سهامداران عدالت؛ مراقب کلاهبرداران باشید!

گروه بازارسرمایه ـ شرکت سپرده‌گذاری مرکزی اوراق بهادار و تسویه وجوه به سهامداران عدالت هشدار داد که فریب کلاهبرداران مجازی و سایبری درخصوص واریز سود سهام عدالت را نخورند. به گزارش مناقصه‌مزایده، شرکت سپرده‌گذاری مرکزی اوراق بهادار و تسویه وجوه درخصوص شایعاتی همانند افزایش مبلغ سود و زمان توزیع سود سهام عدالت، تصریح کرد: میزان […]

گروه بازارسرمایه ـ شرکت سپرده‌گذاری مرکزی اوراق بهادار و تسویه وجوه به سهامداران عدالت هشدار داد که فریب کلاهبرداران مجازی و سایبری درخصوص واریز سود سهام عدالت را نخورند. به گزارش مناقصه‌مزایده، شرکت سپرده‌گذاری مرکزی اوراق بهادار و تسویه وجوه درخصوص شایعاتی همانند افزایش مبلغ سود و زمان توزیع سود سهام عدالت، تصریح کرد: میزان سود سهام عدالت و زمان توزیع آن پس از واریز مبالغ از سوی شرکت‌های سرمایه‌پذیر سهام عدالت و محاسبه آن مشخص خواهد شد و مشمولان تحت‌تأثیر فضا‌سازی کلاهبرداران مجازی و سایبری قرار نگیرند.

فریب شگردهای کلاهبرداران را نخورید

در ادامه اطلاعیه آمده است؛ مشمولان سهام عدالت باید مراقب پیامک‌های جعلی باشند و نه فقط در مورد سود سهام عدالت، بلکه برای هیچ یک از خدمات سهام عدالت هیچ پیامک، لینک و پیوندی برای افراد ارسال نخواهد شد و تماسی با سهامداران عدالت هم گرفته نمی‌شود و سهامداران باید هوشیار باشند و از کلیک بر روی لینک‌های ناشناس یا ارائه اطلاعات شخصی به افراد مشکوک خودداری کنند و مبنا را بر این بگذارند که هر لینک، پیامک، تماس و… درخصوص سهام عدالت دریافت می‌شود، جعلی و آلوده است.

اطلاع‌رسانی از منابع رسمی خبری

بر این اساس مشمولان سهام عدالت هرگونه خبر درخصوص زمان و نحوه واریز سود سهام عدالت را می‌بایست تنها از طریق سایت شرکت سپرده‌گذاری مرکزی اوراق بهادار و تسویه وجوه به نشانی www.csdiran.ir، صداوسیما و منابع خبری رسمی پیگیری کنند.

روش‌های دریافت سود سهام‌عدالت

بر این اساس، مشمولان سهام عدالتی که تاکنون به منظور دریافت سود سهام عدالت اقدام نکرده‌اند، می‌توانند با ثبت نام و احراز هویت در سامانه جامع اطلاعات مشتریان www.Sejam.ir و یا درج شماره شبای معتبر در سایت Sahamedalat.ir نسبت به انجام امر مذکور اقدام کنند.

۶ دلیل دریافت نکردن سود سهام عدالت

همچنین، براساس اعلام شرکت سپرده‌گذاری مرکزی اوراق بهادار و تسویه وجوه، از جمله دلایل دریافت نکردن سود عدالت می‌توان به شش مورد «درج شماره شبای نادرست، حساب بانکی مشترک، راکد بودن حساب، حساب بلندمدت، حساب بانکی مسدود و داشتن حساب ارزی» اشاره کرد.

