دو میلیارد دلار واردات غیرقانونی صنایع آرایشی عضو انجمن صنایع شوینده، بهداشتی و آرایشی ایران میگوید، با وجود بازار ۶۰۰ میلیون نفری در اطراف ایران، صنایع آرایشی، بهداشتی و شوینده ما توانایی صادرات محصولات بیشتری به کشورهای منطقه دارند. به گزارش ایرنا، علی اکبر شعاری در حاشیه بیست و چهارمین نمایشگاه بینالمللی مواد شوینده، پاک […]
دو میلیارد دلار واردات غیرقانونی صنایع آرایشی
عضو انجمن صنایع شوینده، بهداشتی و آرایشی ایران میگوید، با وجود بازار ۶۰۰ میلیون نفری در اطراف ایران، صنایع آرایشی، بهداشتی و شوینده ما توانایی صادرات محصولات بیشتری به کشورهای منطقه دارند.
به گزارش ایرنا، علی اکبر شعاری در حاشیه بیست و چهارمین نمایشگاه بینالمللی مواد شوینده، پاک کننده، بهداشتی، سلولزی و ماشینآلات وابسته در محل دائمی نمایشگاههای بینالمللی تهران اعلامکرد: محصولات آرایشی و بهداشتی ما در مقایسه با محصولات مشابه خارجی از کیفیت بالایی برخوردارند.
وی با اشاره به اینکه قاچاق و تقلب در تولید کالاها ضربه مهلکی را به بنیان صنعت آرایشی و بهداشتی کشور وارد کرده است، گفت: براساس آمار اعلام شده حجم فروش کالاهای قاچاق آرایشی، بهداشتی و شوینده ۸۳ هزار میلیارد ریال است و براساس آمار گمرک جمهوری اسلامی ایران فقط ۳۷۰ میلیون دلار از مسیرهای رسمی وارد میشود.
شعاری اضافه کرد: ۵۰ درصد کالاهای آرایشی و بهداشتی به ارزش یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون دلار تا دو میلیارد دلار به صورت قاچاق وارد کشور میشود که البته مربوط به نشانهای تجاری معتبر نیست بلکه در کشورهای اطراف تولید و به کشور ما قاچاق میشود.
بازرس انجمن صنایع شوینده، بهداشتی و آرایشی ایران تأکیدکرد: تولیدکنندگان ما میتوانند محصولاتی با کیفیت بهتر در داخل تولید کنند اما متأسفانه فرهنگ غلط مصرف کالای خارجی رایج است.
به گفته وی، محصولات آرایشی و بهداشتی داخلی با کنترل شدید و استانداردهای خوبی تولید میشود و اگر مردم در مصرف این محصولات با مشکل روبهرو شوند، میتوانند آن را با انجمن صنایع شوینده و بهداشتی و آرایشی در میان بگذارند.
** راهکارهای مبارزه با قاچاق کالاهای بهداشتی
عضو انجمن صنایع شوینده، بهداشتی و آرایشی ایران درباره راهکارهای مبارزه با قاچاق کالاهای بهداشتی، بیانکرد: قاچاقچیان هیچ مبلغی برای مالیات، بیمه، مالیات بر ارزش افزوده و… نمیپردازند و کالاها را به چندین برابر قیمت در داروخانهها میفروشند. بنابراین بسیاری از سرمایهگذاران به دلیل سوددهی بالا در این زمینه فعالیت میکنند.
شعاری یکی از راهکارهای مبارزه با قاچاق کالاهای آرایشی و بهداشتی را برخورد با این کالاها در مرکز توزیع و نه مبادی ورودی عنوان کرد و گفت: راه دیگر ثبت و ساماندهی شرکتهای پخش است تا صنعت شوینده و بهداشتی به پویایی لازم برسند.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.