سورنا ستاری خبر داد:تخفیف ۴۰درصدی رسانه ملی برای تبلیغ محصولات دانش‌بنیان

  معاون علمی و فن‌آوری ریاست جمهوری گفت: رسانه ملی برای تبلیغات محصولات دانش‌بنیان به شرکت‌های دانش‌بنیان تقریباً ۴۰ درصد تخفیف می‌دهد. به گزارش مهر، سورنا ستاری در مراسم افتتاحیه یازدهمین دوره مسابقات ربوکاپ آزاد ایران ۲۰۱۶ عنوان کرد: باید انگیزه و تعریف درستی از اقتصاد مقاومتی و اقتصاد دانش‌بنیان داشت تا بتوانیم این اقتصاد […]

 

معاون علمی و فن‌آوری ریاست جمهوری گفت: رسانه ملی برای تبلیغات محصولات دانش‌بنیان به شرکت‌های دانش‌بنیان تقریباً ۴۰ درصد تخفیف می‌دهد.

به گزارش مهر، سورنا ستاری در مراسم افتتاحیه یازدهمین دوره مسابقات ربوکاپ آزاد ایران ۲۰۱۶ عنوان کرد: باید انگیزه و تعریف درستی از اقتصاد مقاومتی و اقتصاد دانش‌بنیان داشت تا بتوانیم این اقتصاد را محقق کنیم.

وی افزود: همواره اقتصاد نفتی در رسانه‌ها مورد نقد قرار گرفته است؛ زیرا موجب می‌شود تمام اعتماد به نفس کشور را از بین ببرد.

ستاری با بیان این‌که ما می‌توانیم بدون تکیه بر درآمد نفتی، تأثیرگذار عمل کنیم، گفت: هم اکنون جهت‌گیری دانشگاه‌ها به سمت تأثیرگذاری پیش رفته به‌طوری‌که ایجاد تحول وظیفه اصلی آن‌‌ها به شمار می‌رود.

معاون علمی و فن‌آوری ریاست جمهوری بدیهی است که مسیر تحول کشور در کارآفرینی است تا بدین واسطه بتوانیم GDP کشور را افزایش داده و بالا ببریم. این نوع دیدگاه، جدید است و می‌تواند در تحقق اقتصاد دانش‌بنیان مؤثر واقع شود.

وی با تأکید بر این‌که کشور ما پتانسیل فوق‌العاده‌ای در نیروی انسانی دارد، تصریح کرد: مغز این نیروهای انسانی پتانسیل اصلی اقتصاد دانش‌بنیان محسوب می‌شود.

ستاری در ادامه با اشاره به تبلیغات محصولات دانش‌بنیان در رسانه ملی اظهار داشت: رسانه ملی برای تبلیغات محصولات دانش‌بنیان به شرکت‌های دانش‌بنیان تقریباً ۴۰ درصد تخفیف می‌دهد تا این شرکت‌ها بتوانند محصولات خود را در این رسانه تبلیغ کنند.

معاون علمی و فن‌آوری ریاست جمهوری با بیان این‌که ما فضای کسب و کار را برای شرکت‌های دانش‌بنیان مهیا می‌کنیم، تصریح کرد: حوزه رباتیک یک حوزه جدی به شمار می‌رود و خوشبختانه می‌بینیم که پتانسیل تجاری‌سازی فوق‌العاده‌ای نیز دارد و این زمینه پیشرفت برای حوزه رباتیک به وضوح دیده می‌شود.

وی اضافه کرد: پایه اصلی اقتصاد مقاومتی، اقتصاد دانش‌بنیان است و ما می‌توانیم با کارآفرینی و با اعتماد به نفس در تحقق این اقتصاد گام‌ برداریم.

ستاری ادامه داد: ممکن است که محققان در طول فعالیت‌های خود شکست بخورند ولی باید توسط دولت حمایت شوند تا از این شکست‌‌ها درس بگیرند، در واقع وظیفه اصلی دولت حمایت از افرادی است که در حوزه کارآفرینی با شکست‌هایی مواجه می‌شوند.

به گفته معاون علمی و فن‌آوری ریاست جمهوری، ضروری است جوانانی که در این حوزه‌ها کار می‌کنند را حمایت کنیم؛ زیرا اقتصاد مقاومتی و اقتصاد دانش‌بنیان توسط افراد زیر ۳۰ سال به منصه ظهور خواهد رسید.

وی با بیان این‌که در حال حاضر بیش از دو هزار و ۳۰۰ شرکت دانش‌بنیان در کشور وجود دارد، توضیح داد: تقریباً در حدود ۱۰- ۱۱ هزار میلیارد تومان درآمد این شرکت‌های دانش‌بنیان است.

ستاری با بیان این‌که بزرگ‌‌ترین حجم شرکت‌های دانش‌بنیان در حوزه بیوتکنولوژی است، افزود: قیمت یک ویال دارو معادل ۲۰۰ بشکه نفت است و این هنری است که در دانش نهفته است.

 

به گفته معاون علمی و فن‌آوری ریاست جمهوری، دانشگاه برای کشورهایی است که خواستار طراحی و تفکر هستند، جایی که صنعت آن نیاز به تحقیقات داشته باشد که این موضوع در کشور ما به خوبی در حال محقق شدن است.