تلخکامی تولیدکنندگان آبنبات با مالیات سنگین رییس اتحادیه نبات، آبنبات و قندریز گفت: با وجود اینکه آبنباتهای بازار تولید داخلی است، اما به دلیل مورد حمایت قرار نگرفتن، این صنف در حال نابودی است. حسن افخمیعلیشاه در گفتوگو با اقتصادآنلاین در خصوص وضعیت فعالان این صنف، گفت: شرایط برای تولید آبنبات در داخل، هر روز […]
تلخکامی تولیدکنندگان آبنبات با مالیات سنگین
رییس اتحادیه نبات، آبنبات و قندریز گفت: با وجود اینکه آبنباتهای بازار تولید داخلی است، اما به دلیل مورد حمایت قرار نگرفتن، این صنف در حال نابودی است.
حسن افخمیعلیشاه در گفتوگو با اقتصادآنلاین در خصوص وضعیت فعالان این صنف، گفت: شرایط برای تولید آبنبات در داخل، هر روز سخت میشود و با وجود توان صادراتی این محصول و داشتن مزیت در این بخش، فعالان این صنف در معرض ورشکستگی قرار دارند.
وی افزود: هر فعالیت تولیدی نیازهای مخصوص به خود دارد و برای حمایت از آن میتوان به گونهای برنامهریزی کرد تا آن بخش توان فعالیت خود را حفظ کند. در بخش تولید آبنبات و قندریز اخذ مالیات از واحدهای تولیدی دارای حساسیت زیادی است و همه واحدهای تولیدی توان برابری ندارند و دریافت مالیات باید با رعایت شرایط تولیدکننده صورت گیرد. چنانچه دولت قصد حمایت از تولید را دارد میتواند نسبت به شناخت این واحدها اقدام کند و متناسب با توان واحدهای تولیدی مالیات وضع کند.
افخمیعلیشاه ادامه داد: برخی واحدهای تولیدی در شرایطی هستند که توان پرداخت حداقل مالیات را ندارند و دولت حداقل کاری که میتواند برای این واحدها انجام دهد در نظر گرفتن معافیت مالیاتی است تا این واحدها به جایگاه خود در تولید بازگردند.
رییس اتحادیه نبات، آبنبات و قندریز تصریح کرد: در بازار محصولات این صنف رقابتی هست بین تولیدکنندههای بزرگ و کوچک، گروه اول با تجاریسازی محصولات خود و برنامههای تبلیغاتی دراز مدت توانستند سهم زیادی از بازار را به دست آورند، اما گروه دوم که توان چنین اقدامهایی را ندارند ناگزیر به کاهش کیفی محصول خود دست زدهاند و سعی دارند در کشورهای همسایه برای خود مشتری پیدا کنند. این نابرابری باعث شده تولیدکنندههای کوچک در معرض نابودی کامل قرار گیرند و به این ترتیب بخش زیادی از فعالان تولیدی در این صنف در حال تجربه شکست هستند و یا این شرایط را به زودی درک خواهند کرد.
۰۰۰۰۰۰۰۰۰
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.