سید مصطفی سیدهاشمی گفت: از ۳۲ هزار و ۷۰۰ هزار کارمند رسمی مخابرات در زمان واگذاری به بخش خصوصی، ۹ هزار کارمند به صورت تشویقی بازنشسته شدند. به گزارش فارس، رییس هیأت مدیره شرکت مخابرات ایران در دیدار با کارکنان این شرکت، اظهار داشت: امسال که نام اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل نامگذاری شده، […]
سید مصطفی سیدهاشمی گفت: از ۳۲ هزار و ۷۰۰ هزار کارمند رسمی مخابرات در زمان واگذاری به بخش خصوصی، ۹ هزار کارمند به صورت تشویقی بازنشسته شدند.
به گزارش فارس، رییس هیأت مدیره شرکت مخابرات ایران در دیدار با کارکنان این شرکت، اظهار داشت: امسال که نام اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل نامگذاری شده، هدف اقتصاد مقاومتی امسال به صورت ویژه در کل کشور پیگیری میشود و امسال تحقق این نام، هدف اصلی تمام نهادهای اقتصادی کشور است.
مخابرات ۸۰ هزار کارمند رسمی و پیمانکاری دارد
وی گفت: کارکنان رسمی مخابرات در سال ۸۸، ۳۲هزار و ۷۰۰ نفر بودند که هم اکنون نزدیک ۹ هزار نفر با اخذ پاداش و به صورت بازنشستگی تشویقی از مجموعه خارج شدهاند، اما همچنان از مزایای کانون بازنشستگی بهرهمند هستند.
سیدهاشمی با بیان اینکه شرکت مخابرات ایران نزدیک ۸۰ هزار کارمند رسمی و پیمانکاری در سراسر کشور دارد، گفت: حتی یک نفر از این نیروها نیز پرداختی معوقی در سال ۹۴ ندارند.
پرداخت ۲۰ هزار میلیارد تومان به دولت در ۶ سال خصوصی شدن مخابرات
رییس هیأت مدیره شرکت مخابرات ایران یکی از مهمترین مؤلفههای اقتصاد مقاومتی را مردمی کردن اقتصاد و برون سپاری کارها دانست و گفت: به عنوان مثال واگذاری شرکت مخابرات ایران به بخش خصوصی یک اقدام در جهت مردمی کردن اقتصاد بود که دولت بیشترین سود را برده است. بهطوری که ما در ۶ سال گذشته بیش از ۲۰ هزار میلیارد تومان به دولت پرداخت کردهایم.
قرارداد جدید مخابرات با دومین وندور بزرگ تجهیزات مخابراتی
وی مؤلفه دوم اقتصاد مقاومتی را استفاده از آنچه نداریم و دیگران در اختیار دارند، نامید و افزود: البته نباید صرفاً وارد کننده تکنولوژی باشیم و باید از سرمایهگذاران خارجی، هم اعتبار و هم انتقال تکنولوژی کسب کنیم؛ یعنی همین کاری که شرکت مخابرات ایران در قرارداد با دومین وندور تجهیزات مخابراتی دنیا در حال عملیاتی شدن است.
انتظار از دولت منطقی کردن تعرفههاست نه افزایش قیمت
وی افزود: تعرفههای مخابراتی ۱۲ سال ثابت مانده و با اجرای طرح هم کدی کاهش هم یافته است. انتظار ما از دولت کمک به مخابرات و اصولی و منطقی کردن تعرفهها نه افزایش آن است.
سیدهاشمی توضیح داد: تعرفه تلفن ثابت در افغانستان ۱۷ برابر ایران و تولید ناخالص ملی در این کشور یک سوم ایران است.
مشکل نقدینگی مخابرات در سال ۹۴
رییس هیأت مدیره شرکت مخابرات ایران گفت: بحث نقدینگی و جریان وجوه نقدی مشکلات بسیاری برای مخابرات ایجاد کرد که از تمام این گردنهها عبور کردهایم و امروز رتبه مخابرات ایران در بین ۲۱۲ کشور دنیا، رتبه ۲۲ اعلام شده است.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.