«بنفشه آفریقایی» گلی با برگهای سبز مخملی و کرکدار گروه محیطزیست- بنفشه آفریقایی یکی از زیباترین گیاهان گلدار است که نه تنها دارای گلهایی زیبا بلکه شاخ و برگ آن نیز از جذابیت خاصی برخوردار است. زادگاه این گل آفریقای شرقی است. در بنفشه آفریقایی برگهای سبز مخملی و کرکدار روی ساقه فشرده و کوتاه […]
«بنفشه آفریقایی» گلی با برگهای سبز مخملی و کرکدار
گروه محیطزیست- بنفشه آفریقایی یکی از زیباترین گیاهان گلدار است که نه تنها دارای گلهایی زیبا بلکه شاخ و برگ آن نیز از جذابیت خاصی برخوردار است. زادگاه این گل آفریقای شرقی است. در بنفشه آفریقایی برگهای سبز مخملی و کرکدار روی ساقه فشرده و کوتاه قرار دارند. بنفشه آفریقایی نسبت به طول روز بیتفاوت است و به همین علت در طول سال گل میدهد.
رنگ گلهای بنفشه آفریقایی متنوع و به رنگ بنفش- آبی- قرمز – صورتی- سفید ظاهر میشوند. گلها به صورت کم پَر و پُر پَر و پرچمها طلایی و به طرز زیبایی از وسط گلها بیرون زدهاند، بهطوریکه تناقض در رنگ پرچمها و گلبرگها گل را به صورت یکی از زیباترین مینیاتورهای گیاهی در آورده است.
پرورش بنفشه آفریقایی در محیط کم نور
در صورتی که بخواهیم بنفشه آفریقایی را در محیط سرپوشیده و کم نور پرورش دهیم میتوانیم از لامپهای فلورسنت (مهتابی) استفاده کنیم، این لامپها باید در فاصله ۳۰ تا ۴۰ سانتیمتری گل بنفشه آفریقایی نصب شوند. لازم نیست چراغها بهطور مرتب روشن باشند، بلکه میتوانید در ساعات مشخص چراغها را خاموش کنید. مزیت استفاده از نور مصنوعی برای پرورش بنفشه آفریقایی نسبت به نور آفتاب اینست که برگها دچار سوختگی نخواهند شد.
آبیاری بنفشه آفریقایی
در مورد مقدار آب و فاصله زمانی بین دو آبیاری گل بنفشه آفریقایی عواملی چون نور، گرما، خاک، جنس و حجم گلدان و سن گیاه دخالت دارد. ریشه بنفشه آفریقایی نسبت به آب زیاد حساس است و دچار پوسیدگی میگردد. بنابراین بهتر است در مورد مقدار و دفعات آبیاری توجه بیشتری داشته باشید و این کار را با دقت و احتیاط کامل انجام دهید.
بهترین زمان برای آبیاری بنفشه آفریقایی موقعی است که خاک کاملاً خشک شده و گل بنفشه احتیاج زیادی به آب داشته باشد؛ اگر هنوز خاک خیس است به گیاه آب ندهید. با لمس کردن خاک میتوانید از خشکی آن مطمئن شوید. مقدار آب در هر مرتبه آبیاری گل بنفشه آفریقایی باید به اندازهای باشد که آب از منفذ زیر گلدان خارج نشود.
خاک و گلدان مورد نیاز بنفشه آفریقایی
برای پرورش بنفشه آفریقایی از خاکبرگ آماده استفاده کنید. در فصول گرم هر ۱۵ روز یک بار به وسیله غذاهای کمکی، گیاه را تقویت کنید.
با توجه به حساسیت بنفشه آفریقایی به سرما بهتر است آنها را در گلدانهای پلاستیکی پرورش دهیم و ازگلدانهای سفالی استفاده نکنیم زیرا سفال در طول ماههای سرد، سرما را جذب میکند و نتیجه این تنش سرمایی در گل بنفشه آفریقایی قهوهای شدن و مرگ برگها است. در صورت ضرورت تعویض گلدان این کار را در بهار انجام دهید.
دمای مطلوب برای پرورش بنفشه آفریقایی
در تمام طول سال درجه حرارت مطلوب برای این بنفشه آفریقایی ۱۶ درجه سانتیگراد است (در صورتی که رطوبت بالا باشد تا ۲۷ درجه سانتیگراد نیز مقاومت میکند).
تکثیر بنفشه آفریقایی
کاشت بذر در بهار، گرفتن قلمه برگ در تابستان و تقسیم بوته در بهار از روشهای ازدیاد و تکثیر بنفشه آفریقایی هستند.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.