نباید تعاونی‌‌ها سهام عدالت منحل شود

خبر دیگر از سهام عدالت این که عضو کمیسیون اقتصادی مجلس با تأکید بر اینکه حراج سهام عدالت کار غلطی است، گفت: نباید تعاونی‌‌ها سهام عدالت منحل شود و باید آن‌ها را تقویت کرد. روح‌ا… ایزدخواه؛ در گفتگو با ایسنا، اظهار کرد: قرار است امروز (سه‌شنبه) شورای‌عالی بورس درخصوص سهام عدالت تصمیم‌گیری کند. در مجلس در صحبتی با وزیر اقتصاد بیان کردم که سهام عدالت یک ظرفیت و فرصت بزرگ است و نباید بسوزد. ما نباید به سمت تضعیف نهاد سهام عدالت برویم. وی افزود: برخی دوستان در دولت در سازمان خصوصی‌سازی و در شورای‌عالی بورس به دنبال منحل کردن تعاونی‌های سهام عدالت هستند که کار بسیار غلطی است؛ نباید تعاونی‌های سهام عدالت منحل شود و حتی باید تقویت شوند. اصل تعاون در اقتصاد کارآمد است و طبق برنامه، باید امروز به سهم ۲۵ درصدی تعاون در اقتصاد برسیم اما نرسیده‌ایم. این عضو کمیسیون اقتصادی مجلس، بیان کرد: به وزیر اقتصاد این پیشنهاد را دادم که می‌توان مدیریت‌های تعاونی را بهسازی کرد و صلاحیت برای اعضای هیئت‌مدیره تعریف شود یعنی کسانی که می‌خواهند وارد شوند، دوره‌هایی را بگذرانند و صلاحیت کسب کنند. همچنین شرکت‌های سرمایه‌گذاری استانی نیز ظرفیت ارزشمندی دارند. این شرکت‌ها می‌توانند پروژه‌های توسعه‌ای استان‌‌ها را با استفاده از انباشت سرمایه سهام عدالت به دست بگیرند و کارهای بزرگی انجام دهند. وی افزود: امروز اگر از مردم بپرسیم که حاضری سهام عدالتت را مثلاً به میزان ۳۰ میلیون تومان در بورس بفروشی یا سهامدار مثلاً پروژه‌ای مثل راه‌آهن شرق کشور شوی و ۲۰ سال از آن منتفع گردی، قطعاً دومی را انتخاب می‌کنند. ما باید چنین افق توسعه‌ای را برای مردم باز کنیم. ایزدخواه؛ خاطرنشان کرد: در این زمینه صداوسیما کم‌کاری داشته و باید نهاد سهام عدالت را تقویت و برای مردم روشن کند. متأسفانه در دولت دوازدهم افراط‌هایی صورت گرفت و سهام عدالت آزادسازی شد و در نتیجه ۱۹ میلیون نفر از تعاونی‌‌ها خارج شدند و کارشان هم به جایی نرسید و از آن میزان شاید تنها حدود ۳۰۰ هزار نفر سهام خود را فروختند. امروز باید راه بازگشت این افراد به تعاونی‌‌ها فراهم شود و برای تعاونی‌‌ها امکان حضور در پروژه‌های بزرگ ایجاد شود. وی تأکید کرد: کشور امروز نیاز به یک خیز توسعه‌ای دارد. تحقق رشد هشت درصدی اقتصادی شوخی نیست و سهام عدالت ظرفیت بزرگی برای تحقق هدف است. وزیر اقتصاد نیز، از پیشنهاد‌ها استقبال کرد. امیدواریم تصمیم درستی در شورای بورس گرفته شود و به سمت تضعیف سهام عدالت نرود. نماینده تهران در مجلس با بیان اینکه حراج سهام عدالت کار غلطی است، افزود: اینکه بخواهیم سهام عدالت را در بورس حراج کنیم و افراد به خاطر ۲۰، ۳۰ یا ۴۰ میلیون تومان سهام‌شان را بفروشند و بعد یک اولیگارشی پدید آید که این سهام‌‌ها را جمع کند، باعث می‌شود به جای آنکه از اقتصاد انحصاری دولتی خارج شویم وارد اقتصاد انحصاری اولیگارشی شویم که غلط است.