رونق کسب‌وکار جلوی خروج نخبگان از کشور را خواهد گرفت

رییسی رونق کسب‌وکار جلوی خروج نخبگان از کشور را خواهد گرفت ابراهیم رییسی گفت: ایرانیان خارج از کشور شهروند جمهوری اسلامی ایران هستند و باید از همه حقوق شهروندی برخوردار باشند. به گزارش ایلنا، حجت‌الاسلام سیدابراهیم رییسی در حاشیه ضبط برنامه تلویزیونی شبکه جام‌جم، اظهار کرد: برنامه ما استفاده از ظرفیت جوانان خارج از کشور […]

رییسی

رونق کسب‌وکار جلوی خروج نخبگان از کشور را خواهد گرفت

ابراهیم رییسی گفت: ایرانیان خارج از کشور شهروند جمهوری اسلامی ایران هستند و باید از همه حقوق شهروندی برخوردار باشند.

به گزارش ایلنا، حجت‌الاسلام سیدابراهیم رییسی در حاشیه ضبط برنامه تلویزیونی شبکه جام‌جم، اظهار کرد: برنامه ما استفاده از ظرفیت جوانان خارج از کشور و جوانان در حال تحصیل و تدریس در این کشورهاست و می‌خواهیم از همه ظرفیت آنان استفاده کنیم.

وی افزود: پیوند ایرانیان خارج از کشور با داخل باید حساب‌شده باشد، آنها باید احساس کنند که ایران اسلامی وطن همیشگی‌شان است و اگر برای ضرورتی به خارج رفته‌اند، همچنان ارتباط خود و فرزندانشان را با داخل حفظ کنند.

رییسی گفت: امروز با وجود فضای مجازی، ارتباط ایرانیان خارج از کشور با داخل راحت‌تر است و باید تلاش کنیم نسل سوم و چهارم که با زبان فارسی یا نوشتار فارسی آشنایی ندارند، آموزش‌های لازم را فرا بگیرند و پیوند میهنی خود را از یاد نبرند.

این کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری افزود: دولت باید از انسجام ایرانیان خارج از کشور حمایت و از ظرفیت عظیم آنها استفاده کند، ایرانیان خارج از کشور به دلیل تحصیلات عالیه در اماکنی مشغول به‌کار هستند که برای جمهوری اسلامی ظرفیت به شمار می‌رود.

وی تصریح کرد: نقش مجموعه‌های فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در خارج از کشور و سفارتخانه‌ها به عنوان نماینده عالی دولت در این ارتباط بسیار مهم است و امیدوارم عزیزان خارج از کشور ارتباط فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی خود با ایران را بیش‌تر کنند و از ایجاد فاصله هویتی میان نسل‌های سوم و چهارم با داخل مراقبت کنند.

رییسی گفت: اصلاح ساختارهای فساد نیازمند اراده جدی دولت است و باید اصلاحات سریعی در حوزه اقتصادی به ویژه نظام پولی و بانکی انجام شود و ما اعتقاد داریم این اصلاحات به سرعت قابل دست یافتن است.

 

وی ادامه داد: امکان دارد در بعضی موارد به قانون نیاز داشته باشیم، اما برداشت ما این است که در خیلی از گام‌های ابتدایی، نیازی به نوشتن قانون نداریم، بلکه دولت باید اراده کند تا ساختارهای فساد را در نظام پولی و بانکی و نظام اقتصادی از بین برود. باید امضاهای طلایی از بین برود و این کاملاً قابل کنترل است، تنها اراده جدی دولت نیاز است.