شهردار تهران در خصوص لغو یکجانبه تفاهمنامه انتخاب مهندس ناظر ساختمانی، گفت: ابلاغیه شهرداری تهران تنها در حوزه ارجاع نظارت به کسانی است که تحت پوشش سازمان نظام مهندسی هستند. به گزارش مهر، محمدباقر قالیباف در حاشیه بهرهبرداری از زیر گذر پل جوادیه در جمع خبرنگاران گفت: شهرداری تهران در سال اقتصاد مقاومتی این […]
شهردار تهران در خصوص لغو یکجانبه تفاهمنامه انتخاب مهندس ناظر ساختمانی، گفت: ابلاغیه شهرداری تهران تنها در حوزه ارجاع نظارت به کسانی است که تحت پوشش سازمان نظام مهندسی هستند.
به گزارش مهر، محمدباقر قالیباف در حاشیه بهرهبرداری از زیر گذر پل جوادیه در جمع خبرنگاران گفت: شهرداری تهران در سال اقتصاد مقاومتی این توفیق را پیدا کرد تا یکی از مهمترین پروژههای محله جوادیه را به بهرهبرداری برساند چرا که در سال ۸۹ و پس از افتتاح پل جوادیه به عنوان یکی از سازههای مهم ملی، توسعه راهآهن و اتصال بزرگراهها اتفاق افتاد و همه شهر از این پروژه منتفع شد، اما خود مردم محله جوادیه به نوعی محاصره شدند؛ چرا که پل قدیمی باید برای توسعه راهآهن برداشته میشد و از این رو دسترسی مردم به میدان راهآهن و میدان بهداری دچار مشکل شد.
وی با تأکید بر اینکه با احداث زیرگذر جوادیه، مشکل دسترسی مردم محله جوادیه برطرف شده، تصریح کرد: طول این زیرگذر ۵۰۰ متر بیشتر نیست و ما هم اکنون حفر ۵۰۰ متر تونل در شهر تهران را در طول یک هفته انجام میدهیم، اما در این پروژه به دلیل هماهنگیهای متعدد با دستگاههای مختلف، پروژه مقداری به طول کشید چرا که در طراحی این زیرگذر باید توسعه آینده را لحاظ میکردیم و در عین حال حرکت قطارها یک لحظه هم نباید قطع میشد.
قالیباف در پاسخ به سؤالی درباره طرح انتقال راهآهن از محدوده فعلی نیز گفت: بر اساس طرحی که در شهرداری تهران مورد بحث و بررسی قرار گرفته است، ما معتقدیم با توسعه شهر باید ایستگاه مرکزی راهآهن از مرکز شهر به بیرون از شهر منتقل شود؛ به همین منظور دو نقطه برای انتقال ایستگاه مرکزی راهآهن مد نظر است؛ به نحوی که دوستان در راهآهن ایستگاه آبیک را مدنظر دارند و پیشنهاد ما نیز شمال حرم حضرت امام (ره) است. البته طبیعتاً کارشناسان راهآهن باید نقطه جدید را تعیین کنند.
وی در پاسخ به سؤال دیگری درباره عدم هماهنگی برخی دستگاهها در جریان ساماندهی محله هرندی ابراز داشت: شاید هماهنگی به شکل ایدهآل خودش صورت نگرفته است، اما با این وجود همه تلاش ما بر آن است که بتوانیم این هماهنگیها را بیشتر کنیم. مسؤولیت مستقیم این موضوع بر عهده ما نبوده است اما وظیفه انسانی و اسلامی ما اقتضا میکرد که وارد این میدان شویم و همه مردم نیز چنین توقعی داشتند چرا که مردم خیلی بین مسؤولان تفکیک قائل نمیشوند و توقع دارند مجموعه نظام مشکلات را حل کند.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.