معاون وزیر صنعت اعلام کرد راهاندازی مجدد ۱۰۸۱ واحد صنعتی غیرفعال در کشور معاون وزیر صمت گفت: یکی از محدودیتهای بنگاههای کوچک صنعتی نداشتن برند است و مقیاس تولید برای آنها کمتر از واحدهای صنعتی بزرگ است به همین دلیل ما با چند برنامه برای حل این مشکل در نظر گرفتهایم. به گزارش خبرنگار مناقصهمزایده، […]
معاون وزیر صنعت اعلام کرد
راهاندازی مجدد ۱۰۸۱ واحد صنعتی غیرفعال در کشور
معاون وزیر صمت گفت: یکی از محدودیتهای بنگاههای کوچک صنعتی نداشتن برند است و مقیاس تولید برای آنها کمتر از واحدهای صنعتی بزرگ است به همین دلیل ما با چند برنامه برای حل این مشکل در نظر گرفتهایم.
به گزارش خبرنگار مناقصهمزایده، علی یزدانی افزود: توجه به واسطههای صادراتی، ارایه آموزشهای لازم، همافزایی از طریق کنسرسیوم و نیز معرفی محصولات از جمله راهکارهای ما برای کمک به این بنگاههای کوچک است تا بتوانند در صادرات موفق باشند.
وی در ادامه تصریح کرد: وضعیت واحدهای به بهرهبرداری رسیده سال ۱۳۹۵ در مقایسه با سال قبل از آن (دو هزار و ۲۲۷ واحد) ۸ درصد رشد و میزان اشتغال واحدهای به بهرهبرداری رسیده در مقایسه با ۱۳۹۴ (۳۲ هزار و ۲۱ نفر) ۲۰ درصد رشد نشان میدهد.
یزدانی ادامه داد: عملکرد ۴۲ ماهه دولت در این حوزه، بهرهبرداری از ۸ هزار و ۹۹واحد صنعتی و ایجاد اشتغال برای ۱۳۲ هزار و ۱۹۶ نفر است.
این مقام مسؤول پیشبینی کرد با بهرهبرداری از ۳ هزار و ۴۰۹ واحد جدید برای ۵۴ هزار و ۵۴۴ نفر اشتغال ایجاد شود.
یزدانی با اشاره به وضعیت سرمایهگذاریهای جدید و قراردادهای منعقد شده افزود: از ابتدای دولت یازدهم تاکنون ۱۴ هزار و ۷۹۵ فقره قرارداد واگذاری زمین با متقاضیان سرمایهگذاری به مساحت ۶ هزار و ۱۷۴ هکتار در شهرکها و نواحی صنعتی منعقد شد.
مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران از راهاندازی مجدد یک هزار و ۸۱ واحد صنعتی به بهرهبرداری رسیده غیرفعال با اشتغال ۱۵ هزار و ۸۶۴ نفر در شهرکها و نواحی صنعتی در حال واگذاری در سال گذشته خبر داد.
به گفته وی، در دولت یازدهم ۳ هزار و ۸۱۹ واحد صنعتی به بهرهبرداری رسیده بازفعال شد که اشتغال بهکار ۵۷ هزار و ۴۶۰ نفری را به دنبال داشته است.
یزدانی تصریح کرد: ۴۸ درصد واحدهای صنعتی تعطیل شده در داخل شرکت شهرکهای صنعتی مربوط به ۸ سال فعالیت دولتهای نهم و دهم بوده است، در حالی که مابقی تعطیلیها در ۲۰ سال فعالیت دولتهای سازندگی، اصلاحات و ۴ سال دولت تدبیر و امید اتفاق افتاده است.
وی خاطرنشانکرد: از آغاز فعالیت دولت یازدهم تاکنون ۸۹ مورد سرمایهگذاری خارجی به ارزش یک میلیارد و ۸۴۰ میلیون دلار با اشتغالزایی بیش از ۵ هزار و ۶۳۹ نفر در شهرکها و نواحی صنعتی کشور محقق شده است.
این مقام مسؤول در تشریح برخی اقدامات نرم افزاری در حمایت از توسعه صنایع کوچک، اظهارداشت: در سال ۱۳۹۵ تعداد ۱۱۷ واحد کارگاهی واگذار شده که این آمار در ۴۲ ماه فعالیت دولت یازدهم به ۶۰۵ واحد رسید؛ علاوه بر آن شرکت شهرکهای صنعتی در امر نظارت، حمایت و کمک به تکمیل ۱۳ هزار و ۱۴۹ طرح صنعتی در حال ساخت (نصب سوله و ماشینآلات) فعالیت داشت.
یزدانی افزود: تا پایان سال ۱۳۹۲ تعداد پروژههای امکانسنجی توسعه خوشهای خاتمه یافته در کشور ۷۷ مورد بود، اما در دولت یازدهم ۷۸ مورد دیگر به آنها اضافه شد.
به گفته معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت، همچنین تعداد پروژههای توسعه خوشهای در دست اجرای خاتمه یافته تا پیش از فعالیت دولت یازدهم ۳۶ مورد بود، در ۳ سال و نیم گذشته ۵۳ مورد دیگر به آن اضافه شد.
وی یادآوری کرد: تا پیش از شهریور ۱۳۹۲ تعداد ۳ شهرک فناوری و ۲۲ مرکز خدمات فناوری و کسب و کار در کشور به بهرهبرداری رسیده بود که در ۴۲ ماه فعالیت دولت یازدهم به ترتیب ۳ شهرک فناوری و ۱۰ مرکز خدمات فناوری دیگر به این آمارها اضافه شد.
یزدانی میگوید، سال گذشته یک هزار و ۳ واحد صنعتی در شهرکها و نواحی صنعتی برای صادرات شناسایی شد که یک میلیارد و ۷۰۰ میلیون دلار صادرات داشتند؛ در این زمینه امسال دستیابی به صادرات دو میلیارد دلاری هدفگذاری شده است.
وی افزایش نیافتن قیمت در ۵۰۰ شهرک و ناحیه صنعتی، امکان اعطای ۱۰ درصد تخفیف برای عرصههای بزرگ و ناهموار در شهرکها و نواحی صنعتی، امکان واگذاری واحدهای کارگاهی و صنفی (تولیدی، توزیعی و خدماتی) ساخته شده در شهرکها و نواحی صنعتی و مجتمعهای فناوری اطلاعات و خدمات نرمافزاری به صورت ۳۰ درصد نقد و باقی مانده در اقساط ۳۰ ماهه و امکان کاهش بخش نقدی قرارداد به ۱۰ درصد و افزایش اقساط به ۴۸ ماه با توجه به قدرالسهم ایثارگران، نخبگان، دانشبنیان، مخترعان و سرمایهگذاری خارجی در قرارداد یا ۱۰ درصد بخشودگی از کل مبلغ قرارداد را از جمله خدمات حمایتی شرکت شهرکهای صنعتی در سال ۱۳۹۶ عنوان کرد.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.