشورها در زمان بهروزرسانی و ارتقای سیستمهای لولهکشی آب بسیار سودمند است.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.