همه بخش‌های ICT به جز امور امنیتی به بخش خصوصی واگذار می‌شود

    رییس‌جمهور در بازدید از وزارت ارتباطات گفت: دلیل این‌که مردم به شبکه‌های اجتماعی خارجی رغبت بیش‌تری دارند و شبکه‌های داخلی را پس می‌زنند نداشتن اعتماد مردم به ارتباطات داخلی است. به گزارش ایسنا، حسن روحانی در اولین دیدار از وزارتخانه‌های کشور در سال ۹۵ به وزارت ارتباطات و فن‌آوری اطلاعات رفت و در […]

 

 

رییس‌جمهور در بازدید از وزارت ارتباطات گفت: دلیل این‌که مردم به شبکه‌های اجتماعی خارجی رغبت بیش‌تری دارند و شبکه‌های داخلی را پس می‌زنند نداشتن اعتماد مردم به ارتباطات داخلی است.

به گزارش ایسنا، حسن روحانی در اولین دیدار از وزارتخانه‌های کشور در سال ۹۵ به وزارت ارتباطات و فن‌آوری اطلاعات رفت و در نشستی با وزیر، معاونان و مدیران ارشد این وزارتخانه، عملکرد، وضعیت و برنامه‌هایش را مورد بررسی قرارداد.

بعد از این دیدار، رییس‌جمهور به ارایه سخنرانی در جمع معاونان، مدیران ارشد و مدیران دولتی و بخش خصوصی این حوزه پرداخت.

روحانی با بیان این‌که سال ۹۵، سال کار، تلاش، کوشش و مدیریت برای اقدام و عمل در اقتصاد مقاومتی است، اظهار کرد: برای توسعه در کشور نیاز به فن‌آوری اطلاعات داریم و این فن‌آوری یکی از پایه‌های توسعه کشور است.

وی عنوان کرد: زمانی که موبایل و اینترنت به میان آمد، عده‌ای آن را به عنوان تشریفات می‌دانستند اما این ابزار امروز به عنوان یک سبک زندگی شخصی استفاده می‌شود.

رییس‌جمهور با بیان این‌که از امکانات باید درست استفاده شود، گفت: این تفکر که اگر چیزی ضرر دارد نباید استفاده شود، باید حذف شود.

او با بیان این‌که باید اقدامات را به سمت تعلیم و تربیت ببریم، گفت: باید محدودیت را از بین برد. امروز تسهیلات و شرایط به گونه‌ای ایجاد شده است که فضای مناسبی برای رشد اقتصادی کشور به وجود آمده که یکی از این تسهیلات برجام است.

روحانی ادامه داد: افرادی که درباره برجام صحبت می‌کنند یادشان نیست که اگر برجام نبود این اتفاقات که امروز در جهت توسعه کشور رخ می‌دهد، به وقوع نمی‌پیوست. اگر این دولت راه گذشته را ادامه می‌داد، صادرات نفت به صفر می‌رسید.

وی تصریح کرد: فضای امیدی که به واسطه برجام وجود آمده نباید از بین برود.

رییس‌جمهور ابراز کرد: صحبت درباره حاشیه برجام همانند صحبت درباره بیماری است که رو به مرگ بوده و بعد از جراحی موفقیت‌آمیز، اکنون درباره نوع بخیه آن صحبت می‌کنند.

روحانی اشاره‌ای به شبکه ملی اطلاعات هم داشته و گفته است: شبکه ملی اطلاعات، ارتباطات مردم را امن‌تر می‌کند و وزارت ارتباطات در این موضوع امین مردم است.

وی افزود: نباید در مواردی که ضرورت ندارد، شنود ارتباطی صورت گیرد زیرا این موضوع خیانت در حق مردم است.

او خاطر نشان کرد: اصل در امنیت ارتباطات است و مردم باید به ما اعتماد کنند. دلیل این‌که مردم به شبکه‌های اجتماعی خارجی رغبت بیش‌تری دارند و شبکه‌های داخلی را پس می‌زنند نداشتن اعتماد مردم به ارتباطات داخلی است.

روحانی همچنین گفته است که باید در ارتباط با پالایش‌های ضروری، با افرادی که جستجوگرهای به نام جهان را در دست دارند تعامل ایجاد شود و این تعامل باید در مسیر منافع ملی صورت گیرد.

حمایت جدی از بخش خصوصی ICT

وزیر ارتباطات بر کاهش تصدی‌گری در حوزه ICT تأکید کرد و افزود: فقط در حوزه زیرساخت‌هایی که اقتصادی نیستند و یا امنیتی هستند حاکمیت نقش دارد و امیدواریم بتوانیم بقیه امور را به بخش خصوصی بسپاریم.

واعظی، وزیر ارتباطات و فن‌آوری اطلاعات در دیدار روحانی رییس‌جمهوری ایران با مدیران ارشد وزارت ارتباطات و شرکت‌های تابعه در فروردین سال ۹۵ گفت: با عنایت حضرتعالی که همواره حامی بخش ICT در کشور بوده‌اید هر آن‌چه در توان داریم در راستای اهداف دولت تدبیر و امید به‌کار می‌بندیم.

وی با بیان این‌که در ابتدای این دولت اولویت، ایجاد زیرساخت‌های بخش ICT در کشور بود، افزود: در ابتدای دولت برنامه پیشرفت این بخش ۱۴٫۵ درصد بود و امروز بیش از برنامه، پیش رفته‌ایم.

واعظی با اشاره به این‌که عملیاتی شدن برنامه‌ها ادامه خواهد داشت، افزود: اولویت وزارت ارتباطات ایجاد کسب و کار، تولید محتوا، افزایش خدمات و اپلیکیشن‌‌ها است و این امر از طریق حمایت جدی از بخش خصوصی انجام خواهد شد.

وزیر ارتباطات بر کاهش تصدی گری در حوزه ICT تأکید کرد و افزود: فقط در حوزه زیرساخت‌هایی که اقتصادی نیستند و یا امنیتی هستند حاکمیت نقش دارد و امیدواریم بتوانیم بقیه امور را به بخش خصوصی بسپاریم.

 

وی بر ایجاد بستر فعالیت برای شرکت‌های دانش‌بنیان و فارغ‌التحصیلان تأکید کرد و ادامه داد: در این ۳۱ ماه تلاش، از فعالیت حوزه، حمایت کردم و امیدواریم در آینده نیز بخش خصوصی و شرکت‌های دانش‌بنیان از حمایت‌های لازم برخوردار شوند.