رژیم غذایی کم نمک همیشه سالم نیست طبق مطالعه جدید محققان، حذف غذاهای پرنمک همیشه برای سلامت قلب مفید نیست. به گزارش مهر، محققان دانشکده پزشکی دانشگاه بوستون دریافتند شرکتکنندگان حاضر در یک مطالعه بلندمدت بعد از پیروی از یک رژیم غذایی کم نمک، با فواید سلامت روبهرو نبودند. لین مور، سرپرست تیم تحقیق، در […]
رژیم غذایی کم نمک همیشه سالم نیست
طبق مطالعه جدید محققان، حذف غذاهای پرنمک همیشه برای سلامت قلب مفید نیست.
به گزارش مهر، محققان دانشکده پزشکی دانشگاه بوستون دریافتند شرکتکنندگان حاضر در یک مطالعه بلندمدت بعد از پیروی از یک رژیم غذایی کم نمک، با فواید سلامت روبهرو نبودند.
لین مور، سرپرست تیم تحقیق، در این باره میگوید: «ما دریافتیم افرادی که از رژیم غذایی کم نمک (کم سدیم) پیروی میکردند در طول ۲۰ یا ۳۰ سال بعد هیچ فایدهای از لحاظ فشارخون یا ریسک ابتلا به بیماری قلبی برای آنها نداشت.»
از سوی دیگر، این افراد زمانی که مصرف پتاسیم بالایی داشتند از سلامت بهتری نیز بهرهمند بودند.
به گفته مور، «مصرف بیشتر پتاسیم رابطهای قوی هم با کاهش فشارخون و هم با ریسک کمتر بیماری قلبی دارد.»
با این حال انجمن قلب آمریکا، مصرف بیش از ۲۳۰۰ میلیگرم، در حدود یک قاشق چایخوری، سدیم را در روز توصیه نمیکند.
مواد خوراکی سرشار از پتاسیم نیز شامل سبزیجات برگدار سبز، سیبزمینی، لوبیا، کدو، ماست، ماهی قزلآلا، آووکادو، موز و قارچ است.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.