گردش مالی نمایشگاه بینالمللی نفت به ۱۲۰ میلیارد تومان رسید یک مدیر در شرکت ملی نفت ایران گفت: گردش مالی بیستودومین نمایشگاه بینالمللی، نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی رقمی بالغ بر ۱۲۰ میلیارد تومان را به خود اختصاص داده است. به گزارش مهر، محمدناصریآدینهوند، با اشاره به اینکه در بیستودومین نمایشگاه بینالمللی نفت، گاز، پالایش […]
گردش مالی نمایشگاه بینالمللی نفت به ۱۲۰ میلیارد تومان رسید
یک مدیر در شرکت ملی نفت ایران گفت: گردش مالی بیستودومین نمایشگاه بینالمللی، نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی رقمی بالغ بر ۱۲۰ میلیارد تومان را به خود اختصاص داده است.
به گزارش مهر، محمدناصریآدینهوند، با اشاره به اینکه در بیستودومین نمایشگاه بینالمللی نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی ۱۸۰۰ متقاضی داخلی وجود داشت که از این تعداد، ۱۰۱۶ متقاضی جانمایی شدند، گفت: بسیاری از این متقاضیان، نمایندگی چند شرکت را برعهده دارند، این در حالی است که ۸۱۱ غرفه خارجی از ۱۵۰۰ شرکت بینالمللی نمایندگی میکنند.
وی ادامه داد: بیشترین وسعت در این نمایشگاه، به شرکتهای آلمانی تخصیص داده شده، اما تعداد شرکتهای چینی بیشتر است؛ پس از آن ایتالیا، هلند، انگلستان و فرانسه بیشترین تعداد شرکتهای خارجی را به خود اختصاص دادهاند.
ناصری با تأکید بر اینکه امروزه نمایشگاهها تبدیل به صنعت شدهاند؛ خاطرنشان کرد: نمایشگاه فرصتی را فراهم میکنند تا کارفرمایان، پیمانکاران، سرمایهگذاران، مشاوران و متخصصان در یک حوزه تخصصی گردهم آیند، بنابراین از اهمیت ویژهای برخوردار هستند.
وی اضافه کرد: بیستودومین نمایشگاه بینالمللی، نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی به لحاظ گردش مالی رقمی بالغ بر ۱۲۰ میلیارد تومان را به خود اختصاص داده است.
به گفته این مقام مسؤول، تنها یک شرکت آمریکایی در نمایشگاه امسال حضور دارد؛ البته شاهد حضور شرکتهایی از کانادا نیز در این نمایشگاه هستیم.
ناصری با تأکید بر اینکه تصمیمات اخیر رییسجمهور ایالاتمتحدهآمریکا درمورد برجام و همچنین انتخابات ریاست جمهوری اسلامی ایران بر حضور شرکتهای بینالمللی از جمله گازپروم که حتی شرکتی روسی به شمار میرود، تأثیر داشته است به این ترتیب که این شرکت با وجود نامهنگاریهای انجام شده از حضور در این نمایشگاه بینالمللی خودداری کرد.
به گفته وی، ممکن است در این نمایشگاه تفاهمنامه MOU که بین ایران و شرکت OMV اتریش منعقد شده بود به مرحله عقد قرارداد برسد؛ این در حالی است که امسال بسیاری از شرکتهای بزرگ نفتی دنیا از جمله BPو توتال تمایلی به غرفه زدن نداشتند و تنها نمایندگان و کارشناسهایی را برای بررسی فرصتهای سرمایهگذاری صنعت نفت ایران به این نمایشگاه فرستادهاند.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.