ضرورت تداوم پروژه‌های اقتصاد مقاومتی

وزیر امور اقتصادی و دارایی تأکید کرد ضرورت تداوم پروژه‌های اقتصاد مقاومتی وزیر امور اقتصادی و دارایی با اشاره به رویکرد دولت تدبیر و امید در اجرای هدف‌گذاری‌های اقتصاد مقاومتی، گفت: طرح‌های دولت یازدهم در حوزه‌های مختلف اقتصاد مقاومتی باید ادامه پیدا کند تا به اهداف آن دست یابیم. به گزارش ایرنا، علی‌طیب‌نیا گفت: در […]

وزیر امور اقتصادی و دارایی تأکید کرد

ضرورت تداوم پروژه‌های اقتصاد مقاومتی

وزیر امور اقتصادی و دارایی با اشاره به رویکرد دولت تدبیر و امید در اجرای هدف‌گذاری‌های اقتصاد مقاومتی، گفت: طرح‌های دولت یازدهم در حوزه‌های مختلف اقتصاد مقاومتی باید ادامه پیدا کند تا به اهداف آن دست یابیم.

به گزارش ایرنا، علی‌طیب‌نیا گفت: در دولت یازدهم برنامه‌های خوبی برای دستیابی به اهداف اقتصاد مقاومتی اجرا شده است که باید با پیگیری‌های مستمر ادامه یابد.

وی تأکید کرد: باید با همفکری برای افزایش رونق کسب و کار در کشور تلاش کرد و منویات رهبری در بحث افزایش اشتغال با اجرای دقیق برنامه اقتصاد مقاومتی و رصد آنها محقق می‌شود.

طیب نیا خاطرنشان کرد: هدف از سفرم به استان سمنان، شرکت در نشست ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی این استان است، باید مهم‌ترین طرح‌های اقتصاد مقاومتی در استان سمنان را رصد کرد تا اگر ضعفی در نحوه اجرای آن وجود دارد برطرف شود.

وزیر امور اقتصادی و دارایی با بیان این‌که در این سفر مدیران بانکی، مدیران ارشد مالیاتی و سرمایه‌گذاران از بخش خصوصی استان سمنان حضور دارند که با همفکری درصدد رفع مشکلاتشان هستیم، ادامه داد: بنده به عنوان وزیر معین و ناظر برای اجرای طرح‌های ستاد اقتصاد مقاومتی استان سمنان حضور دارم و باید مهم‌ترین برنامه‌ها را به مرکز گزارش دهم و در دو سفر گذشته اقدامات خوبی در استان سمنان اجرا شده است.

محمدرضاخباز استاندار سمنان، سیدحسن‌حسینی، نماینده شاهرود و میامی در مجلس شورای اسلامی و جمعی از مسؤولان استان سمنان و شهرستان شاهرود، علی‌طیب‌نیا را در این آیین‌‌ها در شاهرود همراهی می‌کنند.

علی طیب‌نیا، وزیر امور اقتصادی و دارایی در این سفر یک روزه به سمنان، در نشست اقتصاد مقاومتی استان سمنان در فرمانداری شهرستان شاهرود شرکت می‌کند و مرکز خدمات ارزیابی ویژه صادرات استان سمنان مستقر در شاهرود را به همراه مسعودکرباسیان، رییس کل گمرک جمهوری اسلامی ایران به بهره‌برداری می‌رساند.

استان سمنان ۹٫۷ میلیون هکتار وسعت، ۷۰۲ هزار نفر جمعیت، حدود هزار و ۸۰۰ واحد دارای پروانه بهره‌برداری در بخش صنعت است که سال ۹۵ موفق به صادرات بیش از ۳۲۳ هزار تن کالا با ارزآوری ۱۴۳ میلیون و ۴۰۵ هزار و ۸۱۶ دلار شدند که از نظر ارزش دلاری در مقایسه با سال ۹۴ حدود ۱۷ درصد افزایش داشته است.

نرخ مشارکت اقتصادی استان حدود ۳۸ درصد است و سهم اشتغال استان سمنان در بخش خدمات بیش از ۴۵ درصد، در بخش صنعت و معدن بیش از ۳۸ درصد و در کشاورزی بیش از ۱۴ درصد است، تولید ناخالص استان سمنان در حدود ۱۸٫۲ درصد در بخش کشاورزی، حدود ۲۲ درصد در بخش صنعت و معدن و ۶۰ درصد مربوط به بخش خدمات بوده است.

 

تاکنون ۷۷۲ واحد صنعتی و کشاورزی استان سمنان از هزار و ۸۰۳ واحد تولیدی معرفی شده به بانک‌های استان موفق به دریافت تسهیلات رونق تولید به میزان ۴ هزار و ۲۴۵ میلیارد ریال شدند و براساس اعلام مسؤولان، تا کنون ۷۶ درصد از اشتغال پیش‌بینی شده در واحدهای دریافت کننده این تسهیلات در استان سمنان محقق شده است.