تأمین بودجه دو میلیارد دلاری بلوکهای اکتشافی از منابع داخلی مدیر اکتشاف شرکت ملی نفت ایران از تدوین نخستین برنامه ۵ ساله اکتشافی این مدیریت خبر داد و گفت: با تصویب این برنامه در شورای عالی اکتشاف و هیأت مدیره شرکت ملی نفت ایران، ۵ بلوک اکتشافی اولویتدار در برنامه اجرایی این مدیریت قرار خواهد […]
تأمین بودجه دو میلیارد دلاری بلوکهای اکتشافی از منابع داخلی
مدیر اکتشاف شرکت ملی نفت ایران از تدوین نخستین برنامه ۵ ساله اکتشافی این مدیریت خبر داد و گفت: با تصویب این برنامه در شورای عالی اکتشاف و هیأت مدیره شرکت ملی نفت ایران، ۵ بلوک اکتشافی اولویتدار در برنامه اجرایی این مدیریت قرار خواهد گرفت.
به گزارش مناقصهمزایده به نقل از NIOC، سیدصالحهندی به اقدامات مؤثر مدیریت اکتشاف شرکت ملی نفت ایران در راستای توسعه فعالیتهای اکتشافی در سال جاری اشاره کرد و گفت: امسال برحسب متدولوژی شرکتهای معتبر اکتشافی و بر مبنای ابلاغیههای وزیر نفت و شورای عالی اکتشاف، تغییر نگرشی در حوزه فعالیتهای اجرایی داشتیم.
وی افزود: در برنامه سال جاری ۱۴ بلوک اکتشافی برای انجام فعالیتهای اکتشافی معرفی شد که از این میان پنج بلوک به تصویب وزیر نفت و شورای عالی اکتشاف رسید.
وی از بلوکهای دشت آبادان، خلیجفارس، دزفولشمالی، دزفولجنوبی و کپه داغ به عنوان اولویتهای اکتشافی ۵ ساله در برنامه ششم توسعه یاد کرد و افزود: برنامههای مربوط به مطالعات زمینشناسی، لرزهنگاری و حفاری این بلوکهای اکتشافی تدوین شده است.
وی تأکید کرد: مدیریت اکتشاف شرکت ملی نفت ایران، برای هرکدام از این بلوکها یک تعهد کشف ارایه کرده و دستیابی به مقادیر مشخصی از نفت و گاز را تضمین کرده است.
هندی در ادامه به هزینه دو میلیارد دلاری اکتشاف در این ۵ بلوک اشاره کرد و گفت: تأمین بودجه این طرحهای اکتشافی از محل منابع داخلی شرکت ملی نفت ایران و طی مدت ۵ سال صورت میگیرد؛ با این وجود تمهیدات دیگری در خصوص تأمین بودجه این طرحهای اکتشافی اندیشیده شده است که روشهایی همچون انعقاد قراردادهایی با پرداخت تأخیری یا لرزه نگاری غیرانحصاری از جمله این تمهیدات است.
وی در پاسخ به این سؤال که کدام یک از این بلوکهای اکتشافی مستعد اکتشاف بیشتری است، گفت: به نظر میرسد منابع هیدروکربوری بلوکهای دشت آبادان و دزفولشمالی در مقایسه با دیگر بلوکها از غنای بیشتری برخوردار است.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.