تأسیس ۲۰۰ شرکت دانشبنیان صنعتی در دولت تدبیر و امید فناوری در دولت تدبیر و امید جایگاه ویژهای دارد و به همین دلیل میتوان تغییرات ملموس توسعه دانش و فناوری در ۴ساله تصدیگری دولت را در بخش صنعت و معدن کالا حس کرد. به گزارش شاتا، نگاهی به روند رشد واحدها صنعتی با استفاده از […]
تأسیس ۲۰۰ شرکت دانشبنیان صنعتی در دولت تدبیر و امید
فناوری در دولت تدبیر و امید جایگاه ویژهای دارد و به همین دلیل میتوان تغییرات ملموس توسعه دانش و فناوری در ۴ساله تصدیگری دولت را در بخش صنعت و معدن کالا حس کرد.
به گزارش شاتا، نگاهی به روند رشد واحدها صنعتی با استفاده از تجهیزات مدرن و به روز و نیز افزایش بهسازی و نوسازی کارخانهها از بنگاههای کوچک گرفته تا کارگاههای بسیار کوچک نشان میدهد که پژوهش و فناوری در توسعه صنعتی و معدنی کشور در ۴سال گذشته حال و هوای حرفهایتری به خود گرفته و رواج بیشتری داشته است.
یکی از اقدامات اساسی که در دوران تصدی دولت یازدهم در وزارت صنعت، معدن و تجارت و در بخش آموزش، فناوری، تحقیق و توسعه انجام شده ایجاد معاونت آموزش، پژوهش و فناوری در وزارت برای تمرکز بر موضوعات مهم این حوزه بوده که توانسته در هدفمندسازی حوزه آموزش و پژوهش در بخش صنعت و معدن تأثیرات بزرگی داشته باشد.
همچنین از آنجایی که حمایت از شرکتهای دانشبنیان هم یکی از حوزههای مورد توجه وزارت صنعت، معدن و تجارت بوده و این حوزه از مدتها پیش در جهت حمایت جدی از دانشبنیانهای حوزه صنعت کوشیده تهیه دستورالعمل صدور جواز تأسیس و پروانه بهرهبرداری صنایع پیشرفته و دانشبنیان نیز در دوران فعالیت دولت یازدهم در وزارت صنعت، معدن و تجارت انجام شد.
گسترش تحقیق و توسعه در بخش صنعت، معدن و تجارت و صدور ۷۵۰ پروانه و گواهی تحقیق و توسعه به نحوی که نسبت عملکرد سال ۹۵ به میانگین سالیانه ۲۵ سال قبل ۸٫۷ برابر بوده است نیز از جمله سایر اقدامات انجام شده است.
حمایت از ایجاد شرکتهای دانشبنیان صنعتی با همکاری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری نیز از جمله سایر اقداماتی بوده که دولت دکتر روحانی در بخش صنعت و معدن انجام داده است که در این جهت تا نیمه اول سال ۱۳۹۵ بیش از ۲۰۰ واحد ایجاد شده و قرار است سال جدید را نیز به بهترین شکل در جهت افزایش کمی و کیفی این شرکتها اقدام شود.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.