لزوم صادرات دانش برق و نیروگاهسازی رییس سازمان بسیج مهندسین صنعتی کشور گفت: بازار ۴۰۰ میلیونی حاشیه کشور بزرگ ایران میتواند در آیندهای نزدیک مطالبهگر مشاوره و خدمات تولید انرژی باشد و این مهم پیروزی بزرگ به لحاظ تخصصی برای صنعت برق کشور است. به گزارش ایسنا، علی فضلوی در نخستین همایش ملی نقش پایگاههای […]
لزوم صادرات دانش برق و نیروگاهسازی
رییس سازمان بسیج مهندسین صنعتی کشور گفت: بازار ۴۰۰ میلیونی حاشیه کشور بزرگ ایران میتواند در آیندهای نزدیک مطالبهگر مشاوره و خدمات تولید انرژی باشد و این مهم پیروزی بزرگ به لحاظ تخصصی برای صنعت برق کشور است.
به گزارش ایسنا، علی فضلوی در نخستین همایش ملی نقش پایگاههای بسیج دانشبنیان در دستیابی به اهداف استراتژیک صنعت برق کشور اظهار کرد: آب بهعنوان ماده حیاتی برای بشر و جریان انتقال آب، مصرف آن و مباحث پمپاژ نیازمند تأمین برق است.
وی افزود: آنچه اهداف اقتصاد مقاومتی را در توسعه صنعت برق، راهبری و مباحث مربوط به شرایط مشخص میکند، دو نگاه توجه به صنایع درونزا و بروننگر، مسأله دانشبنیان بودن و مردمی شدن این صنعت است.
رییس سازمان بسیج مهندسین صنعتی کشور تصریح کرد: استفاده از ظرفیت داخلی برای جهش علمی موجب عملکردی موفقیتآمیز بوده است.
فضلوی خاطرنشان کرد: پایه اصلی تولید برق پایه سیلیکونی است و در تولید این مهم سختترین مرحله ساخت رآکتور است که با تلاش ۴ کشور بر روی آن تنها یک کشور در این امر موفق عمل نکرد.
وی با بیان این که تمامی نیروهای صنعت برق بسیجی هستند و این صنعت به صورت مستقل از برق نیز میتواند اشتغالزا باشد افزود: دستاورد این سازمان تلاش در جهت افزایش حجم تولید برق بوده است.
فضلوی خاطرنشان کرد: در تولید برق خاصه برقهای تجدیدپذیر قیمت تمام شده سیلیکون نیمههادی کیلویی ۱۴٫۳دلار است، درحالیکه قیمت جهانی آن ۲۶٫۷ دلار است.
رییس سازمان بسیج مهندسین صنعتی در ادامه تصریح کرد: سرمایهگذاری در صنعت برق لازمالاجراست و در کنار آن فرهنگ مصرف به شبکههای بسیج، بسیج جامعه زنان، کارگری و اقشار باید منتقل شود.
وی بر لزوم صادرات دانش برق و صادرات نیروگاهسازی تأکید کرد و گفت: بازار ۴۰۰ میلیونی حاشیه کشور بزرگ ایران میتواند در آیندهای نزدیک مطالبه گر مشاوره و خدمات تولید انرژی باشد و این مهم پیروزی بزرگ به لحاظ تخصصی برای صنعت برق کشور است.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.