مصرف میوه ریسک ابتلا به دیابت را کاهش میدهد محققان عنوان میکنند مصرف میوه ریسک ابتلا به دیابت را تا ۱۲ درصد کاهش میدهد. به گزارش مهر، محققان دانشگاه آکسفورد عنوان میکنند مصرف یک کاسه میوه در روز ریسک ابتلا به دیابت را تا ۱۲ درصد کاهش میدهد. همچنین در افراد دیابتی، مصرف میوه تازه […]
مصرف میوه ریسک ابتلا به دیابت را کاهش میدهد
محققان عنوان میکنند مصرف میوه ریسک ابتلا به دیابت را تا ۱۲ درصد کاهش میدهد.
به گزارش مهر، محققان دانشگاه آکسفورد عنوان میکنند مصرف یک کاسه میوه در روز ریسک ابتلا به دیابت را تا ۱۲ درصد کاهش میدهد. همچنین در افراد دیابتی، مصرف میوه تازه بیش از ۳ روز در هفته با کاهش ۱۷ درصدی ریسک مرگ مرتبط است.
همچنین یافتهها نشان داد مصرف میوه توسط افراد دیابتی موجب کاهش بروز عوارض و مشکلات ناشی از دیابت تأثیرگذار بر عروق بزرگ خون مربوط به بیماری قلبی و سکته و عروق ریز خون مرتبط با بیماریهای کلیوی، بیماریهای چشمی، و نوروپاتی از ۱۳ تا ۲۸ درصد میشود.
در این مطالعه، محققان حدود ۵۰۰ هزار فرد را در چین ارزیابی کردند و دریافتند افرادی که افزایش مصرف میوه تازه داشتند در حدود ۰٫۲ درصد کاهش در ریسک ابتلا به دیابت در طول ۵ سال مشاهده شد.
همچنین مصرف بیشتر میوه تازه در افراد دیابتی، منجر به کاهش ریسک مرگ تا ۱٫۹ درصد در طول ۵ سال و همچنین کاهش ریسک مشکلات قلبی عروقی میشود.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.